Klomen+ çatlatma iğnesi

Kızlar sabah biraz zorladım kendimi kastım. Şimdide sağ kasığımda adet sancısı gibi sancı var :KK43:

canim benimde adet.tarihime 5 gun var ama ben 28 gunde bir oluyorum hep ikigin once olur 3 gun kaldi sayilir sabahtan beri adet sancisi cekiyorum ama adete dait baska hicbir bekirti yok sag kasigim yas var gibi adet sancilari gibi sancim bu aksamda artti bakalim nolacak

Kızlar sabah biraz zorladım kendimi kastım. Şimdide sağ kasığımda adet sancısı gibi sancı var :KK43:
Canım onu kafana takma. Bende her zaman adetime 1 hafta kala kasıklarımda yanma olur. Bu ay yine adet görecekmişim gibi yanma oldu ve bu ay da tutmadı heralde dedim. Ama şuan şükürler olsun 5 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. 8 aylık tedavi sonunda tuttu. Kulun istediği bir göz Allah verdi iki göz. İnşallah Allah'ım hepinize nasip etsin bu mutluluğu

Canim bence sabret bekle sonra hayal kirikligi oluyor bide idrar testleri hemen gostermiyebiliyor pozitifi
Ben çatlatma iğnesi vurulduktan 5 gün sonra evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Silik çizgi erken belirti canm. Moralini bozma hiçbir şeyi kafana takma. İnşallah gebe kalırsın

İğneden sonraki 15. Gün benim bugün ama ilişkiyi 36 saat sonra önerdi iğneden. İlişkinin üstünden 14 gün geçti veya 13 bugün adet olmam lazım ama olmuyorum. Dün bi idrar testi yaptım tertemiz bi negatif gördüm. Bi fikrin var mı canım ??
Bende geçen ay iğneden 15 gün sonra test yaptım negatifdi içim rahat etmedi geç döllenme olabilir die gittim kan testi yaptım yine negatif belirtilerin varsa bence kan testi yaptır

Canım onu kafana takma. Bende her zaman adetime 1 hafta kala kasıklarımda yanma olur. Bu ay yine adet görecekmişim gibi yanma oldu ve bu ay da tutmadı heralde dedim. Ama şuan şükürler olsun 5 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. 8 aylık tedavi sonunda tuttu. Kulun istediği bir göz Allah verdi iki göz. İnşallah Allah'ım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
İkizmiii çoook sevindimmm canımmm

Catlatma ignrsinin uzerinden 12 gun gecmesi lazim gebelik olup olmadi o zaman belli olir catlatma ignesi hcg ilaci iceriyor test yaparsanin onun oncesi pozitifi gorursunuzz

Arkadaşlar merhaba klomen kullandım yumurtam 23 mm olmuştu çatlatma iğnesi dedi doktor aynı gün vuruldum üst üste 3 gün ilişki oldu iğneyi vurulalı 6 gün oldu kasıklarımda ağrı sürekli uyku hali oluştu 5 tane ayrı ayrı erken gebelik testi yaptım hepsinde pozitif görünce kan tahlili yaptırdım sonuç 32.42 çıktı adetime 9 gün var sizce umutlanmalımıyım bilmiyorum Yardım lütfen
Merhaba bende geçen ay klomen kullandım adetim 6 gün gecikti kasık ağrım çok evde test yaptım iki kez ve ikinci çizgi hep silik çıktı bugün kan verdim yarın belli olacak eve geldiğimde incecik damar gibi kan geldi inşallah hamileyimdir benim gibi yaşayan var mı acaba sonuçları ne çıktı çokta ümitlendim bu ay

İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım

insallah canim hepimizdende guzel haberler gelir yarin sabah veririm belki kani adet olmazsam tabi veya carsamba beklemedeyim kasigimdaki agri gecmedi gunlerdir kis sansim kiste yokmus bakalim bu ayda adet olursam kasik agrima artik hic umut bağlamam bu ay batmalar agrilar oldu ve geçmedi

Merhaba bende geçen ay klomen kullandım adetim 6 gün gecikti kasık ağrım çok evde test yaptım iki kez ve ikinci çizgi hep silik çıktı bugün kan verdim yarın belli olacak eve geldiğimde incecik damar gibi kan geldi inşallah hamileyimdir benim gibi yaşayan var mı acaba sonuçları ne çıktı çokta ümitlendim bu ay

benimde yarin regli gunum yarin veua carsambaya kan veririm olmazsam kasok agrim gecmedi hic goguslerimde sorun yok sende varmi sonucu bize yaz hemen olurmu insallah guzel habet alirsin catlama ignesi yaptirdinmi doktor bana vermedi ama catlamis

Buyuk ihtimal hamilesin silik ciktiysa bendede oyle olmustu cunki

Maalesef adet oldum . klomen adet gecikmesi yapıyormuş ve hapın içindeki birşey HCG yüksek gösteriyormuş bu yüzden gebelik testi pozitif gibi gözüküyor . klomenle gebelik bekliyorsanız rahat 20 gün bekleyin derim yoksa benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın .

Kızlar klomene adetim kaçıncı günü başlanıyor?
Maalesef adet oldum . klomen adet gecikmesi yapıyormuş ve hapın içindeki birşey HCG yüksek gösteriyormuş bu yüzden gebelik testi pozitif gibi gözüküyor . klomenle gebelik bekliyorsanız rahat 20 gün bekleyin derim yoksa benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın .
Klomen hcg içermiyor eğer catlatma iğnesi kullandıysan o içeriyor

Back