Klomen+ çatlatma iğnesi

Klomen kullandım ya hani ben yumurtlama için sperm girmeden yumurtam kendi kendine döllenmiş yani oyüzden HCG çıkmış değeri 10 du . buda kimyasal gebelik demekmiş

uzulme insallah yakin zamanda saglikli bir hamilegin olur benimde yarin kan sonucum cikacak bakalim neymis

Bende çatlatma iğnesi kullanmadım . klomen kullandım sadece ve tam 7 gün adetim gecikti testte silik çıktı tam dün lan verdim bugün bildiğin adetim geldi hiç acele etme bekle biraz daha biliyorum meraktan çatlıyosun ama illa öğrenmek istersen de kanına baktır çubuk yanıltma ihtimali yüksek

canim sen klomen haricinde dupaston kullandin mi

Klomen le kimyasal gebelik yaşayanlar daha sonra tekrar klomen kullanmaya devam ettiler mi ? Kimyasal gebelik sonrası bikaç ay korunun diyen doktorlar varmış siz bu konular hakkında hangi bilgilere sahipsiniz merak ediyorum

Bu arada benim kendi düştüğü için bir müdahale gerekmedi çok şükür ama çok sancılı ağrılı bir süreç gerçekten de.

canim sonucu aldim simdi negatif ama 1 günüm geçiyor hic gecmezdi dupaston bitince olurdum hemen 2 gune olurum galiba bu ayki tüm.kasik agrilarida bosunaymis demekki
Geçmiş olsun canım benimde belli oldu aynı negatif.. hayaller heyecanlar gene bitti hayırlısı demekten başka birşey düşmüyor ikinci ayımdı benimde kullanmıcam artık oluruna bırakıcaz biraz kışa girene kadar olmazsa aşılama için doktora gidicem insan çok yıpranıyor her ay doktora gitmekten inşallah hayırlısıyla isteyen herkes hamile kalır

Geçmiş olsun canım benimde belli oldu aynı negatif.. hayaller heyecanlar gene bitti hayırlısı demekten başka birşey düşmüyor ikinci ayımdı benimde kullanmıcam artık oluruna bırakıcaz biraz kışa girene kadar olmazsa aşılama için doktora gidicem insan çok yıpranıyor her ay doktora gitmekten inşallah hayırlısıyla isteyen herkes hamile kalır

canim sanada gecmis olsun ne diyelim kismet maddi manevi eziyet bende 2 ay daha deneyip birakacagim birde gobekten ogne tedavisi var yumurtaları büyütüp catlatma işi onuda denerim bir klomen daha dener birakirim

Kizlar catlatma ignesi oncesi e2 degerinize bakildi mi eger bakilip deger 200 ustu olupta gebelik olusmadiysa o zaman dusunun neden olmadi diye klomen kullandiriyo bu doktorlar sonra e2 progestan falan bakmadan catlatma igmesi vuruyo haydi bekle nerden biliyo bi dr bu yumurtanin kaliteli olup olmayacagini umitlendiriyo bizler ozel hastayiz her dr bizi muane edemez lutfen yakondaki bi tup bebek merkezine gidin ordaki dr yolu isi biliyo bende tup bebek merlezine gittim ne asilama yapti ne tup bebek muane etti klene bucudunun cevabi ne oldu dedi bende yumurta olusmadi diyonce gonal f tedavisine basladi ardindan catlatma ignesi dedihim gibi de arada bi e2 falan bakti sonrasi iliski oldu lutfen umudunuzu kaybetmeyin iyi bi dr bulun istanbulda olan atakent acibademde turgut aydin var kesinlikle oneririm ona muane olun umitlerinizi kaybetmeyin

Kizlar catlatma ignesi oncesi e2 degerinize bakildi mi eger bakilip deger 200 ustu olupta gebelik olusmadiysa o zaman dusunun neden olmadi diye klomen kullandiriyo bu doktorlar sonra e2 progestan falan bakmadan catlatma igmesi vuruyo haydi bekle nerden biliyo bi dr bu yumurtanin kaliteli olup olmayacagini umitlendiriyo bizler ozel hastayiz her dr bizi muane edemez lutfen yakondaki bi tup bebek merkezine gidin ordaki dr yolu isi biliyo bende tup bebek merlezine gittim ne asilama yapti ne tup bebek muane etti klene bucudunun cevabi ne oldu dedi bende yumurta olusmadi diyonce gonal f tedavisine basladi ardindan catlatma ignesi dedihim gibi de arada bi e2 falan bakti sonrasi iliski oldu lutfen umudunuzu kaybetmeyin iyi bi dr bulun istanbulda olan atakent acibademde turgut aydin var kesinlikle oneririm ona muane olun umitlerinizi kaybetmeyin
Bende Eskişehir Acıbadem hastanesine gidiyim geçen ay benim doktorumda e2 mr bakmıştı 580 çıkmıştı ama yumurtalıklar 12 mm di oran yüksek çıkınca iğne vuruldum bu ay yumurtalıklar istenilen boyuta gelmiş oyuzden e2 ye bakmadı

Geçmiş olsun klomene bıraktığı ay hamile kalanlarda var inş öle olur

Bende Eskişehir Acıbadem hastanesine gidiyim geçen ay benim doktorumda e2 mr bakmıştı 580 çıkmıştı ama yumurtalıklar 12 mm di oran yüksek çıkınca iğne vuruldum bu ay yumurtalıklar istenilen boyuta gelmiş oyuzden e2 ye bakmadı
500 gelmis ama 17 yustunde bi yumurtan yok senin hem kalite hem boyut onemli canim hayirlisi olsun hakkii da yumirta 18 mm e2 200 ustu falan olsaydi iyiyidi benim yumurtaliklar istenilen boyuttaydi e2 de 700 yakindi catlatma ignemi vurundum ikiz olmustu yumurta başi 200 ustu isteniliyo

Birde zaman gelecek vucudunuz klomene alisacagi ici tepki vermeyecek klomenle buyuyen yumurta bu kez buyumeyip igneli tedaviye gececeksiniz bu da ayri kulfet o yuzden iyi bi hekime gidin ben ilaclarima gelisinden aliyorum 600 lira oduyorum zor bi sureç iyi degerlendirin

Back