Gebeliğe Hazırlık Klomen/çatlatma iğnesi olup kist oluşan varmı? 👈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Havana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
59
43
3
31
Merhabalar bi kaç saat öncede soru yöneltmiştim. 14 ocakta ç.iğnesi vuruldum adetim hala gelmedi. İdrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Testte negatif çıksa da kanda pozitif görenler oldu mu acaba. Yada yumurtası çatlamayıp kiste dönüşen varsa yazabilirler mi?

Canım bazen çatlatma iğnesi yum. Çatlatmıyor fazla geliştiriyor, muayene olmadan kimse sana bişi diyemez ki

Muayene olduğumda zaten doktordan öğreneceğim . Benim gibi durumda olan varsa belirtisi ne bunu merak ediyorum.yarın zaten doktora gideceğim ama içim rahat değil. Kistin belirtsi oluyor mu bilmiyorum

Muayene olduğumda zaten doktordan öğreneceğim . Benim gibi durumda olan varsa belirtisi ne bunu merak ediyorum.yarın zaten doktora gideceğim ama içim rahat değil. Kistin belirtsi oluyor mu bilmiyorum
Çatlatma iğnesi olduktan 18 gün sonra gelmişti benim adetim sizin 14 ocakta olduysa daha 16 gün olmuş bazen gecikebiliyor bende kistten şüphelenmiştim ama olmamıştı inşallah sizinde kist değildir

Klomenle kıstmoldu benım ama dr kontrolune gıttıdıgımde 32mm olmustu ıgne ıcın gec kaldık drmıstı dr maalesefmkorunmak zorunda kalmıstım sınra kullanmadan buyudu yumurtam ıgne oldu ıkı defa normal adet oldum sımdı 13.gunum adet olmayı beklıyorum

32mm de herhangibi ağrınız oldu mu acaba. Rabbim bu ay hayırlarla nasip etsin inaşllah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…