Inşallah her duama senide katarim
Kızlar selam
İğne olduktan kaç gün sonra test yaparsanız belli oluyor?
Ben 9 Eylül’de iğne oldum 2 gündür kasık ve bel ağrım var ama psikolojik olabilir diye hiç oralı olmuyorumdüşünmemeye çalışıyorum.
Sizlerde belirtiler neler?
Ayni gun olmusuz :) beyaz akintim var regl agrisi gibi agrim var gaz var bide yoruluyorum hemen
İnşallah yaaInşallah ya zıbına uzun bi yazı yazdırıp bu seneki hediyen benim yazdirmak istiyorum Rabbim hayallerimizi yaşatsın insallah ismim sevil ismin nedir bende dua ediyim özel olarak
Ayyyy gaz bende de var hemde fazlasıyla acaba üşüttüm mü diye düşünüyordum
Bende yoruluyorum ama buna yormadım nedense
Ay hadi inş. diyelim.
Adet tarihini beklemek daha kesin sonuç verecek galiba
Ben sadece bir günü değerlendirebildim kızlar şartlar buna sebep oldu. Ama belim ağrım gögüs ağrım var yumurtalıklarda ağrı var dört gün oldu ama gerçekten var psikolojik falan değil hayırlısı bilmiyorum üzgünüm denemelerimi tam yapamadığım için. İnşallah tez zamanda güzel şeyler yazarız buraya sevgiler
Hic yorumunuz yok mu ? :/Ben bu sabah kontrole gidebildim dr tam bi rezaletti. Sehir dısındayım kendi dr uma gidemedim o nedenle. Neyse bugun adetin 11. Günü ve 17mm 13mm 13mm 3 yumurta var. Dr hiç bir yorum yapmadı. Sadece epikrz raporu verdi ordan anladım. Ben girerken benim dr um istanbul da dediğim için sanırım. Yorumunuz ne dedim dr unuza sorarsınız diyor. Allah bildiği gibi yapsın seni emi
Ben dr uma ulaştım. O yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi. Sizin yorumunuz ne? Çatlatma iğnesini yapmayacağız demişti ist daki dr um. 3 yumurta da buyur mu sizce? :)
Hic yorumunuz yok mu ? :/
Hic yorumunuz yok mu ? :/
Kizllaaee bu ne demek oluyo bugün catlatma iğnesinin 16.gunu
Yaaa Maşallah hamilesin bence bi an önce kan testi yaptırKizllaaee bu ne demek oluyo bugün catlatma iğnesinin 16.gunu
Yarın yaptircam insallah bugün uzak artikYaaa Maşallah hamilesin bence bi an önce kan testi yaptır
Ya inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin ağladım görünce çok değişik geldi ya 9.gun benim de hafif silikti 13.günden aşağı yapma bence 13 de benim belli bile değildi ama nasip bakalim insallah kanada ciksin daAy nolur banada dua et benimde 9. Gunumde pozitif cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?