• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi Mart ayında gebelik planlayanlar hadi birlikte takip edelim.

Sdenizk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
16
4
36
28
Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim korunmasız ilişkiyi yaşamamıza rağmen gebelik olmadı polikistik over sendromu bende de var bu ay tekrar adetimin gecikmesi ile doktora gittim gebelik olmadığını öğrendim adet söktürücü kullandım adetimin 3. günü kan vererek hormonlarıma baktırdım ayrıca klomen kullanmaya başladım günde 2 kez 5 gün boyunca kullandım şu an ovülasyon testleri yapıyorum piyasada bulunmayan çatlatma iğnesini aldım yarın yumurtamı kontrol ettirmeye gideceğim. Eşim protime Man ben de protime woman kullanıyoruz ayrıca folden pi adlı folik asite de başladım. Bu tarz tedavi uygulayıp gebe kalan arkadaşlarının yorumlarını kaçıncı denemelerinde gebe kaldıklarına paylaşmalarını rica ederim.bu süreci birlikte takip edelim.

Merhaba Bende de polikistik over var ama doktor küçük dedi ilaç yazmadı, bende soğan kürü deniyeceğim, herkes bana soğan kürü öneriyor, bende bide trioid var

Back