Klomen+ çatlatma iğnesi

Bende de umut kalmadı canım ya. Sinirlerim tavan yaptı. Ama hala bi umudumuz var. Anneme söyledim kızdı. Adet in 10 gün geçerse kan testi yaptırırız dedi. Sen daha iğneyi vurduralı 1 hafta oldu daha hemen belli olur mu dedi
Evet canım senin daha erken benimde 11 gün oldu iğne vurulalı

İnternette okudum iğneden 14 gün sonra belli oluyor diyen de var 10 gün sonra diyende 12 gün sonra diyende ama ben bidaha test yapmicam eczaneyi zengin ettim en kesin sonuç adetin gecikmesi
Aynen ya aslında ben o testlere güvenmiyorum aslında bakarsan adetten 1 hafta sonra yada adet günü kesin sonuç veriyor en iyisikan testi hakkımızda hayırlısı

Kızlar moralinizi bozmayın evet henüz erken sonradan pozitif olabilir moral herşeyden önemli doktorum bana moralini yüksek tut yoksa 1 sene çocuğun olmaz dedi

Arkadaşlar merhaba klomen kullandım yumurtam 23 mm olmuştu çatlatma iğnesi dedi doktor aynı gün vuruldum üst üste 3 gün ilişki oldu iğneyi vurulalı 6 gün oldu kasıklarımda ağrı sürekli uyku hali oluştu 5 tane ayrı ayrı erken gebelik testi yaptım hepsinde pozitif görünce kan tahlili yaptırdım sonuç 32.42 çıktı adetime 9 gün var sizce umutlanmalımıyım bilmiyorum Yardım lütfen
Ben biyerde okumuştum cnm çatlatma iğnesi gebelik testini pozitif çıkartabiliyomuş adetten önce bilgin olsn

Kızlar benim ağrılarım geçti pazartesi sabah 10da çatlama iğnesi vuruldum ogün akşam ve dün çok ağrılarım vardı buugün yok yumurta çatlamış mı oluyor ?

Kızlar bende bişey sormak istiyorm .bende bu ay klomen kullandm snra doktor altı tane yumurtan var çatlatma iğnesi yapmayalm çoğul gebelik olabilr dedi.snra tekrar gittim hepsi çatlamış hatta bi taneside şu an çatlıyo dedi.bende adetn 20.günü progesteron testi istedim ama sonuç 1,55 çıktı yani yumurtlamamış gözüküyorum .neden böyle oldu sizce.doktor bu ayda umut yok dedi bende ağlayarak çıktım gittim sormadm neden diye ltfn bana bşy yaZn:(

20170614_182255.jpg
20170614_182255.jpg

Eklentiler

• 20170614_182301.jpg
    20170614_182301.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 29
Back