• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 10nunda vurulmuştum iğnemi 1gün var..ben sen bugün farkettim akıntı çoğalmış baya..Başka bi yerde gördüm testini inşallah daha da koyulaşır da müjdeli haberlerini duyarız

Insallah canim igne etkiside olabilir cogunun 6 gunlerde fln igne etkisi gecmis ama sende yapsana bakalim ne cikicak insallah aynanda mujdeli haberi aliriz

Insallah canim igne etkiside olabilir cogunun 6 gunlerde fln igne etkisi gecmis ama sende yapsana bakalim ne cikicak insallah aynanda mujdeli haberi aliriz
Ben lh testi yaptım ovulasyon testi yani iyice silikleşmişti ikinci çizgi muhtemelen iğnenin etkisi azaldı.Ama ben gebelik testinde o kadar negatif gördüm ki cesaretim yok yapmaya sırf yapmiştim diye test bile sokmuyorum eve

Ben lh testi yaptım ovulasyon testi yani iyice silikleşmişti ikinci çizgi muhtemelen iğnenin etkisi azaldı.Ama ben gebelik testinde o kadar negatif gördüm ki cesaretim yok yapmaya sırf yapmiştim diye test bile sokmuyorum eve

Valla bende 4 aydir tonla test yaptim ovulasyona bakmadm hic onuda deneyebilirim
Ztn gebelik testlerim bitti:) of gercekten hep hayal kirikligi oluyor sorma. Ben ignenin etkisinden 2. Cizgi cikar umidi ile yaptim zaten. Direk 14. Gun olsa cesaret edemezdim test yapmaya... Allah yuzumuze gulsun insallah

Aaa sabah alsaydın keşke.. inşallah pozitifi görürsün biz de ilk senin haberinle sevinelim hem de bize de umut olsun 😊
Ya sormayın sabah birine yardıma gittim giderken alım ddim eczane uzak geldi akşam dönerlere kayinvalidem tuttu öyle kaldı eşime de diyemiyorum 20 si doğum günü supriz olsun die hastaneye gitsem netten sonuçlara fln bakar bi şekilde gizli halletmem lazım insallah çıkar dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah😂

Ya sormayın sabah birine yardıma gittim giderken alım ddim eczane uzak geldi akşam dönerlere kayinvalidem tuttu öyle kaldı eşime de diyemiyorum 20 si doğum günü supriz olsun die hastaneye gitsem netten sonuçlara fln bakar bi şekilde gizli halletmem lazım insallah çıkar dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah😂
Ayy be güzel olur inşallah bi Doğum günü hediyesi verirsin.. ben dualarıma herkesi katıyorum zaten bir de özel dua ederim inşallah.. Benim de sonucum tam Doğum günümde belli olacak 25 Eylül de mevlam bakalım ne yazmış bize ☺️

Ayy be güzel olur inşallah bi Doğum günü hediyesi verirsin.. ben dualarıma herkesi katıyorum zaten bir de özel dua ederim inşallah.. Benim de sonucum tam Doğum günümde belli olacak 25 Eylül de mevlam bakalım ne yazmış bize ☺
Inşallah ya zıbına uzun bi yazı yazdırıp bu seneki hediyen benim yazdirmak istiyorum Rabbim hayallerimizi yaşatsın insallah ismim sevil ismin nedir bende dua ediyim özel olarak

Inşallah ya zıbına uzun bi yazı yazdırıp bu seneki hediyen benim yazdirmak istiyorum Rabbim hayallerimizi yaşatsın insallah ismim sevil ismin nedir bende dua ediyim özel olarak

Canim damla yaziyor ama tugba Allah kabul etsin cok sevinirim insallahhh guzel haberler alalim

Back