Klomen+ çatlatma iğnesi

Maalesef adet oldum . klomen adet gecikmesi yapıyormuş ve hapın içindeki birşey HCG yüksek gösteriyormuş bu yüzden gebelik testi pozitif gibi gözüküyor . klomenle gebelik bekliyorsanız rahat 20 gün bekleyin derim yoksa benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın .
Catlatma ignesinden 15 gun sonra regli olunur ve hapla alakali degil gebelik hormanu catlatma ignesiyle alakali onun iceriginde hcg var hayirlisi olsun üzlme

Catlatma ignesinden 15 gun sonra regli olunur ve hapla alakali degil gebelik hormanu catlatma ignesiyle alakali onun iceriginde hcg var hayirlisi olsun üzlme
Yumurtan gec olustuysa adet tarihim gercer ama genwlde bu catlatma ignesini ne zman vurundun uzerine 15 say o gun bugun mu bi bak

Çatlatma iğnesi olmadım . peki gebelik testinde silik çıkıyor ama şuan pembemsi şekilde adet görüyorum ama lekelenme gibi gerçi yarın kan testi sonucu çıkacak ama şimdi nasıl hamileyim diyebilirim ki yada değilsem de neden iki tane ayrı ayrı test yaptım pozitif gibi silik çıkıyor anlamadım ne stresli günler ya

Kızlar benim doktorum önce eşinin değerlerine bakalım değerleri iyiysese klomene başlayalım dedi sizede böyle mi yaptı doktorlarınız?

Çatlatma iğnesi olmadım . peki gebelik testinde silik çıkıyor ama şuan pembemsi şekilde adet görüyorum ama lekelenme gibi gerçi yarın kan testi sonucu çıkacak ama şimdi nasıl hamileyim diyebilirim ki yada değilsem de neden iki tane ayrı ayrı test yaptım pozitif gibi silik çıkıyor anlamadım ne stresli günler ya
Benim de oyle oldu ama ben catlatma ignesi olmustum reglime iki vardi teste silik cikti ertesi gun saglik ocagina gittim hamile oldugumu ogrendim diger gun de kanama oldu hemen dr hittim dusuk onleyici igne fitil vs verdi belki oyle olabilir kendini yorma insallah oyledir uzan bence ayaginin altina kirlent koy yat

arkadaslar ve o gun geldi benim bugun regli olmam gerekti ama olmadim kan tahlilini bugun mu versem yarinimi beklesem gunlerdir kasigimdaki sanci gecmedi ama.gogsumde falan agri yok adet sancilari bir hafta oncesinden gelul gelip gitti bugun ise adete dair hicbir belirti yok catlama ignesi yaptirmadim sadece bu ay klomen kullandim diger ayda igneli tedavi olmustum tutmamisti bben sumdi umutlansam mi bilemiyorum evde test yapmak istemiyorum gec catladi yumurtam kizlar aklim karışık bu sabahmi vereyim kani yarin sabah mi

Bende çatlatma iğnesi kullanmadım . klomen kullandım sadece ve tam 7 gün adetim gecikti testte silik çıktı tam dün lan verdim bugün bildiğin adetim geldi hiç acele etme bekle biraz daha biliyorum meraktan çatlıyosun ama illa öğrenmek istersen de kanına baktır çubuk yanıltma ihtimali yüksek

Bende çatlatma iğnesi kullanmadım . klomen kullandım sadece ve tam 7 gün adetim gecikti testte silik çıktı tam dün lan verdim bugün bildiğin adetim geldi hiç acele etme bekle biraz daha biliyorum meraktan çatlıyosun ama illa öğrenmek istersen de kanına baktır çubuk yanıltma ihtimali yüksek

evet canim çubuk almadim kafam karismasin ama ben birde dupaston kullandim onu icince hic adetim gecikmez yinede bilmiyorum umutlanmak istemiyorum

Rapor sonucuma göre 3 haftalık hamile çıktım kızlar ama şuan şiddetli kasık ağrılı adet görüyorum dün çok yürüdüm eve geldim kan geldi . hemşire bi arkadaşım düşük yapmışsın tutunamamış dedi sen kendini adet oldun sanmışsın dedi . doktor tatilde salı günü gidicem inş boş randevu bulamıyorum resmen . benim gibi yaşayan oldu mu hiç sonrasında ne zaman hamile kaldılar ve ilaç kullanarak mı yoksa kullanmadan da hamile kalan var mı ?

Rapor sonucuma göre 3 haftalık hamile çıktım kızlar ama şuan şiddetli kasık ağrılı adet görüyorum dün çok yürüdüm eve geldim kan geldi . hemşire bi arkadaşım düşük yapmışsın tutunamamış dedi sen kendini adet oldun sanmışsın dedi . doktor tatilde salı günü gidicem inş boş randevu bulamıyorum resmen . benim gibi yaşayan oldu mu hiç sonrasında ne zaman hamile kaldılar ve ilaç kullanarak mı yoksa kullanmadan da hamile kalan var mı ?[/QUOTE
:( hiç boş bir kadın Doğumcu yokmu ya ? Belki daha düşmemiştir kanaması olup düşmeyenlerde var bence iyice bir bak en kötü kadın Doğum acile git mecbur gelcek doktor Belki enazından bir hap fln verir düşmemesi için ne biliyim

Rapor sonucuma göre 3 haftalık hamile çıktım kızlar ama şuan şiddetli kasık ağrılı adet görüyorum dün çok yürüdüm eve geldim kan geldi . hemşire bi arkadaşım düşük yapmışsın tutunamamış dedi sen kendini adet oldun sanmışsın dedi . doktor tatilde salı günü gidicem inş boş randevu bulamıyorum resmen . benim gibi yaşayan oldu mu hiç sonrasında ne zaman hamile kaldılar ve ilaç kullanarak mı yoksa kullanmadan da hamile kalan var mı ?
Hiçim boş bir kadın doğumcu yok en kötü kadın Doğum acile git mecbur gelcek ozaman doktor belki bir hap fitil fln verir düşmemesi için

tahlili ne zaman yaptirdin sonuc kac çıktı ve suan bebek duruyormu anlamadim

Dusuk yaptigi anlasilmaz ki hemen yarin yine kan ver degerin iki katina cikmissa hamileligin dewam ediyo ki duşus varsa degerinde bilki dusuk yapmissindir kanaman dewam ediyorsa axilen doktora git ya da acile git derim bekleme onlar gerekeni bilir

Dueumun nasil oldu kanama dewam mi

Doktora gittim kızlar kimyasal gebelik dediler bugün de parça parça halinde kan düştü . herhangi birşey yapılmadı .

Klomen kullandım ya hani ben yumurtlama için sperm girmeden yumurtam kendi kendine döllenmiş yani oyüzden HCG çıkmış değeri 10 du . buda kimyasal gebelik demekmiş

Back