• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olmayınca çatlamadığı anlamanına mı geliyor? Nasıl anlıyorsun çatlamadığını canım teşekkür ederim buarada bilgin için 😘

Ben adet olmustum gecikmeli olarak anlamamistim zaten ertesi ay doktora gidiyim dedim gecen ay yumurtan catlamamis dedi hic bisey vermedi kendi kendine kuculerek yok oldu ama ben sogan suyu icmistim yinede

Ay hadi insallah pespese hamile kalalim ♥ Ilk ayin mi? Kac aydir deniyordunuz?

2sene once klomen kullandm hic buyumedi yum. 2sene sonra ilkdefa 2019agustos ayi kullandm 20mm olmus yum solda birtane olmak uzere😁 25agustos catlatma ignesi oldum.beklemedeyim suan,insallah canim hayirlisi dusunmemeye calisiorm amaaaan olmadi dier ay denemeye devam.. biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi🧚‍♀️🧚‍♀️

2sene once klomen kullandm hic buyumedi yum. 2sene sonra ilkdefa 2019agustos ayi kullandm 20mm olmus yum solda birtane olmak uzere😁 25agustos catlatma ignesi oldum.beklemedeyim suan,insallah canim hayirlisi dusunmemeye calisiorm amaaaan olmadi dier ay denemeye devam.. biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi🧚‍♀️🧚‍♀️

Evet canim insallah benim gecen ay kendi buyuyup catladi ama kaciriyorm iliski zamanini yakalayamiyorm ya da yumurta kaliteli degildi tutmadi bilmiyorm neden Allah in takdiri ins bu ay ilk defa kullandim bakalim nolcak bende cok merak ediyorum

Evet canim insallah benim gecen ay kendi buyuyup catladi ama kaciriyorm iliski zamanini yakalayamiyorm ya da yumurta kaliteli degildi tutmadi bilmiyorm neden Allah in takdiri ins bu ay ilk defa kullandim bakalim nolcak bende cok merak ediyorum
Hayirlisi olsun insallah bizde hamis hamis dolasalim tez vakitte kucagimiza alalim:emir_bebek::emir_bebek:

Kuzular size acil bir şey demem lazım ben izmirde başladım klomene ama şuan istanbuldayım eşim işinden dolayı dolanıyorum ordan oraya 🤦🏻‍♀️herhangi bir hastanede bakarlar mı devlette hangi bölüme gidicem? İzmirde özel kadın Doğum muayenesi olan bir doktora gitmiştim devlette yine aynı bölüme mi gitmeliyim acil 🙏 lütfen yardım edin

Cok fazlA yumurta olusunca cogul gebelik olasiligindan dolayi oyle soyluyorlad masallah sende 6 yumurta olmus🙈 boyutlari catlamak icin henuz yeterli boyutta degil ama belki persembe catlatma ignesi yapar sana
evet zaten doktorda çarşamba iliski olsun perşembe gel çatlatma iğnesi yapariz tutmazsa hsg çekilecek

Kuzular size acil bir şey demem lazım ben izmirde başladım klomene ama şuan istanbuldayım eşim işinden dolayı dolanıyorum ordan oraya 🤦🏻‍♀️herhangi bir hastanede bakarlar mı devlette hangi bölüme gidicem? İzmirde özel kadın Doğum muayenesi olan bir doktora gitmiştim devlette yine aynı bölüme mi gitmeliyim acil 🙏 lütfen yardım edin
Normal hastane de kadın dogum gidin. Ozel olursa cok iyi olur. Randevusuz almayabilirler.

Benim 2 tane yumurta çatlamamış gözüküyor. Doktordan geldim. Yumurtalık yapışık duruyo dedi belki kisttendir dedi. 10 eylülde progestan yani catlama testi yaptır dedi. Birde ultrason istedi. Artık ekim de cekincez.

Normal hastane de kadın dogum gidin. Ozel olursa cok iyi olur. Randevusuz almayabilirler.
Sağol canım benim bilgi verdiğin için bişey daha sorucam yumurta boyuna bakmak için alttan mı muayene ediyor nasıl bakıyor doktor alttan muayene de korkuyorum da 🤦🏻‍♀️

Merhaba kızlar
Bende 3 ay önce klomen+çatlama iğnesi tedavisi gördüm bir tane 20mm yumurtam oluşmasına rağmen hamilelik olmadı pko liyim bu arada. Sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı bu ay tekrar aynı tedaviye başladım. Salı günü klomen bitti yarın doktora gidicem. Umarım uğraşlarımız boşa çıkmaz bebislerimizi kucagimiza aliriz

Benim bugun 12. Gunumdu 2 yumurta olusmus biri 16.25mm digeri 13mm yeterli boyutta olmadigi icin oazartesi tekrar kontrolum var normal mi?

Back