- Emoji Skoru
- 1.023
- Puanlar
- 53
evet cnm etmistimYaa umarım son olur. Siz tecrübelisiniz o zamanFemara kullanırken aynı zamanda ovulasyon testiyle de takip etmişmiydiniz hiç aca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm etmistimYaa umarım son olur. Siz tecrübelisiniz o zamanFemara kullanırken aynı zamanda ovulasyon testiyle de takip etmişmiydiniz hiç aca
Testtede yumurtlama görüyormuydunuz peki ben 5 gün kullandım 11.gün 17mm yumurtam olduğunu söyledi doktor ve gün aşırı ilişki önerdi. Ertesi gün merak edip ovulasyon testi yaptım ama negatifti normalmmi acabaevet cnm etmistim
henuz yumurtlama olmamistir cnm pozitif goruyodum evet o gunde iliski oluyodu ama gebelik bir turlu olsmadiTesttede yumurtlama görüyormuydunuz peki ben 5 gün kullandım 11.gün 17mm yumurtam olduğunu söyledi doktor ve gün aşırı ilişki önerdi. Ertesi gün merak edip ovulasyon testi yaptım ama negatifti normalmmi acaba
Öyleyse devam edeyim ovulasyon testine gerçi gün aşırı değerleniyoruz. Hepimiz güzel haberler alalım bu ay gerçekten çok istiyorumhenuz yumurtlama olmamistir cnm pozitif goruyodum evet o gunde iliski oluyodu ama gebelik bir turlu olsmadi
İnşallah bu ay şans getirir hepimize bahar gelir. Bilinen bir rahatsızlığınız var mi peki pcos falanİyi akşamlar biz de yaklaşık 2 senedir deniyoruz ancak henüz hiç gebelik olmadı. Bu ay adetin 2. Günü doktor çağırdı ilaç verecekmiş yumurtaları uyaracak , hangi ilaçları verecek bilmiyorum kontrolden sonra yine yazarım hep birlikte inşallah en yakın zamanda pozitif sonuçlar alırız
İnşallah sonuç alırsınız vesile olur. Bişeylerin zamanını beklediğini çok iyi bilsekte yinede sabredemiyoruz maalesef.Hayır tüm kontroller yapıldı eşimde de bende de hiç sorun yok ama sebepsiz bir şekilde olmuyor bu ay doktorum yumurtaları uyaralım dedi bir kaç yumurta büyütelim dedi takip edeceğiz yani
Evet özellikle sordum gerek yok dedi bence zaten benim çatlama sorunum var ama çok bilmiş hastalar gibi ısrarda etmek istemedim. Belki gerçekten kendiliğinden olur.Sizin peki doktorunuz çatlatma iğnesi önermedi mi kendiliğinden mi çatlamasını beklemenizi istedi
Merhaba sizi diğer ay topiclerinden de hatırlıyorum. Femara denediniz mi acaba hiç klomene göre daha sağlıklı yumurta oluşuyor deniyor hep.
İkinci denemem canımm ilk ay femara ile denemiştim bu ay klomen sen gittin mi doktoraMerhaba, ben de femara kullandım :) pazartesi kontrole gidicem iğne vericek. Cok heycanlıyıö ve umutluyum . İlk denemeniz mi
Yaa hadi gönlünce olsun herşeyBen de letu ve ovitrelle kullandım. Bugün iğnemin 5. Günündeyim. Bekliyorum. İlk defa bu ay yumurta takibi denedim. 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.
Sana iğne vermedi mi canım doktorunMerhabalar bende bu ay ilk kez femaraya başladım doktor kontrolünde. 5 gün kullandım 18mm lik bir yumurtam vardı kendiliğinden çatlar inşallah burda birlikte takip edince stres azalıyor sanırım. Beklemek zor![]()
Hadi güzel haberlerle gelMerhaba arkadaşlar bende 7ay önce klomen kullandım yumurta takibi olmadan gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı.Küretaj da oldum beta hcg düşmeyince metotreksat yapılarak sonlandırıldı .6 ay gebeliği erteledik iğneden dolayı .Nisanda 5gün klomen kullandım yumurtalarım 21 mmve 17 mm dedi doktorum. Çatlama iğnemi yaptık bekliyoruz bir hafta var sonucu öğrenebilmemiz içinbazen adet olacak hissi oluyor başka belirti hissetmiyorum
![]()
Ya femara ya klomen verir canım burda birbirimizi takip edelimİyi akşamlar biz de yaklaşık 2 senedir deniyoruz ancak henüz hiç gebelik olmadı. Bu ay adetin 2. Günü doktor çağırdı ilaç verecekmiş yumurtaları uyaracak , hangi ilaçları verecek bilmiyorum kontrolden sonra yine yazarım hep birlikte inşallah en yakın zamanda pozitif sonuçlar alırız
Hayır canım vermedi ilk ayımız olduğu için galiba. Ama burda okuduklarım hep ikisini birlikte kullanmış.Sana iğne vermedi mi canım doktorun