- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Hayır ama aşırı baskı var. Burda bir formda okudum adet günü yaklaşınca ovulasyon testiyle de hamilelik belli oluyormuş birçok kişi öyle öğrenmiş bendede vardı yaptım benim de iki tane koyu çizgi çıktı Yani hamile olabilirim. Adet gününe yakın yapılınca eğer iki çizgi hala çıkıyorsa gebelik var demekmiş inşallah hamileyimdir benim iki çizgiYerleşme kanaması oldu mu canm
İnşallah hamilesindir canm. İlk hamişimiz sen ol hadi. Açılışı yap. Bizde arkandan gelelim.Hayır ama aşırı baskı var. Burda bir formda okudum adet günü yaklaşınca ovulasyon testiyle de hamilelik belli oluyormuş birçok kişi öyle öğrenmiş bendede vardı yaptım benim de iki tane koyu çizgi çıktı Yani hamile olabilirim. Adet gününe yakın yapılınca eğer iki çizgi hala çıkıyorsa gebelik var demekmiş inşallah hamileyimdir benim iki çizgi
Amin inşallah ya çok isterimİnşallah hamilesindir canm. İlk hamişimiz sen ol hadi. Açılışı yap. Bizde arkandan gelelim.
Benimde ağrım var belim kopuyor resmen yani bide kramp gibi bişeyler giriyor bazenAmin inşallah ya çok isterim
İnşallah hamilesindir canımmm hayırlısıAmin inşallah ya çok isterim
İnşallah hepimiz hamileyizdirİnşallah hamilesindir canımmm hayırlısı
Ignenin kacinci gunundesinKızlar test yaptım ikici çizgi silik çıktı hamilemiyim çok heyecanliyim
Ben iğne falan olmadımIgnenin kacinci gunundesin
Baslik catlama ignesi olarak gozukuyor ondan sordum. Silikse yuksek ihtimalle hamilesin.Ben iğne falan olmadım
Ya inşallah çok heyecanliyim nolur bisey söyleyinBaslik catlama ignesi olarak gozukuyor ondan sordum. Silikse yuksek ihtimalle hamilesin.
Kan testi yaptırdınmı ?Ya inşallah çok heyecanliyim nolur bisey söyleyin
3 gün var yaptirmadim kan testiCanım bence hamilesin ya adetine ne kadar var ?
Bir kan testi yaptırsaydın tam sonuç onda çıkar aslında ama bence çift çizgi çıktıysa silik olsa bile hamilesindir3 gün var yaptirmadim kan testi
Ya renk dağılması da oldu aynı zamanda test bozukmudur yoksa bir formda okudum idrarı çok damlatmis olabilirmişim ama ikinci çizgi varBir kan testi yaptırsaydın tam sonuç onda çıkar aslında ama bence çift çizgi çıktıysa silik olsa bile hamilesindir
Valla bence kan testi yaptır ki kafanda soru işareti varsa giderYa renk dağılması da oldu aynı zamanda test bozukmudur yoksa bir formda okudum idrarı çok damlatmis olabilirmişim ama ikinci çizgi var
İftardan sonra yaptıracağım Allah nasip ederse dua etValla bence kan testi yaptır ki kafanda soru işareti varsa gider
Hadi hayırlısı cnm dualarım seninle haber ver mutlaka Allah yüzümüze baksın inşallahİftardan sonra yaptıracağım Allah nasip ederse dua et
Hadi hayırlısı canimmmm Allah sevinirndirsinİftardan sonra yaptıracağım Allah nasip ederse dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?