- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Bakalım bu ay istenilen boyutta nasıl sonuç alıcaz zaten olmazsa bırakıcam tedaviyi500 gelmis ama 17 yustunde bi yumurtan yok senin hem kalite hem boyut onemli canim hayirlisi olsun hakkii da yumirta 18 mm e2 200 ustu falan olsaydi iyiyidi benim yumurtaliklar istenilen boyuttaydi e2 de 700 yakindi catlatma ignemi vurundum ikiz olmustu yumurta başi 200 ustu isteniliyo
Gebelik tedavisi için eşinde bir problem var mı test yaptırın dedi. Sperm testi yapılıyorKızlar benim doktorum önce eşinin değerlerine bakalım değerleri iyiysese klomene başlayalım dedi sizede böyle mi yaptı doktorlarınız?
Düşük için progestan iyi.Hiçim boş bir kadın doğumcu yok en kötü kadın Doğum acile git mecbur gelcek ozaman doktor belki bir hap fitil fln verir düşmemesi için
Merhaba canim bnm de amh dusuklugu var 1.2 cikti.bu ay ilk defa klomen kullandim 2 yumurtam baya buyudu.snde ne kadar yumurta olustu? Ben eylule kadar olmazsa tup bebege basliycam.Arkadaşlar merhaba,
Yeni katıldım bende aranıza, eşimle 7 aydır korunmuyoruz, henüz bebek sahibi olamadık 3 aydır klomen kullanıyorum. AMH değerim 1,78 çıktı. Çikolata kisti var. Bu ayda rahim filmi çektireceğim. Bunları yaşamış olan arkadaşlar varsa süreci kısaltmak için bana ne önerirsiniz?
Anestezilide yapıyorlarmış ama inş gerek kalmaz cnmdoktora gittim.yine klomen ve 2 degisik.ilac daha verdi bu ayda tutmazsa esinden sperm tatlili sendende rahim filmi isterim dedi korkarim rahim filminden ben yaaaa
Anestezilide yapıyorlarmış ama inş gerek kalmaz cnm
Yani sanırım bu acı eşiğiyle alakalı bir durumanastezi olmadan cokmu aciyor acaba
ayyy insallah gerek kalmaz urperdim bileYani sanırım bu acı eşiğiyle alakalı bir durum
Korkulacak birsey degil ki ben 15 gun once cektirdim anastezi falan alma 2 3 dk iş ustelik fakultede yaptirdim aci yok sadece bi basinc hissediyorsun ilac verilirken bir kez olsun sesim cikmadi ama benden once cekilen kadin bagirdi buna dayanamazsan nasil dogum yapacaksin korkmayin boyle basit islemlerdenayyy insallah gerek kalmaz urperdim bile
İnş gerek kalmaz canım dua et bol bolayyy insallah gerek kalmaz urperdim bile
İnş gerek kalmaz canım dua et bol bol
Merhaba canim bnm de amh dusuklugu var 1.2 cikti.bu ay ilk defa klomen kullandim 2 yumurtam baya buyudu.snde ne kadar yumurta olustu? Ben eylule kadar olmazsa tup bebege basliycam.
Canım geç oldu görmedim mesajını hiç gecikmedi 14. Gün oldum adetİğneden sonra kaçıncı gunundr adet oldun canim
Şimdi yapma bence adet gününü bekle benimde 2. Ayım benimde 10.günüm ama geçen ay hayal kırıklığı oldu çok fena bu ayda aynısını yaşamak istemiyorum benSelam kzlar benmde iqnede ikinci ayım ilk ay nasip olmadi su an iqnenin 10.qunu 4 qun daha var belli olmasina umarm bu ay olumlu snuc aliriz ins szce smdi test yapsam belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?