- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendim geldim canım doktor gel demedi. Sol kasıkta agrı var sürekli o yüzden baksın catlamışmı dieHaberdar et bizi catladimi diye bakiyor mu mutlaka?
Adet olmayınca çatlamadığı anlamanına mı geliyor? Nasıl anlıyorsun çatlamadığını canım teşekkür ederim buarada bilgin için
Ay hadi insallah pespese hamile kalalim ♥ Ilk ayin mi? Kac aydir deniyordunuz?
2sene once klomen kullandm hic buyumedi yum. 2sene sonra ilkdefa 2019agustos ayi kullandm 20mm olmus yum solda birtane olmak uzere 25agustos catlatma ignesi oldum.beklemedeyim suan,insallah canim hayirlisi dusunmemeye calisiorm amaaaan olmadi dier ay denemeye devam.. biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi
Hayirlisi olsun insallah bizde hamis hamis dolasalim tez vakitte kucagimiza alalimEvet canim insallah benim gecen ay kendi buyuyup catladi ama kaciriyorm iliski zamanini yakalayamiyorm ya da yumurta kaliteli degildi tutmadi bilmiyorm neden Allah in takdiri ins bu ay ilk defa kullandim bakalim nolcak bende cok merak ediyorum
evet zaten doktorda çarşamba iliski olsun perşembe gel çatlatma iğnesi yapariz tutmazsa hsg çekilecekCok fazlA yumurta olusunca cogul gebelik olasiligindan dolayi oyle soyluyorlad masallah sende 6 yumurta olmus boyutlari catlamak icin henuz yeterli boyutta degil ama belki persembe catlatma ignesi yapar sana
Normal hastane de kadın dogum gidin. Ozel olursa cok iyi olur. Randevusuz almayabilirler.Kuzular size acil bir şey demem lazım ben izmirde başladım klomene ama şuan istanbuldayım eşim işinden dolayı dolanıyorum ordan oraya herhangi bir hastanede bakarlar mı devlette hangi bölüme gidicem? İzmirde özel kadın Doğum muayenesi olan bir doktora gitmiştim devlette yine aynı bölüme mi gitmeliyim acil lütfen yardım edin
Sağol canım benim bilgi verdiğin için bişey daha sorucam yumurta boyuna bakmak için alttan mı muayene ediyor nasıl bakıyor doktor alttan muayene de korkuyorum daNormal hastane de kadın dogum gidin. Ozel olursa cok iyi olur. Randevusuz almayabilirler.
Klomen biteli kaç gün olduBenim bugun 12. Gunumdu 2 yumurta olusmus biri 16.25mm digeri 13mm yeterli boyutta olmadigi icin oazartesi tekrar kontrolum var normal mi?
Klomen biteli kaç gün oldu
Ben gelişimin klomen bittikten sonra 3.4. Gün-de devam ettiğini okumuştum. Moralini bozma canım2 gun oldu biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama
Ben gelişimin klomen bittikten sonra 3.4. Gün-de devam ettiğini okumuştum. Moralini bozma canım
Bence de normal sıkma canını bir iki güne tamamen gelişir inşallah2 gun oldu biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama
Ay insallah pazartesi igneyle gel dedi