Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evettt cok haklisin butun yuk
Benim omuzlarimda resmen... bende malesef stres altindayim gecen ay panik atak yasadim
Ve tekrar ilaca baslamak zorunda kaldim... bilmiyorum benim gordugum
Erkekler daha rahat kadinlar daha stres

Evettt cok haklisin butun yuk
Benim omuzlarimda resmen... bende malesef stres altindayim gecen ay panik atak yasadim
Ve tekrar ilaca baslamak zorunda kaldim... bilmiyorum benim gordugum
Erkekler daha rahat kadinlar daha stres
Erkekler tabibi daha rahat sorun onlarda değil bebek yok mu sorguları onlara değil tedaviye git gel yapan uğraşan onlar değil onlar sadece çocuk istiyorlar o yüzden stres yapmıyorlar.. Bu arada inofolic combiyi benim de doktorum iç dedi günde iki tane..pcolular kesin kullanmalı

Ciddi misin ay hadi inşallah onla alakalıdır çünkü sıfır yan etki de iyi değil bence çok şaşırdım şuan

Ciddi misin ay hadi inşallah onla alakalıdır çünkü sıfır yan etki de iyi değil bence çok şaşırdım şuan

Bence yan etki arama ben cok memnunum
Yan etki olmamasindan :) ama catlatma ignesi kesin etki yapicaktir cunku betahcg de yukseltiyo

Evet ya kızlar inşallah Eylül anneleri oluruz hepimiz hepinize bu akşam dua edicem şu sonuçlar olana kadar güçlü dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hangimizin duası kabul olur bilemeyiz
Inşaallah canım bende bu gece dua edeyim hepinize cuma gecesi rabbim dualarımızı kabul etsin

Kuzum bat 26 eylül
Buraya yazalım isimleride umutlarımızı taze tutalım. Bu ay olacak gibi yapmaya kendimi umutlu hissetmeye karar verdim, olmayacak diye kendimi üzüp yıpratmaktan stresten olmuyor belki:) hadi kizlar yazin bat ları

Benimde ilk klomen kullanmada 20mm yumurtam gelismis catlatma ignesi verdi bugun 12.gunu adet olmadim daha beklemereyim hayirlisi

Benim de bat 25 Eylül

Ben ilk tedavide çatlama iğnesinden sonraki 14.gün adet olmuştum.
Evet cnm. Ignenin14. Veya 15. Gunleri genelde adet olunurmus... bakalim bekliyoruz hayirlisi... bugun 12.gunum.akintim var korkarak wcye kosuyorum adetmi geldi die hayirlisi

Evet cnm. Ignenin14. Veya 15. Gunleri genelde adet olunurmus... bakalim bekliyoruz hayirlisi... bugun 12.gunum.akintim var korkarak wcye kosuyorum adetmi geldi die hayirlisi
Ben 2.sine başladım tedavinin ama ilkinde hamile kalan çok kişi okudum inşaallah bu ay hepimiz hayırlı haberlerimdik aliriz:)

Benim batim catlatma ignesinden sonra belli olucak 26 civari olabilir

Evet ya kızlar inşallah Eylül anneleri oluruz hepimiz hepinize bu akşam dua edicem şu sonuçlar olana kadar güçlü dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hangimizin duası kabul olur bilemeyiz

Evet allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah tum bekleyenlere nasip etsinnn kizlar

merhabalar bende pkos um ve sali gunu sabah aksam olarak klomene basladim
sali gunu yani 12.gunum dr cagirdi bakalim kac milim olacak hakkimizda hayirlisi olsun ben 1.5yildir ugrasiyorum 4klomen kullandim 3unde ovitrelle kullandigim halde catlama olmadi kiste donustu bu ay ins. catlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…