16 . günde çatlamanın etkisi kalmaz gözün aydın devamı da nasip olsunKizllaaee bu ne demek oluyo bugün catlatma iğnesinin 16.gunu
değerin çok iyi çatlamanın etkisi geçtiğinde kan verirsen hemen çıkar erkenden öğrenmek daha iyi insan kendini daha iyi hissediyorKızlar aşılamadan sonra progesteron testim bugün oldum 25,96 çıktı ins tutunmuştur endiseliym heyecanlıyım. . Ayın 25 ı gebelik testi ama ben erkenden yapicm galiba
Çok teşekkür ederim içime şu serptinizdeğerin çok iyi çatlamanın etkisi geçtiğinde kan verirsen hemen çıkar erkenden öğrenmek daha iyi insan kendini daha iyi hissediyor
Kızlar selammm
Ben dün akşamdan beri inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ve sancım var iğnemin 10. Günündeyim
Sizce ne zaman test yapayım?
Amin Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın16 . günde çatlamanın etkisi kalmaz gözün aydın devamı da nasip olsun
Valla bende test olsa hergun yapcaktim bolsa testin hergun yap hepimize fikir olur. 12. Gunden sonrasi guvenilir bence
Nasip herşey olcak olan tek seferde de olur olmucaksa olmaz nasipBence 12-1
Bende senin gibi bir gun degerlendirdim cnm
Valla idrarda çıkmaz diye test almadım gidip kan vereyim dedim ama karar veremiyorum olmadı yarın kan vermeyi düşünüyorum
Nasip herşey olcak olan tek seferde de olur olmucaksa olmaz nasipBirbirimize dua edelim canım
Sen verirsen dayanamayip bende verebilirim:) versek mi ya:)
Valla yarın diş randevum var gitmişken kan vereyim diyorum belki olmuştur hiç böyle bel ağrım olmamıştı bugün misafirim vardı resmen oturdum bişi yapamadım
Bence sende ver yarın belki aynı anda öğrenirüzGüzel haberli olması dileğiyle
Canım benim deneyimlerimi söyleyim devlet hastaneleri hemen hemen 1 seneden önce bakmıyorlar özele gittim hemen yardımcı oldular bende pcos var yumurtam gelişmiyordu doktor tahlillerine göre başlatır adet in bitikten sonra beşinci gün başlıyorsun beş gün sonra da yumurtalarına bakmak için çağırırlar büyüyen varsa çatlatma iğnesi yoksa tekrar çağırır bir kaç güne günde 1-2 cm büyüyor yumurtalar yani ilacı alıp adetden sonra başlayacaksın doktorunda yardımcı olur zaten canımKızlar merhaba ben bir şey sorucam bu klomen ve çatlatma iğnesine doktorunuz 1 yil gebelik olmadığında mı başladı? Ben bu konulara biraz uzağım 20 eylül de dr randevum var 23 eylulde adet tarihim acaba bu klomen tedavisi ne zaman başlanıyor bilgi verebilir misiniz ❤❤❤
Çok teşekkür ederim canım yaaa 1 sene olmadan başlamak istiyorum yaşım 32 çünkü. Pko vs yok bende ona baktirdim. Görünen bi sorun da yok. Klomen ve çatlatma iğnesini okudum bi heyecan yaptim. Umutlandim yaaa. Hemen devletten gün aldim. Acaba 1 senedir olmuyor mu desem? 6 ay oldu çünkü bugün de tek cizgiyi gördüm erken gebelik testindeCanım benim deneyimlerimi söyleyim devlet hastaneleri hemen hemen 1 seneden önce bakmıyorlar özele gittim hemen yardımcı oldular bende pcos var yumurtam gelişmiyordu doktor tahlillerine göre başlatır adet in bitikten sonra beşinci gün başlıyorsun beş gün sonra da yumurtalarına bakmak için çağırırlar büyüyen varsa çatlatma iğnesi yoksa tekrar çağırır bir kaç güne günde 1-2 cm büyüyor yumurtalar yani ilacı alıp adetden sonra başlayacaksın doktorunda yardımcı olur zaten canım
Çok teşekkür ederim canım yaaa 1 sene olmadan başlamak istiyorum yaşım 32 çünkü. Pko vs yok bende ona baktirdim. Görünen bi sorun da yok. Klomen ve çatlatma iğnesini okudum bi heyecan yaptim. Umutlandim yaaa. Hemen devletten gün aldim. Acaba 1 senedir olmuyor mu desem? 6 ay oldu çünkü bugün de tek cizgiyi gördüm erken gebelik testindeüzülüyorum
Canım doktoruna doğrusunu şöyle derim sen ısrarcı olursan mecbur tedavi yapacakÇok teşekkür ederim canım yaaa 1 sene olmadan başlamak istiyorum yaşım 32 çünkü. Pko vs yok bende ona baktirdim. Görünen bi sorun da yok. Klomen ve çatlatma iğnesini okudum bi heyecan yaptim. Umutlandim yaaa. Hemen devletten gün aldim. Acaba 1 senedir olmuyor mu desem? 6 ay oldu çünkü bugün de tek cizgiyi gördüm erken gebelik testindeüzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?