- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Yaz mutlaka nasil dayandin ben duramiyorum 8. Ve 9. Gun test yaptim ya15. Gub bugün testim olsa hemen yapicam yarın almam lazım çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz mutlaka nasil dayandin ben duramiyorum 8. Ve 9. Gun test yaptim ya15. Gub bugün testim olsa hemen yapicam yarın almam lazım çok merak ediyorum
Aaa sabah alsaydın keşke.. inşallah pozitifi görürsün biz de ilk senin haberinle sevinelim hem de bize de umut olsun15. Gub bugün testim olsa hemen yapicam yarın almam lazım çok merak ediyorum
Bende 10nunda vurulmuştum iğnemi 1gün var..ben sen bugün farkettim akıntı çoğalmış baya..Başka bi yerde gördüm testini inşallah daha da koyulaşır da müjdeli haberlerini duyarız
Ben lh testi yaptım ovulasyon testi yani iyice silikleşmişti ikinci çizgi muhtemelen iğnenin etkisi azaldı.Ama ben gebelik testinde o kadar negatif gördüm ki cesaretim yok yapmaya sırf yapmiştim diye test bile sokmuyorum eveInsallah canim igne etkiside olabilir cogunun 6 gunlerde fln igne etkisi gecmis ama sende yapsana bakalim ne cikicak insallah aynanda mujdeli haberi aliriz
Zaten ikimiz aynı günlerde test yapıcaz inşallah Rabbim ikimize hatta hepimize versinInsallah canim igne etkiside olabilir cogunun 6 gunlerde fln igne etkisi gecmis ama sende yapsana bakalim ne cikicak insallah aynanda mujdeli haberi aliriz
13.gun yaptım daha önce de yaptım catlatma iğnesinin etkisi geçsin istedim biraz 3 tane test yaptım durur muyum test yok yarın aliyim yapicamYaz mutlaka nasil dayandin ben duramiyorum 8. Ve 9. Gun test yaptim ya
13. Gün testin nasıldı peki13.gun yaptım daha önce de yaptım catlatma iğnesinin etkisi geçsin istedim biraz 3 tane test yaptım durur muyum test yok yarın aliyim yapicam
Ben lh testi yaptım ovulasyon testi yani iyice silikleşmişti ikinci çizgi muhtemelen iğnenin etkisi azaldı.Ama ben gebelik testinde o kadar negatif gördüm ki cesaretim yok yapmaya sırf yapmiştim diye test bile sokmuyorum eve
13.gun yaptım daha önce de yaptım catlatma iğnesinin etkisi geçsin istedim biraz 3 tane test yaptım durur muyum test yok yarın aliyim yapicam
Ya sormayın sabah birine yardıma gittim giderken alım ddim eczane uzak geldi akşam dönerlere kayinvalidem tuttu öyle kaldı eşime de diyemiyorum 20 si doğum günü supriz olsun die hastaneye gitsem netten sonuçlara fln bakar bi şekilde gizli halletmem lazım insallah çıkar dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahAaa sabah alsaydın keşke.. inşallah pozitifi görürsün biz de ilk senin haberinle sevinelim hem de bize de umut olsun
Çok çok silikti kuruma çizgisi gbi ama hemen çıkmıştı yani kuruduğunda da değil çok silik ama var denemiycek kadr13. Gün testin nasıldı peki
Ayy be güzel olur inşallah bi Doğum günü hediyesi verirsin.. ben dualarıma herkesi katıyorum zaten bir de özel dua ederim inşallah.. Benim de sonucum tam Doğum günümde belli olacak 25 Eylül de mevlam bakalım ne yazmış bizeYa sormayın sabah birine yardıma gittim giderken alım ddim eczane uzak geldi akşam dönerlere kayinvalidem tuttu öyle kaldı eşime de diyemiyorum 20 si doğum günü supriz olsun die hastaneye gitsem netten sonuçlara fln bakar bi şekilde gizli halletmem lazım insallah çıkar dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Çok çok silikti kuruma çizgisi gbi ama hemen çıkmıştı yani kuruduğunda da değil çok silik ama var denemiycek kadr
Ayy be güzel olur inşallah bi Doğum günü hediyesi verirsin.. ben dualarıma herkesi katıyorum zaten bir de özel dua ederim inşallah.. Benim de sonucum tam Doğum günümde belli olacak 25 Eylül de mevlam bakalım ne yazmış bize ☺
Çok silikti ama belli belirsiz bi grupta paylaşmıştım burasi mi bilmiyorum amaHahaha cikiyor muydu 2. Cizgi paylastin mi forumda. Ignenin etkisi kacinci gunde geciyor
Katılıyorum inşallah vardırFotosu var mi?
Bence oyle bile varsa vardr gebelik ben 13. Gun ole bisey gorsem kosardim kan vermeye:)
Ah koşamıyorum iste eşimden gizli gitmem gerekiyo artik yarın yada perşembeFotosu var mi?
Bence oyle bile varsa vardr gebelik ben 13. Gun ole bisey gorsem kosardim kan vermeye:)
Inşallah ya zıbına uzun bi yazı yazdırıp bu seneki hediyen benim yazdirmak istiyorum Rabbim hayallerimizi yaşatsın insallah ismim sevil ismin nedir bende dua ediyim özel olarakAyy be güzel olur inşallah bi Doğum günü hediyesi verirsin.. ben dualarıma herkesi katıyorum zaten bir de özel dua ederim inşallah.. Benim de sonucum tam Doğum günümde belli olacak 25 Eylül de mevlam bakalım ne yazmış bize ☺
Inşallah ya zıbına uzun bi yazı yazdırıp bu seneki hediyen benim yazdirmak istiyorum Rabbim hayallerimizi yaşatsın insallah ismim sevil ismin nedir bende dua ediyim özel olarak
Inşallah her duama senide katarimCanim damla yaziyor ama tugba Allah kabul etsin cok sevinirim insallahhh guzel haberler alalim