Klomen+ çatlatma iğnesi

Teşekkür ederim adetime daha 4 gün var beta 45.32 çıktı tabi bu değer giderek yükselirmiş Allahın izniyle benim idrar testinde dün silik çıkmıştı kan verdim orda da çıktı dediğim gibi adetime daha var
Hayirlisi olsun tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Normalde kaç gunde bir adet oluyordun canım

Arkadaslar bnde pkos.luyum 3 yildir hamile kalamiyorum yumurta tembelligim var 2. denemede gunde 3 klomenle 19mm yumurtam olustu kendisi catladi yine ama hamile kalamadm. Sanki hic olmayakms gibi hissedyrm :( :( klomenle hamile kalan varmi?

Arkadaslar bnde pkos.luyum 3 yildir hamile kalamiyorum yumurta tembelligim var 2. denemede gunde 3 klomenle 19mm yumurtam olustu kendisi catladi yine ama hamile kalamadm. Sanki hic olmayakms gibi hissedyrm :KK43: :KK43: klomenle hamile kalan varmi?
Canım hiç üzülme kafana takma. Ben bu ay klomenle ilk kullanımın da hamile kaldım Allah nasip ederse haftaya doktora gideceğim kese oluşmuş mu diye

Senin adina cok sevndim hayirli haberler alirsin insallah. rabbim banada nasip eder insallah. Cok ümitleniyorm ama hep hayal kirikligi oluyo. Bu ay tedaviyi birakip dinlenmeye gectim hayirlisi artik

Arkadaslar bugun adetimin 14. günü klomen kullanmustim gittim 16 mm olmus yumurta 2 gun sonra gün aşırı ilişki dedi bende bugun lekeler geldi ayin ortasinda anlamadim catlama ignesi vermeyecekmisiniz dedim hayir dedi catlamamis bir yumurta yokki vereyim dedi

Kızlar galiba adet görcem. Adet günüme 4 gün var. Kasıklarım yanıyor ve göğüslerim ağrıyor. Galiba bu ay da tutmayacak:(

Ama ben adet görmeden bir kaç gün önce hep böyle olurum. Kasıklarım yanıyor gibi oluyor. Ama göğüslerim hiç ağrımazdı adet öncesi
Göğüs ağrısı bende de bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor, bu ay sadece farklı olarak göğüs uçlarım acıyor ve 2 gündür kasiklarim agrimasina rağmen adet olmadım normalde ağrıdığında aynı gün adet olurdum. Bu aydan umutluyum ama klomen ve otrivelle in yan etkileri de olabilir. Düşünmeyeyim diyor insan ama kendimi dinlemeden edemiyorum. Inşallah senin de belirtiler hamileliktendir benim de :KK15:

Kızlar çok mutluyum bugün doktora gittim değerim yükselmiş yani bebeğim hızla gelişiyor Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu Su mübarek günde Rabbim hepinize tattirsin

Göğüs ağrısı bende de bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor, bu ay sadece farklı olarak göğüs uçlarım acıyor ve 2 gündür kasiklarim agrimasina rağmen adet olmadım normalde ağrıdığında aynı gün adet olurdum. Bu aydan umutluyum ama klomen ve otrivelle in yan etkileri de olabilir. Düşünmeyeyim diyor insan ama kendimi dinlemeden edemiyorum. Inşallah senin de belirtiler hamileliktendir benim de :KK15:
Inşallah

Back