Klomen+ çatlatma iğnesi

canim sagol dun doktora gittim.kis girunmuyor dedi adetime 4 gun kaldi bakalim.ne cikacak sende sonucu buraya yaz canim rabbim kalbimizdekini versin hayirlisiyla
Ee hamile kalıp kalmadığın hakkında bi test bişey yapmadı mı doktor canım?yazcam bende inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize

İnş canım hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

insallah canim hayirlisiyla bugunde sabah uyandim adet sancisi gibi sancilar ben olacagim an sancim olur adet baslar ama gelip geciyor sanci 4 gun onceden asla.adet sancim olmazdi ve aylik adet sivilcemde çıkmadı gulelim.birazda her sabah uyanip yuzumu yokkuyorum sivilce ciktimi.diye

Ee hamile kalıp kalmadığın hakkında bi test bişey yapmadı mı doktor canım?yazcam bende inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize

insallag canim benimki.tutsa bile gec dollenme olur cunku adetin 14. gunu gitmistim 16 mm dedi iki gun sonra iliskiye baslayin dedi catlama igneside vermedi ama catlamks hafta içinde yani hemen testte falan cikmaz tabi tuttuysa ama igne tedavisi gordum tup bebekte kullanilan gobekten yaptığım ignelerle yumurta buyutup catlama ignesi yapmistim maliyetliydi ama o ayda tutmadi kis oldu geri dogum kontrol hapiyla sogan kuru yaptim kisler.gitti geri devlete gittim diger doktor ozeldi buda klomen verdi durum bu bakalim ne olacak

insallah canim hayirlisiyla bugunde sabah uyandim adet sancisi gibi sancilar ben olacagim an sancim olur adet baslar ama gelip geciyor sanci 4 gun onceden asla.adet sancim olmazdi ve aylik adet sivilcemde çıkmadı gulelim.birazda her sabah uyanip yuzumu yokkuyorum sivilce ciktimi.diye
hadi hayırlısı

Arkadaslar merhaba bnde bu ay ilk defa gunde 2 klomen kullandim persembe doktora gttim 21 ve 23 mm iki yumurta var dedi catlatma ignesi yapti.dun ve bugun iliski oldu.umarim sonuclar iyi olur.17 temmuzda adet olmazsan tahlil yap dedi doktor.nasi bekliycem bn o zamana kadar

Arkadaslar merhaba bnde bu ay ilk defa gunde 2 klomen kullandim persembe doktora gttim 21 ve 23 mm iki yumurta var dedi catlatma ignesi yapti.dun ve bugun iliski oldu.umarim sonuclar iyi olur.17 temmuzda adet olmazsan tahlil yap dedi doktor.nasi bekliycem bn o zamana kadar

Yani iğneden sonra kaç gün geçmiş olacak test yap dediği güne kadar canım ? İnşallah dilediğin gibi bi sonuç alırsın.

Benimde 18 mm ve 24 mm oluşmuş iğne vuruldum bugün bakalım inş güzel haberler alırız benim 2. Ayım

Benimde 18 mm ve 24 mm oluşmuş iğne vuruldum bugün bakalım inş güzel haberler alırız benim 2. Ayım
İğneden sonraki 15. Gün benim bugün ama ilişkiyi 36 saat sonra önerdi iğneden. İlişkinin üstünden 14 gün geçti veya 13 bugün adet olmam lazım ama olmuyorum. Dün bi idrar testi yaptım tertemiz bi negatif gördüm. Bi fikrin var mı canım ??

Back