- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 8
Evet dertleşmek de moral oluyor insana son durumlarımızı haber verelim birbirimizeYa femara ya klomen verir canım burda birbirimizi takip edelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dertleşmek de moral oluyor insana son durumlarımızı haber verelim birbirimizeYa femara ya klomen verir canım burda birbirimizi takip edelim![]()
Evet canım allahın izniyle alıcaz inşallah güzel haberlerEvet dertleşmek de moral oluyor insana son durumlarımızı haber verelim birbirimize
Regliye kaç gün var canımBen ciddi şekilde sıcak basması yaşıyorum öyle bir geliyor ki sanki içimden ateş fışkırcak gibi oluyor 2-3 saniyede geçiyor
B3n de klomen ve catlatna ignesi oldum ilk denemem de kimyasal gebelikle sonuclandi 750 iken dusuk yaptimMerhaba arkadaşlar bende 7ay önce klomen kullandım yumurta takibi olmadan gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı.Küretaj da oldum beta hcg düşmeyince metotreksat yapılarak sonlandırıldı .6 ay gebeliği erteledik iğneden dolayı .Nisanda 5gün klomen kullandım yumurtalarım 21 mmve 17 mm dedi doktorum. Çatlama iğnemi yaptık bekliyoruz bir hafta var sonucu öğrenebilmemiz içinbazen adet olacak hissi oluyor başka belirti hissetmiyorum
![]()
Merhaba klomen kullanıyorum. Femaradan bahsetmedi doktorumMerhaba sizi diğer ay topiclerinden de hatırlıyorum. Femara denediniz mi acaba hiç klomene göre daha sağlıklı yumurta oluşuyor deniyor hep.
insallahcnmÖyleyse devam edeyim ovulasyon testine gerçi gün aşırı değerleniyoruz. Hepimiz güzel haberler alalım bu ay gerçekten çok istiyorum![]()
Iğnenin 5. Günündeyim bi 10 güne öğrenirimRegliye kaç gün var canım
Ayyyy güzel haberler inşallah , bize umut olIğnenin 5. Günündeyim bi 10 güne öğrenirim
Ah keşke keşkee geçen ay 1 yumurta vardı bu ay 2 yumurta biraz daha umutluyum açıkçasıAyyyy güzel haberler inşallah , bize umut ol
Canım hiç öyle ağrı çekmedim ama çatlamadan 7 gün geçmiş bi 3-4 gün sonra test yap istersenKızlar merhaba Ocak ve şubat tedavi gördüm çatlatma iğnesi ve klomen ara verdim mart Nisan gitmedim doktora 26 Nisan yumurtlamam vardı hala geçmeyen batıp çıkan ağrılarım oluyor sürekli ağrım var kaldı orda o Ağrı yumurtlamadan beri 1 hafta geçti yumurtlamanın üstünden başıma hiç gelmedi böyle 7 kez klomen içtim bukadar Ağrı hissetmedim böyle bişey yaşayan varmı ya anlayan varsa yazabilir mi![]()
Canım hiç öyle ağrı çekmedim ama çatlamadan 7 gün geçmiş bi 3-4 gün sonra test yap istersen
Peki ilaç ile mi büyütüldü yumurtaların iğne yapıldı mıaslında benim korkum yumurtam çatlamadıda kist mi yaptı düşüncesi var aklımda bende polikistik over var ama adetlerim düzeldi 30-35 günde oluyorum adet test yapmaktanda bıktım artık 3 senedir aynı şeyin içindeyim
yumurtlama oldu 26 nisanda 27 nisandan tut şimdiye kadar Ağrı hep orda batip çıkıyor sürekli anlamadım gitti
![]()
Hayır canım en son şubatta iğne yaptım ara verdim 2 aydır ilaç hiç bişey kullanmadımPeki ilaç ile mi büyütüldü yumurtaların iğne yapıldı mı
Korkma ya belki bebiş vardır o yüzden ağrın vardırHayır canım en son şubatta iğne yaptım ara verdim 2 aydır ilaç hiç bişey kullanmadım![]()
36 saat sonrası tam çatlama zamanı oluyor çatlama zamanında da zaten direk sperm çatlayan yumurtaya gidiyor o yüzden korkma canımKızlar bişey sorucam , doktora gittimde 36 saat sonra ilişki dedi. Ben kontrol akşamını değerlendirmedim. Yani 36 saat sonrasını değerlendirdim.ay hata mı ettim acaba. O akşam ya çatladıysa20mm idi yumurtam
Ben aldım canım, gayet iyi geliyo. Ve laboquick de aldımTrendyoldan 10 lu laboquick galiba o testten aldım Kızlar daha önce trendyoldan alan oldu mu acaba test
Korkma ya belki bebiş vardır o yüzden ağrın vardır![]()