Klomen+ çatlatma iğnesi

Bakalım bu ay istenilen boyutta nasıl sonuç alıcaz zaten olmazsa bırakıcam tedaviyi

Arkadaşlar merhaba,
Yeni katıldım bende aranıza, eşimle 7 aydır korunmuyoruz, henüz bebek sahibi olamadık 3 aydır klomen kullanıyorum. AMH değerim 1,78 çıktı. Çikolata kisti var. Bu ayda rahim filmi çektireceğim. Bunları yaşamış olan arkadaşlar varsa süreci kısaltmak için bana ne önerirsiniz?

Merhaba canim bnm de amh dusuklugu var 1.2 cikti.bu ay ilk defa klomen kullandim 2 yumurtam baya buyudu.snde ne kadar yumurta olustu? Ben eylule kadar olmazsa tup bebege basliycam.

Kızlar bişey sorucam ovitrelleyi vurulalı 6.günüm 3 gün önce ağrım vardı şuan kasıklarım özellikle wc demin sonra ağrıyo başka ağrım yok acaba çatlamadımı ki yumurtam hoş geçen ay vuruldum çok ağrım oldu adet günüme kadar hiçbirşey olmadı bu sefer atada bir oluyor

doktora gittim.yine klomen ve 2 degisik.ilac daha verdi bu ayda tutmazsa esinden sperm tatlili sendende rahim filmi isterim dedi korkarim rahim filminden ben yaaaa

ayyy insallah gerek kalmaz urperdim bile
Korkulacak birsey degil ki ben 15 gun once cektirdim anastezi falan alma 2 3 dk iş ustelik fakultede yaptirdim aci yok sadece bi basinc hissediyorsun ilac verilirken bir kez olsun sesim cikmadi ama benden once cekilen kadin bagirdi buna dayanamazsan nasil dogum yapacaksin korkmayin boyle basit islemlerden

İnş gerek kalmaz canım dua et bol bol

insallah kizlar cok sagolun bu ay doktor bana estrofem de verdi östrojen hormonu bu nu ay adetim az.oldu sanirim rahim duvari inceydi kalinlasip bebek.tutumabilsin diye verdi cunku rahim duvari ince olursa adet kanamasi az olurmus bu ay cok.az oldum bu ilacta rahim duvarini kalinlastiriyormus Estrofem verdi birde sivi bir ilac esinde icsin sende dedi esinin spermlerine senin yumurtaliklarina faydasi olacak dedi metacartin ilacin adı ilk kezbu iki ilaci kullaniyorum toplamda gunde 4 ilac aliyorum bakalim bu ay ne olacak kizlar sizlerde durum.ne yazin buraya gelismeleri

Kızlar benimde rahimde 3 farklı yerde miyom var oyüzden 9 ay olacak doğum kontrol hapını hamile kalamıyorum . birçok doktora gittim %90 düşük olur hamile kalma olasılığın da düşük dediler . bunu diyen hastaneler eğitim araştırma ve kadın doğum hastaneleriydi ankara da. en son özel hastaneye gittim İstanbul da iyi bir doktor dediler. Muayene oldum evet bir problem var ama ameliyat etmek istemiyorum dedi çünkü ilk gebelik olacak tahmini mahfederiz 3 miyom da farklı yerde dedi . bana klomen yazdı eğer eylül ayına kadar gebelik olmazsa tüp bebek deneriz dendi. Geçen ay klomen kullandım kimyasal gebelik oluştu adet oldum . bana rahim filmi de çektir denmişti ama ben korktum çektirmedim bu en son gittiğim doktor iyi yapmışsın rahim filmi de cok iyi bişey değil demişti . klomen le kimyasal gebelik yaşayıp sonrası bişey kullanmadan hamile kalanınız oldu mu hiç

Merhaba canim bnm de amh dusuklugu var 1.2 cikti.bu ay ilk defa klomen kullandim 2 yumurtam baya buyudu.snde ne kadar yumurta olustu? Ben eylule kadar olmazsa tup bebege basliycam.

Merhaba canım,
Ben henüz yumurta takibine girmedim doktor kisti küçültmek için avisenne verdi 2 ay sonrada 3 ay klomen kullandım bu ay rahim filmi ve amh testi ile gideceğim ne olacak bakalım,bahtımız açık olsun canım.

3 saat arayla yaptım 2. De yani son yaptığım test hafif silik çıktı sanki yoksa bana mı öyle geliyor kızlar adetime 2 gün var yorumlarınızı heyecanla bekliyoeum canlarım

Eklentiler

• IMG_2757.JPG
    28,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2761.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 55
Selam kzlar benmde iqnede ikinci ayım ilk ay nasip olmadi su an iqnenin 10.qunu 4 qun daha var belli olmasina umarm bu ay olumlu snuc aliriz ins szce smdi test yapsam belli olur mu ki

Selam kzlar benmde iqnede ikinci ayım ilk ay nasip olmadi su an iqnenin 10.qunu 4 qun daha var belli olmasina umarm bu ay olumlu snuc aliriz ins szce smdi test yapsam belli olur mu ki
Şimdi yapma bence adet gününü bekle benimde 2. Ayım benimde 10.günüm ama geçen ay hayal kırıklığı oldu çok fena bu ayda aynısını yaşamak istemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…