Klomen+ çatlatma iğnesi

Selam Bayanlar, Ben de aranıza yeni katılanlardanım.2 aydır klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görmekteyim.Benim kafama takılan doktorum iğneyi vurduğum gün ilişki önerdi daha sonra gün aşırı dedi.Ancak araştırmalarım 36 saat sonra ilk ilişki olduğuna dair.Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Bende çatlatna iğnesini pazartesi vuruldum ama doktorum ertesi gün ilişki önerdi yani 24-36 saatler arası ilişki önemliymiş. Salı perşembe ve cumartesi ilişki dedi. Bir çok yerde de bu şekilde yazıyo

Teşekkür ederim adetime daha 4 gün var beta 45.32 çıktı tabi bu değer giderek yükselirmiş Allahın izniyle benim idrar testinde dün silik çıkmıştı kan verdim orda da çıktı dediğim gibi adetime daha var

Bende bugun test yapmaktan vazgecmistim senden cesaret alarak gidiyorum kan vermeye umarim olumlu sonuc alirim

Anladım canım ya benim değerim düşük mu normal mi çünkü adetime 4 gün kala yaptırdım az olması normaldir demi
Daha yeni olduğu için normal. En yakın zamanda doktoruna git keseyi görürse kesin olarak hamile sin. Kese görünmezse dış gebelik olabilir allah korusun. Doktor seni bilgilendirir zaten canım

Kızlar keten tohumu yağı hem hormon düzenini sağlıyormuş hemde yumurtlamayı. Hayıt özü pco için etkiliymiş haberiniz olsun. Ben bu adetim geçsin eğer yine olmazsa 2 ay tedaviye ara verip bunları kullanıcam

Back