Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
İğne olduktan kaç gün sonra test yaparsanız belli oluyor?

Ben 9 Eylül’de iğne oldum 2 gündür kasık ve bel ağrım var ama psikolojik olabilir diye hiç oralı olmuyorum düşünmemeye çalışıyorum.

Sizlerde belirtiler neler?

Ayni gun olmusuz :) beyaz akintim var regl agrisi gibi agrim var gaz var bide yoruluyorum hemen

Ayni gun olmusuz :) beyaz akintim var regl agrisi gibi agrim var gaz var bide yoruluyorum hemen

Ayyyy gaz bende de var hemde fazlasıyla acaba üşüttüm mü diye düşünüyordum
Bende yoruluyorum ama buna yormadım nedense
Ay hadi inş. diyelim.

Adet tarihini beklemek daha kesin sonuç verecek galiba

Ben sadece bir günü değerlendirebildim kızlar şartlar buna sebep oldu. Ama belim ağrım gögüs ağrım var yumurtalıklarda ağrı var dört gün oldu ama gerçekten var psikolojik falan değil hayırlısı bilmiyorum üzgünüm denemelerimi tam yapamadığım için. İnşallah tez zamanda güzel şeyler yazarız buraya sevgiler

Ayyyy gaz bende de var hemde fazlasıyla acaba üşüttüm mü diye düşünüyordum
Bende yoruluyorum ama buna yormadım nedense
Ay hadi inş. diyelim.

Adet tarihini beklemek daha kesin sonuç verecek galiba

Bence 12-1

Bende senin gibi bir gun degerlendirdim cnm

slm kızlar bir şey soracam dün adetimin 11.günüydü ilk defa gideyim yumurtalıklarıma baktırayım dedim sol da yumurtam varmış 15 mm dedi cuma günü tekrar istedi.1 Yumurta olması az mı kızlar..bir de çatlama olmazsa dr dan iğne istesem mi?bu arada 2 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 6 ay korunduk 10 aydır korunmuyoruz.

Hic yorumunuz yok mu ? :/

Ay nolur banada dua et benimde 9. Gunumde pozitif cikiyo
Ya inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin ağladım görünce çok değişik geldi ya 9.gun benim de hafif silikti 13.günden aşağı yapma bence 13 de benim belli bile değildi ama nasip bakalim insallah kanada ciksin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…