- Konu Sahibi Odanesiii354535
Canım iğneden dolayıda böle çıkmış olablir kan testi yaptırdınmı ?Bende görüşmek isterdim ve bence sen hamilesin Hadi hayırlısı çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iğneden dolayıda böle çıkmış olablir kan testi yaptırdınmı ?Bende görüşmek isterdim ve bence sen hamilesin Hadi hayırlısı çok sevindim
Ablalarım hemşire onlara wp den attım biraz bekle iyice belirginleşirse hamilesin dedi. Bekledim ama yok. Ablam moralini bozma iğne yaptıralı 1 hafta oldu. Gebelik olsada belli olmaz daha dedi. Sabredicez bakalım hakkımızda hayırlısıBende görüşmek isterdim ve bence sen hamilesin Hadi hayırlısı çok sevindim
Hayır. Yaptırmayacağım. Adet günümü bekleyeceğimCanım iğneden dolayıda böle çıkmış olablir kan testi yaptırdınmı ?
Üzüldüm canımKızlar adet oldum yaaa yine hamile değilim çatlatma iğnesi hiçbir işe yaramadı bende bıktım artık her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye uğraşmaktan test yapmaktan o ikinci çizgiyi görücem diye gözlerim bozuldu valla, uğraşmıycam oluruna bırakıyorum bu saatten sonra
Üzüldüm ya. Sen ne zamandır çabalıyorsunKızlar adet oldum yaaa yine hamile değilim çatlatma iğnesi hiçbir işe yaramadı bende bıktım artık her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye uğraşmaktan test yapmaktan o ikinci çizgiyi görücem diye gözlerim bozuldu valla, uğraşmıycam oluruna bırakıyorum bu saatten sonra
Üzüldüm ya. Sen ne zamandır çabalıyorsun. İnşallah Allah'ım dileklerini kabul eder. İsyan etme dua et. Rabbimin dilek kapısı açıktır. Benim komşumun kızı tam sekiz senedir çabalıyor. En sonunda oluruna bıraktı. Sekiz senenin sonunda gebe kaldı şuan hamile
Al benden de aynı. Ve sol taraf ağırlıkta. Tenimin altında sert bir şey var. Acaba çatlama değilde kist mi oluştu. Kist dokunduğun zaman hissedilirmiş. Kasığının yumurtalık olan yerlerine parmak uçlarınla dokunKızlar benim kasiklarim iki tarafida çok ağrıyor neden böyle oldu bir bilgisi olan var mi
Bisey yok baktım da acaba hamilemiyim belki bebek yerlesiyordurAl benden de aynı. Ve sol taraf ağırlıkta. Tenimin altında sert bir şey var. Acaba çatlama değilde kist mi oluştu. Kist dokunduğun zaman hissedilirmiş. Kasığının yumurtalık olan yerlerine parmak uçlarınla dokun
Aynen benimdeAl benden de aynı. Ve sol taraf ağırlıkta. Tenimin altında sert bir şey var. Acaba çatlama değilde kist mi oluştu. Kist dokunduğun zaman hissedilirmiş. Kasığının yumurtalık olan yerlerine parmak uçlarınla dokun
benimde ağrıyor daha çok otururken ve dar pantolon giydiğimde fln bide dün gecede midem bulandıKızlar benim kasiklarim iki tarafida çok ağrıyor neden böyle oldu bir bilgisi olan var mi
Canım emin ol meraktan acaba bu ay oldum oldumu diye diye test yapa yapa bende yıprattı m kendimi. Bizm de 15 aydır olmuyor . İlk defa klomen e başladım bugün . Hiç kimyasal almak istemiyorum ama yapacak da bişey yok. Üzülme inşallah tez alırız güzel haberleriKızlar adet oldum yaaa yine hamile değilim çatlatma iğnesi hiçbir işe yaramadı bende bıktım artık her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye uğraşmaktan test yapmaktan o ikinci çizgiyi görücem diye gözlerim bozuldu valla, uğraşmıycam oluruna bırakıyorum bu saatten sonra
İnşallah vardır bisey canımAynen benimde
benimde ağrıyor daha çok otururken ve dar pantolon giydiğimde fln bide dün gecede midem bulandı
1 seneyi geçti canımÜzüldüm ya. Sen ne zamandır çabalıyorsun
İnşallah canım seninde baya olmuş inşallah işe yarar canımCanım emin ol meraktan acaba bu ay oldum oldumu diye diye test yapa yapa bende yıprattı m kendimi. Bizm de 15 aydır olmuyor . İlk defa klomen e başladım bugün . Hiç kimyasal almak istemiyorum ama yapacak da bişey yok. Üzülme inşallah tez alırız güzel haberleri
İnşallah canım.İnşallah canım seninde baya olmuş inşallah işe yarar canım
İnşallahh canımm yaaİnşallah vardır bisey canım
Benim kasiklarim çok ağrıyor ya ofİnşallahh canımm yaa
Yerleşme kanaması oldu mu canmBisey yok baktım da acaba hamilemiyim belki bebek yerlesiyordur
Ben 1 sene kadar korundum istemiyordum. Acaba yumurtalıklarım küsmüş olabilir mi. Internette okumuştum 3 aydan fazla korunmak yumurtalıkları küstürüyormuş1 seneyi geçti canım