Ya hadi inşallah bugün iğne günü dahil 5. Günüm 8 fen sonra test yapmaya başlayacağım elimin atlında olsun diyr alayım dedimBen aldım canım, gayet iyi geliyo. Ve laboquick de aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hadi inşallah bugün iğne günü dahil 5. Günüm 8 fen sonra test yapmaya başlayacağım elimin atlında olsun diyr alayım dedimBen aldım canım, gayet iyi geliyo. Ve laboquick de aldım
Umut kesilmez Allahın izniyle bizde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallahay canım Allah sesini duysun istiyen herkese versin .. hiç umutlu değilim ama hayırlısı olsun
![]()
Ah keşke keşkee geçen ay 1 yumurta vardı bu ay 2 yumurta biraz daha umutluyum açıkçasıtabi rabbimin bileceği şey. Eğer bu ay olmazsa rahim filmine giricem o korkutuyor beni biraz
[/QQUOTE
Rahim filmi beni de korkutuyor. Umarım ihtiyacımız kalmaz canım
Canım iğne çatlama saatini belirlemek için yapılıyor o sebeple çatlayacağını sanmıyorum. 36 saat sonra çatlatıyor benim bildiğimKızlar bişey sorucam , doktora gittimde 36 saat sonra ilişki dedi. Ben kontrol akşamını değerlendirmedim. Yani 36 saat sonrasını değerlendirdim.ay hata mı ettim acaba. O akşam ya çatladıysa20mm idi yumurtam
Evet canım ben bir yıldır kullanıyorum. Hiç yanlış çıkmadı. Hep negatifi gösterdi sağolsun. Ovulasyon testlerim de o markanın. MemnunumTrendyoldan 10 lu laboquick galiba o testten aldım Kızlar daha önce trendyoldan alan oldu mu acaba test
Bende 5.gün dayanamadım test yaptım ahahah beni iki çizgi karşıladı tabikiEvet canım ben bir yıldır kullanıyorum. Hiç yanlış çıkmadı. Hep negatifi gösterdi sağolsun. Ovulasyon testlerim de o markanın. Memnunum
Bende 9. günüm bugün test yaptımtabi ilaç etkisi kesin silik çizgi çıktı hemen dayanamıyoruz ya
Benimde kocaman ben burdayım diyor testim hahahahs sonucu bile bile yapmak ah biz kadınlarBen de iğneyi vurur vurmaz patlattım bi test dünya gözüyle bi çift çizgi görüyüm diye![]()
İnşallah canımUmut kesilmez Allahın izniyle bizde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah![]()
Tatlım 9 cu gün hala silikse …Bende 9. günüm bugün test yaptımtabi ilaç etkisi kesin silik çizgi çıktı hemen dayanamıyoruz ya
inşallahTatlım 9 cu gün hala silikse …umutlandırmayın ama ben 2 defa yaptım çatlatma iğnesini 7 ci günde direk negatife dönüyor belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama güzel şeyler hissetim
inşallh yanılmam
![]()
İnşallah 10 gün sonra da aynı çizgiyi görürsün canımBende 5.gün dayanamadım test yaptım ahahah beni iki çizgi karşıladı tabikibelki etkisi geçiyordur yavaş yavaş dedim ama yok baya brlli daha var
Bizi de haberdar et testlerinden :)inşallah10 . güne kadar etki olabilir diyorlar hemen umutlanamam o yüzden
![]()
Evet olabiliyormuş canım bence bi sonrakini 15. Gün yap erken yapınca bi silik bi negatif oluyor iğne etkisinden 15. Gün neyse o çıkıyor ya vardır ya yoktur zaten hayırlısı olsun inşallahinşallah10 . güne kadar etki olabilir diyorlar hemen umutlanamam o yüzden
![]()
Ya canım inşallah şu testlerim gelse de gün gün yapsam bi tanecik vardı evde yapayım dedim öylesineİnşallah 10 gün sonra da aynı çizgiyi görürsün canım![]()
evet canım benim ilk ayda 10. Gün gitti etkisiEvet olabiliyormuş canım bence bi sonrakini 15. Gün yap erken yapınca bi silik bi negatif oluyor iğne etkisinden 15. Gün neyse o çıkıyor ya vardır ya yoktur zaten hayırlısı olsun inşallah
tabi anında buraya yazarım başkalarının da yorumunu almak iyi geliyor yoksa bu bekleyiş çok zorBizi de haberdar et testlerinden :)
Ben daha yeni başlıyorum beklemeye, pazwrtrsi iğne oldum salı ve bugün değerlendirdik. Artık beklemedeyim :)tabi anında buraya yazarım başkalarının da yorumunu almak iyi geliyor yoksa bu bekleyiş çok zorsizin kaç gün var
![]()
Kız benim yumurtalar soldaydı bugün sağ kasığım ağrıyo saçma şekildeBen daha yeni başlıyorum beklemeye, pazwrtrsi iğne oldum salı ve bugün değerlendirdik. Artık beklemedeyim :)