Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aşılamadan sonra progesteron testim bugün oldum 25,96 çıktı ins tutunmuştur endiseliym heyecanlıyım. . Ayın 25 ı gebelik testi ama ben erkenden yapicm galiba

merhaba kızlar bende 8 eylülde klomene başladım yarın sabah çatlama iğnemi olacam saat vermedi sabah dedi cuma günü akşamda ilişki önerdi . 26 eylülde de progestan testi istedi . 3 tüp 1 aşılama geçmişim var bu işlerin yabancısı değilim sözde ama daha çatlama iğnesi yumurtayı büyütüyor mu diye emin değilim . soldak yumurtalığımda 1,5 mm yumurta var sağda iki tane ikiside 2 mm yi geçmiş durumda ama solda tüpüm var . dr tek tüpün 2 yumurtalıktanda yumurta yakalayabilir dedi .

Kızlar aşılamadan sonra progesteron testim bugün oldum 25,96 çıktı ins tutunmuştur endiseliym heyecanlıyım. . Ayın 25 ı gebelik testi ama ben erkenden yapicm galiba
değerin çok iyi çatlamanın etkisi geçtiğinde kan verirsen hemen çıkar erkenden öğrenmek daha iyi insan kendini daha iyi hissediyor

değerin çok iyi çatlamanın etkisi geçtiğinde kan verirsen hemen çıkar erkenden öğrenmek daha iyi insan kendini daha iyi hissediyor
Çok teşekkür ederim içime şu serptiniz
İğnenin etkisi 12 ünde geçer diyolar belki erken gebelik testi yaparım bende bir an önce öğrenmek istiyorum en azından çok heveslenmeden

Kızlar selammm
Ben dün akşamdan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ve sancım var iğnemin 10. Günündeyim
Sizce ne zaman test yapayım?

Valla bende test olsa hergun yapcaktim bolsa testin hergun yap hepimize fikir olur. 12. Gunden sonrasi guvenilir bence

Merhaba arkadaşlar bende aranıza bir gelem dedim bende klomene basladim hayırlısı ile yumurtam büyürse çatlar...

Sen verirsen dayanamayip bende verebilirim:) versek mi ya:)

Valla yarın diş randevum var gitmişken kan vereyim diyorum belki olmuştur hiç böyle bel ağrım olmamıştı bugün misafirim vardı resmen oturdum bişi yapamadım

Bence sende ver yarın belki aynı anda öğrenirüz Güzel haberli olması dileğiyle

Kızlar merhaba ben bir şey sorucam bu klomen ve çatlatma iğnesine doktorunuz 1 yil gebelik olmadığında mı başladı? Ben bu konulara biraz uzağım 20 eylül de dr randevum var 23 eylulde adet tarihim acaba bu klomen tedavisi ne zaman başlanıyor bilgi verebilir misiniz ❤❤❤

Benimde goz randevum var gitmisken versem mi:) sen verirsen veririm

Canım benim deneyimlerimi söyleyim devlet hastaneleri hemen hemen 1 seneden önce bakmıyorlar özele gittim hemen yardımcı oldular bende pcos var yumurtam gelişmiyordu doktor tahlillerine göre başlatır adet in bitikten sonra beşinci gün başlıyorsun beş gün sonra da yumurtalarına bakmak için çağırırlar büyüyen varsa çatlatma iğnesi yoksa tekrar çağırır bir kaç güne günde 1-2 cm büyüyor yumurtalar yani ilacı alıp adetden sonra başlayacaksın doktorunda yardımcı olur zaten canım

Çok teşekkür ederim canım yaaa 1 sene olmadan başlamak istiyorum yaşım 32 çünkü. Pko vs yok bende ona baktirdim. Görünen bi sorun da yok. Klomen ve çatlatma iğnesini okudum bi heyecan yaptim. Umutlandim yaaa. Hemen devletten gün aldim. Acaba 1 senedir olmuyor mu desem? 6 ay oldu çünkü bugün de tek cizgiyi gördüm erken gebelik testinde üzülüyorum

Sana bagli canim bnde ozele gidiyorum 3. Ayin ustune 4. Ayimdi denedik bu ay ama olmazsa bidahaki ay tkrr kullanmam

Canım doktoruna doğrusunu şöyle derim sen ısrarcı olursan mecbur tedavi yapacak ama iyi bir doktorun olsun gerçekten çoğu vakit kaybı ilgisiz çok doktor gördüm herseyıne baktır eşinde baktırsın belki onda vardır sorun ona göre ilerlersiniz zaten Amaaa en önemli moral moral moral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…