2 yumurtam vardı camım bir sağda 19 mm biri de solda 17 mm..bende çarşamba vurundum iğne..cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum vazgeçmezsem..böyle gün saymaktan yoruldum çünkü..aynen benimde dediğin gibi oldu canım ağrı..bide bugün başladı tekrardan karın ve bel ağrısı..yerlesiyorsa tam bu günlere denk gelmesi lazım ya ondan ya da iğnenin etkisi..ben bi kere kimyasal yaşadım..onda da yerleşmesini gerçekten hissetmiştim..bu sefer o kadar yoğun bir ağrı olmadı ama bakalım..Allah yüzümüzü güldürür bu güzel aylarda inşallah..Birde senin kaç yumurtan oluştu benim perşembe iğne vuruldum ben cuma günü agri yoktu cumartesi yumurta olan kasıklarda ağrı oldu hafif ara ara çok tatlı bir ağrı sonra azaldı bugünde şuan hiç agrim yokkk herkez bir şey dio kimi döllenmeden dolayı dio kimi tutmadı benimde öyle oldu adet zManina kadar AĞRIDI dio bilemiyorum bakalım hayırlısı cnm ya
2 yumurtam vardı camım bir sağda 19 mm biri de solda 17 mm..bende çarşamba vurundum iğne..cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum vazgeçmezsem..böyle gün saymaktan yoruldum çünkü..aynen benimde dediğin gibi oldu canım ağrı..bide bugün başladı tekrardan karın ve bel ağrısı..yerlesiyorsa tam bu günlere denk gelmesi lazım ya ondan ya da iğnenin etkisi..ben bi kere kimyasal yaşadım..onda da yerleşmesini gerçekten hissetmiştim..bu sefer o kadar yoğun bir ağrı olmadı ama bakalım..Allah yüzümüzü güldürür bu güzel aylarda inşallah..
Kızlar benimde alt karın bölgem ağrıyor bide bacaklarima vuruyor bugün. Bana ignede vurmadi kist mi oldu acaba
Ahh şu stres!!! Ne olacak bu halimiz keşke yapılacak birşey olsa sıfırlasak kafayı
canım hamile olabilirsin bende kimyasalda yürüyor gibi olmuştu..ama şuan öyle bişi olmadı..pek belirtim yok ya ümidim de yok..test yapıp da olumlu yada olumsuz sonucu görüp önüme bakayım diyorum..inşallah moralim olursa yazarım canım buraya:)İnsallah canım hadi hayırlısı aramızda bir gün var bakalım ne olucakkk ben ilk hamileligim dede ikincisindede bir şey hissetmedimm benimde kimyasal düşüktü bakalım birde benim 2 yumurtada soldaa bakalimmm ne olucakkk bugün diğer günlere gore daha iyiyim ama sanki sol yumurta olan yerde sanki icidme bir şey yuruyo gibi oluo ama bakalım sen test yaptirdinmi bana muhakkak haber ver cnm
kizlarr ya bu kadar kendinizi dinlemeyin biseyler bulun kendinize ugrasacak. agrilardan sancilardanda biseyler ummayi birakin mesela ben hic hissetmem yumurtamin catladigini vs. ama doktorm soyler yumurta gelistigini. oluruna birakin...
Canim adetin 5.gunu klomene basladim 5 gun gunde 1 tane ictim. Ayin 26sinda konyrole gittim 14.gunumdu 5tane yumurta var dedi 21 ve 19mm sagda, 17mm ve 2 tane daha kucuk soldaymis. 28inde catlayacak dedi. 27 ve 29u 30u iyi degerlendir dedi. Ayin 11inde kan testi yaptir insallah yuksek goruruz dedi. Hayirlisi olsun canim ya ilk kez bu kadar ilgilenilince bende cok onemsemedim. Olmazsa onumuzdeki ay ignede israr ederim.Doktora sormadinmi canım nie vurmadin DİE bazen yumurtalar istediği olcude olmayınca iki 3 gün sonraya erteliyorlar adetinden itibaren kaçıncı gün bugün genelde 13 gün iğne yapiolar
Canim adetin 5.gunu klomene basladim 5 gun gunde 1 tane ictim. Ayin 26sinda konyrole gittim 14.gunumdu 5tane yumurta var dedi 21 ve 19mm sagda, 17mm ve 2 tane daha kucuk soldaymis. 28inde catlayacak dedi. 27 ve 29u 30u iyi degerlendir dedi. Ayin 11inde kan testi yaptir insallah yuksek goruruz dedi. Hayirlisi olsun canim ya ilk kez bu kadar ilgilenilince bende cok onemsemedim. Olmazsa onumuzdeki ay ignede israr ederim.
