- Konu Sahibi Odanesiii354535
Hadi hayırlısı inş hamilesindirBenim de bugün 18 günüm halen gelen giden yok ya en son 11 günü test yaptım tek çizgi korkuyorum test yapmaya bakalım hayrlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı inş hamilesindirBenim de bugün 18 günüm halen gelen giden yok ya en son 11 günü test yaptım tek çizgi korkuyorum test yapmaya bakalım hayrlisi
Geldi canım kirmiziİlar hemde sancılı bir şekilde hayrlisi olsunHadi hayırlısı inş hamilesindir
İnsan ilk gördüğünde sinir oluyor ben çok ağladım dün ama hakkımızda hayırlısını versin Allah'tan ümit kesilmezGeldi canım kirmiziİlar hemde sancılı bir şekilde hayrlisi olsun
Aynen yıpranıyor insan hayırlısı diyelim canım vardır gecikmesinde de bir hâyır ben ilacı bıraktıkları ayda hamile kalanda duymuştum burdaRegl oldum maalesef artık gitmicem doktora sıkıldım ilaç kullanınca umutlanıyorum sonra hasta olunca başımdan aşağı kaynar su dökülüyor yoruldum artık
Evet bende duydum nasip herşey hayırlısını versin Allahım hepimizeAynen yıpranıyor insan hayırlısı diyelim canım vardır gecikmesinde de bir hâyır ben ilacı bıraktıkları ayda hamile kalanda duymuştum burda
Cnm o iğnenin etkisi kaşıkta ağrı benim çok ağrım oldu ve akıntımda olmuştu ama benim akntım normaldedir varKızlar Benimde bugün iğnenin 5.günü sabah kasık ağrısı ile uyandım ve sarı akıntım geliyor neden olur sizce ?
Anladım canım beklemek çok zor daha adetime 16 gün var zaman geçmiyor sankiCnm o iğnenin etkisi kaşıkta ağrı benim çok ağrım oldu ve akıntımda olmuştu ama benim akntım normaldedir var
Aynen canım bende tekrar basliycam bakalım bu ay neler le karsilascazBen tekrardan başlıcam klomene doktor yine verdi bakalım hayırlısı en önemlis kafa rahatlığı tabi
İnş hayırlı güzel haberler alırızAynen canım bende tekrar basliycam bakalım bu ay neler le karsilascaz
Aynen canım inş güzel hayırlı haberler alırsınAnladım canım beklemek çok zor daha adetime 16 gün var zaman geçmiyor sanki
Kızlar yarın adet günüm ve ben dayanamayıp test yaptım. Sizce hamile miyim bi bakar mısınız?
Kan testi yaptırdım. Değerim 246 yani hamileyim. Şükürler olsun rabbime. Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşatsın. Hala inanmıyorumİnsallah hamilesindir insallah...benim de 8gun var
Kan testi yaptırdım. Değerim 246 yani hamileyim. Şükürler olsun rabbime. Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşatsın. Hala inanmıyorum
Rabbim inşallah sanada nasip eder. Dualarımın arasında sende varsın cnm. Rabbimin dilek kapısı açıktır. Ben tam 8. Ayım tedavide. Tam ümidimi kaybetmişken bu sonuçları aldım.Cok sevindim canim.ne olur benim.iconde dua et
Rabbim inşallah sanada nasip eder. Dualarımın arasında sende varsın cnm. Rabbimin dilek kapısı açıktır. Ben tam 8. Ayım tedavide. Tam ümidimi kaybetmişken bu sonuçları aldım.
Amin canım inşallah darısı başına. Güzel dileklerin için teşekkür ederimDilerim o bebegin hayirla saglikla huzurla gelir.. Rabbim salih saliha evlat nasip eylesin hersey gonlunce olsun canim Rabbim.ne zaman dilerse o zaman oluyor onemli olan umitsizlige kapilmamak ...cok sagol guzel dileklerin icin ALLAH razi olsun yavrun hayirli olsun sana ugur getirsin ..❤