• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen catlatma ignesi gelin beraber bekleyelim :)

Ben aldım canım, gayet iyi geliyo. Ve laboquick de aldım
Ya hadi inşallah bugün iğne günü dahil 5. Günüm 8 fen sonra test yapmaya başlayacağım elimin atlında olsun diyr alayım dedim

Ah keşke keşkee geçen ay 1 yumurta vardı bu ay 2 yumurta biraz daha umutluyum açıkçası 🙏 tabi rabbimin bileceği şey. Eğer bu ay olmazsa rahim filmine giricem o korkutuyor beni biraz
[/QQUOTE

Rahim filmi beni de korkutuyor. Umarım ihtiyacımız kalmaz canım

Kızlar bişey sorucam , doktora gittimde 36 saat sonra ilişki dedi. Ben kontrol akşamını değerlendirmedim. Yani 36 saat sonrasını değerlendirdim.ay hata mı ettim acaba. O akşam ya çatladıysa :( 20mm idi yumurtam
Canım iğne çatlama saatini belirlemek için yapılıyor o sebeple çatlayacağını sanmıyorum. 36 saat sonra çatlatıyor benim bildiğim

Trendyoldan 10 lu laboquick galiba o testten aldım Kızlar daha önce trendyoldan alan oldu mu acaba test
Evet canım ben bir yıldır kullanıyorum. Hiç yanlış çıkmadı. Hep negatifi gösterdi sağolsun. Ovulasyon testlerim de o markanın. Memnunum

Evet canım ben bir yıldır kullanıyorum. Hiç yanlış çıkmadı. Hep negatifi gösterdi sağolsun. Ovulasyon testlerim de o markanın. Memnunum
Bende 5.gün dayanamadım test yaptım ahahah beni iki çizgi karşıladı tabiki 😂 belki etkisi geçiyordur yavaş yavaş dedim ama yok baya brlli daha var

Bende 9. günüm bugün test yaptım 🤭 tabi ilaç etkisi kesin silik çizgi çıktı hemen dayanamıyoruz ya
Tatlım 9 cu gün hala silikse …😍😍😍 umutlandırmayın ama ben 2 defa yaptım çatlatma iğnesini 7 ci günde direk negatife dönüyor belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama güzel şeyler hissetim 🤭 inşallh yanılmam 🙏🏼

Tatlım 9 cu gün hala silikse …😍😍😍 umutlandırmayın ama ben 2 defa yaptım çatlatma iğnesini 7 ci günde direk negatife dönüyor belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama güzel şeyler hissetim 🤭 inşallh yanılmam 🙏🏼
inşallah 🙏 10 . güne kadar etki olabilir diyorlar hemen umutlanamam o yüzden 🥲

Bende 5.gün dayanamadım test yaptım ahahah beni iki çizgi karşıladı tabiki 😂 belki etkisi geçiyordur yavaş yavaş dedim ama yok baya brlli daha var
İnşallah 10 gün sonra da aynı çizgiyi görürsün canım 🙏🧿

inşallah 🙏 10 . güne kadar etki olabilir diyorlar hemen umutlanamam o yüzden 🥲
Evet olabiliyormuş canım bence bi sonrakini 15. Gün yap erken yapınca bi silik bi negatif oluyor iğne etkisinden 15. Gün neyse o çıkıyor ya vardır ya yoktur zaten hayırlısı olsun inşallah

Evet olabiliyormuş canım bence bi sonrakini 15. Gün yap erken yapınca bi silik bi negatif oluyor iğne etkisinden 15. Gün neyse o çıkıyor ya vardır ya yoktur zaten hayırlısı olsun inşallah
evet canım benim ilk ayda 10. Gün gitti etkisi

Ben daha yeni başlıyorum beklemeye, pazwrtrsi iğne oldum salı ve bugün değerlendirdik. Artık beklemedeyim :)
Kız benim yumurtalar soldaydı bugün sağ kasığım ağrıyo saçma şekilde 😂

Back