Klomen+Çatlatma iğnesi Mart ayında gebelik planlayanlar hadi birlikte takip edelim.

Sdenizk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
21
6
36
28
Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim korunmasız ilişkiyi yaşamamıza rağmen gebelik olmadı polikistik over sendromu bende de var bu ay tekrar adetimin gecikmesi ile doktora gittim gebelik olmadığını öğrendim adet söktürücü kullandım adetimin 3. günü kan vererek hormonlarıma baktırdım ayrıca klomen kullanmaya başladım günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım şu an ovülasyon testleri yapıyorum piyasada bulunmayan çatlatma iğnesini aldım yarın yumurtamı kontrol ettirmeye gideceğim. Eşim protime Man ben de protime woman kullanıyoruz ayrıca folden pi adlı folik asite de başladım. Bu tarz tedavi uygulayıp gebe kalan arkadaşlarının yorumlarını kaçıncı denemelerinde gebe kaldıklarına paylaşmalarını rica ederim.bu süreci birlikte takip edelim.

Merhaba Bende de polikistik over var ama doktor küçük dedi ilaç yazmadı, bende soğan kürü deniyeceğim, herkes bana soğan kürü öneriyor, bende bide trioid var

Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim korunmasız ilişkiyi yaşamamıza rağmen gebelik olmadı polikistik over sendromu bende de var bu ay tekrar adetimin gecikmesi ile doktora gittim gebelik olmadığını öğrendim adet söktürücü kullandım adetimin 3. günü kan vererek hormonlarıma baktırdım ayrıca klomen kullanmaya başladım günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım şu an ovülasyon testleri yapıyorum piyasada bulunmayan çatlatma iğnesini aldım yarın yumurtamı kontrol ettirmeye gideceğim. Eşim protime Man ben de protime woman kullanıyoruz ayrıca folden pi adlı folik asite de başladım. Bu tarz tedavi uygulayıp gebe kalan arkadaşlarının yorumlarını kaçıncı denemelerinde gebe kaldıklarına paylaşmalarını rica ederim.bu süreci birlikte takip edelim.

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrım var ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Sizin son durum nedir?

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrım var ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Sizin son durum nedir?
Merhabalar inşallah güzel haber alırsınız Ben de bu ay Klomen kullandım Bugün kontrole gittiğimde 20 milimlik bir yumurta olduğunu söyledi doktor gün aşırı ilişki önerdi Bu arada ovulasyon testleri ile takip ediyorum ovülasyon testlerinde pozitif yok çizgi bile çıkmıyor ama doktor yumurta olduğunu söyledi şaşırdım ben de

Merhabalar inşallah güzel haber alırsınız Ben de bu ay Klomen kullandım Bugün kontrole gittiğimde 20 milimlik bir yumurta olduğunu söyledi doktor gün aşırı ilişki önerdi Bu arada ovulasyon testleri ile takip ediyorum ovülasyon testlerinde pozitif yok çizgi bile çıkmıyor ama doktor yumurta olduğunu söyledi şaşırdım ben de
İnşallah siz de güzel haber alırsınız 🤲🏼
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım
Doktorun dediği günlere uydum
Klomen bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurta oluşmuştu
Bu yumurta dışında sağda ve solda 10 mm ve 8 mm olmak üzere birçok yumurta vardı
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldu, ertesi gün ve ondan sonraki gün de ilişki oldu
İğneden 4 gün sonra doktora gittiğimde 16.5 mm yumurta 23 mm olmuştu
Bu muayenenin ertesi günü ve muayeneden 3 gün sonra ilişki oldu yani gün aşırı olacak şekilde
İlişkiden 2 gün sonra doktora gittiğimde 23 mm yumurta yoktu

İnşallah siz de güzel haber alırsınız 🤲🏼
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım
Doktorun dediği günlere uydum
Klomen bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurta oluşmuştu
Bu yumurta dışında sağda ve solda 10 mm ve 8 mm olmak üzere birçok yumurta vardı
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldu, ertesi gün ve ondan sonraki gün de ilişki oldu
İğneden 4 gün sonra doktora gittiğimde 16.5 mm yumurta 23 mm olmuştu
Bu muayenenin ertesi günü ve muayeneden 3 gün sonra ilişki oldu yani gün aşırı olacak şekilde
İlişkiden 2 gün sonra doktora gittiğimde 23 mm yumurta yoktu
Teşekkür ederim inşallah net sonucu burdan da paylaşın lütfen 🥰

İnşallah güzel haberler alırız. Bende yumurta gelişimi olmadı bu ah femara adlı ilaca geçtik. Adet söktürücü kullandım bakalım. Gelişmeleri yine yazalım birbirimize.

Sonucunu. Olumlu mu

Back
X