Keşke eşine söyleseydin böyle de bütün yük senin omuzlarında ben bu ay yaptığım stresi hiç bir ay yapmadım eşimin de desteği olmasa heralde kaldıramazdım.. Görev gibi olmaması adına ben aşırı istekliymiş gibi davranıyorum bebek için değil de kendim istediğim için yapıyormuş gibi.. Ay bilmiyorum ya bu tarz konuşamam aslında ben kimseyle ama bu bebek derdi beni bile konuşturuyor
Erkekler tabibi daha rahat sorun onlarda değil bebek yok mu sorguları onlara değil tedaviye git gel yapan uğraşan onlar değil onlar sadece çocuk istiyorlar o yüzden stres yapmıyorlar.. Bu arada inofolic combiyi benim de doktorum iç dedi günde iki tane..pcolular kesin kullanmalıEvettt cok haklisin butun yuk
Benim omuzlarimda resmen... bende malesef stres altindayim gecen ay panik atak yasadim
Ve tekrar ilaca baslamak zorunda kaldim... bilmiyorum benim gordugum
Erkekler daha rahat kadinlar daha stres
İnşallah öyledir ama çok da nazlı çıtkırıldım biriyim ondan şaşırdım.. Gerçi kalçamın sağ attığında iki gündür ağrı var ama o ağrıyla klomen arasında bir ilişki kuramadım da
[/QUOTE
Aaa bi dk bende kalca agrisi yasadim 2 gun cok fena sinir sikismasi oldu sandim ona hic baglamadim volteren flb surdum cok fenaydi acaba bu ilac mi yapti sanada olmus:)
Ciddi misin ay hadi inşallah onla alakalıdır çünkü sıfır yan etki de iyi değil bence çok şaşırdım şuan
Bende boyna yorumları okuyordum insaalalh yarın alayım canımKuzum o zaman inofolic e basla bence pkoda cok iyiymis burda cok methediyorlar bitane tabidigimada doktor tavsiye etti
Bende boyna yorumları okuyordum insaalalh yarın alayım canım
Evet ya kızlar inşallah Eylül anneleri oluruz hepimiz hepinize bu akşam dua edicem şu sonuçlar olana kadar güçlü dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hangimizin duası kabul olur bilemeyizSorma arasttirmaktan kafayi yicez:)
Inşaallah canım bende bu gece dua edeyim hepinize cuma gecesi rabbim dualarımızı kabul etsinEvet ya kızlar inşallah Eylül anneleri oluruz hepimiz hepinize bu akşam dua edicem şu sonuçlar olana kadar güçlü dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hangimizin duası kabul olur bilemeyiz
Kuzum bat 26 eylülMerhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?
Klomen kullananlar
Dream1988
@Mevayigit
Neclaa34
@Lovely118
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim)
Benimde ilk klomen kullanmada 20mm yumurtam gelismis catlatma ignesi verdi bugun 12.gunu adet olmadim daha beklemereyim hayirlisiMerhaba kızlar
Bende 3 ay önce klomen+çatlama iğnesi tedavisi gördüm bir tane 20mm yumurtam oluşmasına rağmen hamilelik olmadı pko liyim bu arada. Sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı bu ay tekrar aynı tedaviye başladım. Salı günü klomen bitti yarın doktora gidicem. Umarım uğraşlarımız boşa çıkmaz bebislerimizi kucagimiza aliriz
Benim de bat 25 EylülKuzum bat 26 eylül
Buraya yazalım isimleride umutlarımızı taze tutalım. Bu ay olacak gibi yapmaya kendimi umutlu hissetmeye karar verdim, olmayacak diye kendimi üzüp yıpratmaktan stresten olmuyor belki:) hadi kizlar yazin bat ları
Ben ilk tedavide çatlama iğnesinden sonraki 14.gün adet olmuştum.Benimde ilk klomen kullanmada 20mm yumurtam gelismis catlatma ignesi verdi bugun 12.gunu adet olmadim daha beklemereyim hayirlisi
Evet cnm. Ignenin14. Veya 15. Gunleri genelde adet olunurmus... bakalim bekliyoruz hayirlisi... bugun 12.gunum.akintim var korkarak wcye kosuyorum adetmi geldi die hayirlisiBen ilk tedavide çatlama iğnesinden sonraki 14.gün adet olmuştum.
Ben 2.sine başladım tedavinin ama ilkinde hamile kalan çok kişi okudum inşaallah bu ay hepimiz hayırlı haberlerimdik aliriz:)Evet cnm. Ignenin14. Veya 15. Gunleri genelde adet olunurmus... bakalim bekliyoruz hayirlisi... bugun 12.gunum.akintim var korkarak wcye kosuyorum adetmi geldi die hayirlisi
Kuzum bat 26 eylül
Buraya yazalım isimleride umutlarımızı taze tutalım. Bu ay olacak gibi yapmaya kendimi umutlu hissetmeye karar verdim, olmayacak diye kendimi üzüp yıpratmaktan stresten olmuyor belki:) hadi kizlar yazin bat ları
Evet ya kızlar inşallah Eylül anneleri oluruz hepimiz hepinize bu akşam dua edicem şu sonuçlar olana kadar güçlü dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hangimizin duası kabul olur bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?