Canim ben 2013 yilinda bir dis gebelik 2015 agustos ve kasim ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Normal yoldan hamile kaliyorum ama 5.haftanin sonunda kanamam oluyor. Esim polis memuru oyle duzenli ilişkilerimiz olamiyorCanım seninle ap ayrı tedavi gormusuz ben adetin 3 günü başladım klomene günde iki tane içtim sabah akşam 13 gün iğne vrdu yani perşembe günü sol tarafta iki tane yumurtam oluşmuş sağda bir şey yok senin bayağı yumrtan olmuş bence sevim ve umutlan şansın cokk yuksek
Canim ben 2013 yilinda bir dis gebelik 2015 agustos ve kasim ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Normal yoldan hamile kaliyorum ama 5.haftanin sonunda kanamam oluyor. Esim polis memuru kasimdan sonra biraz ara verdik benim kafan dagilsin dedik 2016 mart ayinda tekrar bebek icin basladik calismalara. Ama onceki kayiarda hicbir doktor gen testi yada bir arastirma yapmadi. Tek bu doktor istedi tsh gen seker butun testleri. Ve klomene baslayalim yumurtalar guclensin kalitesi artsin dedi. Ama 5 tane olunca oda sasirdi igne yapsam kesinlikle cogul gebelik 2iz yada 3uz olur dedi zaten kaliteli gorunuyor 21mm yarin catlar dedi. Oyle deyince birsey diyemedim. Zaten bahsettim ya canim ne devlet hast. ne ozel hicbiri boyle ilgilenmedi. Bu ay olmazsa zaten cok uzulmem. Onumuzdeki ay daha duzenli takip ederim ilaci igneyi falan. Hic olmazsa bu doktora inanip guvenmeye basladim nasip olursa doğuma kadar bu doktorla giderim herhalde. En azindan buna vesile oldu canim.
Kesinlikle stres cok etkiliyor hormonlari biraz oncede yazdim ya keske beynimizi bosaltacak bir tus olsa:) takmamaya calis dicem ama ben bile yapamiyorum cogu zaman. Ben ne zaman kafamdan atsam baska biseye kafami yorsam hamile kaldim. Dedikleri dogru gercekten. Bu ayda biraz acemiligim oldu canim ilk defa tedavi olunca klomen nasil oluyor ne asamalari var bilgim yoktu. Burda ogrendim igne yapilacagini. Zaten klomen ile ilgili bilgi ararken uye oldum siteye. Nasipten ote koy yokmus. Varsa nasibimizde bebis gelir bu ay. Yoksada onumuzdeki ay igneyi kesin yaptiririmŞimdi canım benimde ilk gebeligim 2015 şubat ayında oldu düştü sonra bir daha kendiligimden hamile kalamaidm doktor 6 ay bekle dedi kalamazsan tedaviye başlarız dedi eylül de catlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım oda düştü sonra bussuru test istedi karyotip analiz kan pıhtılaşması falan hepsi temiz çıktı şimdide kalamiyorum hamile bu benim 4 cu catlatma ignem doktor stresten çok düşünmekten dioo hiç bir problem yok kendiliğinden de kaldin hamile dio ama işte gönül bu yediremiosun olsun istiosun ama keşke iğne yaptorsaydin ikiz olsaydı ne olurdu ama senin adına sevindim ne güzel hamile kalabiliosun ben kalamiyorummm
Aynen canım ama sana bir şey diyim mi senin bebisler büyük ihtimalle pıhtılaşmada dolayı düşüyordu muhakkak pıhtılaşma testi yaptır inş güzel haberler veririz bana muhakkak haber ver cnmmKesinlikle stres cok etkiliyor hormonlari biraz oncede yazdim ya keske beynimizi bosaltacak bir tus olsa:) takmamaya calis dicem ama ben bile yapamiyorum cogu zaman. Ben ne zaman kafamdan atsam baska biseye kafami yorsam hamile kaldim. Dedikleri dogru gercekten. Bu ayda biraz acemiligim oldu canim ilk defa tedavi olunca klomen nasil oluyor ne asamalari var bilgim yoktu. Burda ogrendim igne yapilacagini. Zaten klomen ile ilgili bilgi ararken uye oldum siteye. Nasipten ote koy yokmus. Varsa nasibimizde bebis gelir bu ay. Yoksada onumuzdeki ay igneyi kesin yaptiririmHayirlisi canim hepimiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?