- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Hayirlisi olsun tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Normalde kaç gunde bir adet oluyordun canımTeşekkür ederim adetime daha 4 gün var beta 45.32 çıktı tabi bu değer giderek yükselirmiş Allahın izniyle benim idrar testinde dün silik çıkmıştı kan verdim orda da çıktı dediğim gibi adetime daha var
Amin inşallah adetim düzensizHayirlisi olsun tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Normalde kaç gunde bir adet oluyordun canım
Hayirli olsun canim belirtilerin nelerdi ve neler:)bend klomen kullandim yarin gidicem 14. gunum yarin bakalim büyümüş muAmin inşallah adetim düzensiz
Teşekkür ederim.Tek belirtim kasik ağrısı oldu vallahi. Halen de belirti yok sadece çok sık idrara çıkıyorum . Umarım iyi haberler alırsınHayirli olsun canim belirtilerin nelerdi ve neler:)bend klomen kullandim yarin gidicem 14. gunum yarin bakalim büyümüş mu
Canım hiç üzülme kafana takma. Ben bu ay klomenle ilk kullanımın da hamile kaldım Allah nasip ederse haftaya doktora gideceğim kese oluşmuş mu diyeArkadaslar bnde pkos.luyum 3 yildir hamile kalamiyorum yumurta tembelligim var 2. denemede gunde 3 klomenle 19mm yumurtam olustu kendisi catladi yine ama hamile kalamadm. Sanki hic olmayakms gibi hissedyrmklomenle hamile kalan varmi?
İnşallah. Kalbini bozma o zaman inşallah olurSenin adina cok sevndim hayirli haberler alirsin insallah. rabbim banada nasip eder insallah. Cok ümitleniyorm ama hep hayal kirikligi oluyo. Bu ay tedaviyi birakip dinlenmeye gectim hayirlisi artik
sagol canim insallah keseyide görürsun allah kucagina almayi nasip etsin insallahTeşekkür ederim.Tek belirtim kasik ağrısı oldu vallahi. Halen de belirti yok sadece çok sık idrara çıkıyorum . Umarım iyi haberler alırsın
Hayır. Ama çok fena kasık ağrısı ve sancı yapıyor tam 36 saat sonra başlıyor. Yani yumurtanın çatlama saatiArkadaşlar çatlatma iğnesi uyku yaparmı ?
Aminnn inşallahGeçmiş olsun çok Allahtan umut kesilmez kaderimizde nasıbimizde varsa olucak Allah herkeisnnn gönlüne göre versin
Bu dediklerin gebeliğin de belirtisi amaKızlar galiba adet görcem. Adet günüme 4 gün var. Kasıklarım yanıyor ve göğüslerim ağrıyor. Galiba bu ay da tutmayacak
Ama ben adet görmeden bir kaç gün önce hep böyle olurum. Kasıklarım yanıyor gibi oluyor. Ama göğüslerim hiç ağrımazdı adet öncesiBu dediklerin gebeliğin de belirtisi ama
Göğüs ağrısı bende de bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor, bu ay sadece farklı olarak göğüs uçlarım acıyor ve 2 gündür kasiklarim agrimasina rağmen adet olmadım normalde ağrıdığında aynı gün adet olurdum. Bu aydan umutluyum ama klomen ve otrivelle in yan etkileri de olabilir. Düşünmeyeyim diyor insan ama kendimi dinlemeden edemiyorum. Inşallah senin de belirtiler hamileliktendir benim deAma ben adet görmeden bir kaç gün önce hep böyle olurum. Kasıklarım yanıyor gibi oluyor. Ama göğüslerim hiç ağrımazdı adet öncesi
InşallahGöğüs ağrısı bende de bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor, bu ay sadece farklı olarak göğüs uçlarım acıyor ve 2 gündür kasiklarim agrimasina rağmen adet olmadım normalde ağrıdığında aynı gün adet olurdum. Bu aydan umutluyum ama klomen ve otrivelle in yan etkileri de olabilir. Düşünmeyeyim diyor insan ama kendimi dinlemeden edemiyorum. Inşallah senin de belirtiler hamileliktendir benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?