Klomen+ çatlatma iğnesi

Kızlar iyi aksamlar Rabbimin izniyle hamileyim kan verdim acil de Rabbim isteyen herkese nasip etsin hala soktayim
Canım mmm gözün aydın çok sevindim inanki aynı şeyleri yaşayınca sizden duymak bile çok güzel bu haberi hayırlısıyla sağlıklı bi süreç olur hayırlı olsun cnm darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla

Canım mmm gözün aydın çok sevindim inanki aynı şeyleri yaşayınca sizden duymak bile çok güzel bu haberi hayırlısıyla sağlıklı bi süreç olur hayırlı olsun cnm darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla
Sağol canım teşekkür ederim darısı senin başına ve tüm isteyenlere olsun inşallah

Kızlar iyi aksamlar Rabbimin izniyle hamileyim kan verdim acil de Rabbim isteyen herkese nasip etsin hala soktayim
Çok sevindim. Allah'ım sağlıklı sıhhatli doğurmayı sonrada analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah. İlk 3 ay çok dikkatli ol bebeğin düşme olasılığı yüksek oluyor. Hele ilk gebelikse daha sıkıntı. Strese girme ağır iş yapma. 3 ay boyunca yat gitsin. Sonuçta çok zorluklarla gebe kaldın. Kendini soğuktan falan sakın.

Şimdi bir yazı okudum siyorki iğneyi vurduktan 14 gün sonra adet olunması gerekiyormuş ve gelmediyse 3 4 gün sonra yine test yaptırın diyor ya ben çözemedim

Şimdi bir yazı okudum siyorki iğneyi vurduktan 14 gün sonra adet olunması gerekiyormuş ve gelmediyse 3 4 gün sonra yine test yaptırın diyor ya ben çözemedim
Üzüldüm ya. Bozma moralini sakın. Hiç bir test yaptırma adetin bir hafta geçmesini bekle. Bende kendimde yok gibi hissediyorum ama beklicem bakalım. 25 ine başlaması lazım. Bu ay da tutmazsa denemicem oluruna bırakcam tedaviye ara vercem. İlaç içmekten yataklık oldum bildiğin. Allah herşeyin hayırlısını versin

Selam Bayanlar, Ben de aranıza yeni katılanlardanım.2 aydır klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görmekteyim.Benim kafama takılan doktorum iğneyi vurduğum gün ilişki önerdi daha sonra gün aşırı dedi.Ancak araştırmalarım 36 saat sonra ilk ilişki olduğuna dair.Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Üzüldüm ya. Bozma moralini sakın. Hiç bir test yaptırma adetin bir hafta geçmesini bekle. Bende kendimde yok gibi hissediyorum ama beklicem bakalım. 25 ine başlaması lazım. Bu ay da tutmazsa denemicem oluruna bırakcam tedaviye ara vercem. İlaç içmekten yataklık oldum bildiğin. Allah herşeyin hayırlısını versin
Adetim gelmezsebeklicem bakalım cnm 1 hafta daha aslında doktorum adet gününü bekle demişti ben acele ettim ama içimde bir his var ya yada ben öle istendiğim için var öle bir his çözemedim aslında şöyle bişeyde var o iğneyi vurulunca ertesi günü ilişki önerdi yani tutulsa bile şuan erken zaten diyede düşünüyorum

Adetim gelmezsebeklicem bakalım cnm 1 hafta daha aslında doktorum adet gününü bekle demişti ben acele ettim ama içimde bir his var ya yada ben öle istendiğim için var öle bir his çözemedim aslında şöyle bişeyde var o iğneyi vurulunca ertesi günü ilişki önerdi yani tutulsa bile şuan erken zaten diyede düşünüyorum
Yani tutunmuş olsa bile geçen hafya tutunmuştur öle değilmi mantıken bilemedim ya si ne düşünüyorsunuz

Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin. 20 haziran adet tarihim bende bugun yapsam cikar ozaman..beta kac cikti senin biliyomusun.
Teşekkür ederim adetime daha 4 gün var beta 45.32 çıktı tabi bu değer giderek yükselirmiş Allahın izniyle benim idrar testinde dün silik çıkmıştı kan verdim orda da çıktı dediğim gibi adetime daha var

Back