AYNI BEN İŞTE :) hasta da olmadım kasıklarım da ağrıyor ama yok :)
çatlatma iğnesi olmadım canım ben yumurtam kendiliğinden çatlamış öyle dedi doktor 16 sında giitiğimde demişti 16 gün oldu ..kasıklarım ağrıyor fazla bir belirti de yok ama bekliyorum bakalımCatlatma ignesi olmusMuydunuz kizlar? Been catlatma ignesinden sonra 15. Gunumde oldum regl o yuzden bu ay 16-17 olursa test yapicam
çatlatma iğnesi olmadım canım ben yumurtam kendiliğinden çatlamış öyle dedi doktor 16 sında giitiğimde demişti 16 gün oldu ..kasıklarım ağrıyor fazla bir belirti de yok ama bekliyorum bakalım
Bu ay da klomen çatlatma iğnesi kullanıyo musun canımCatlatma ignesi olmusMuydunuz kizlar? Been catlatma ignesinden sonra 15. Gunumde oldum regl o yuzden bu ay 16-17 olursa test yapicam
ay bilemiyorum pazar günü test yaptım negatifti belirtim de yok kasık ağrım dan başka ..inşallah vardırda bana süpriz yapar :)Catladiysa cok gecikmez aslinda 1-2 gun daha olmazsan bi kan tahlili yaptir bakalim hayirlisi insallah
çatlatma iğnesi olmadım canım ben yumurtam kendiliğinden çatlamış öyle dedi doktor 16 sında giitiğimde demişti 16 gün oldu ..kasıklarım ağrıyor fazla bir belirti de yok ama bekliyorum bakalım
ben adet oldum canımBen de olmadım iğne olmadım, şimdi çok kramplarım var.
ben adet oldum canım
inşallah canım hayırlısıÜzüldüm ekimde tutturursun inşallah
inşallah canım hayırlısı
[
bu sonucun üstüne akşama acilde kan versem ve birşey varsa çıkar mı kızlar?hasta da olmadim ama gorunen bisey de yok
Eki Görüntüle 2540941
NAPTIN CANIM VERDİN Mİ KANbu sonucun üstüne akşama acilde kan versem ve birşey varsa çıkar mı kızlar?
Veremedim bu akşamı bekliyorum hala gelen giden yok. Ama kafam çok karışık sabah test yaptım yine hiçbirşey çıkmadı bembeyaz. Varsa cıkması gerekmez mi? Bat 1 ekimdi.NAPTIN CANIM VERDİN Mİ KAN
Bıraz once kan sonucumu aldım 0,81 beta hcg ve hala regl yok, umutlar gitti yine:/Veremedim bu akşamı bekliyorum hala gelen giden yok. Ama kafam çok karışık sabah test yaptım yine hiçbirşey çıkmadı bembeyaz. Varsa cıkması gerekmez mi? Bat 1 ekimdi.
Adet gecikmesinden sonra düşük çıkan beta hcg değerinin yükselmesi mümkün mü kızlar sizce?
bugun sabah test yaptım negatifÇatlama iğnesi olmadım canım, adetin5.günü başladım ve günde 1 adet kullanmıştım, 14 eylülde hastaneye gittiğimde 3 yumurta vardı.17 13 13 mm. 24 eylül gibi bir daha gittiğimde yumurtalar görünmüyor demişti dr. Sat 4 eylül bat 1ekim dün akşam kan alırdım yani 2 ekim akşamı.
Hala hasta olmadım, hiç bir belirti de yok çıldırcam.
benim de öyle olduArkadaşlar yardım lütfen çok mutsuzum çatlatma atma iğnesinden 10. Gününde kan testi negatif doktor 15 gün sonra yapın demişti sizce hamile olma ihtimalim var mı
Şu an naptın peki canmbenim de öyle oldu
yumurtalarımın çatlamadığını öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?