• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey Didem çift çizgi görünce ovülasyonda o gün mü ilişki yoksa çizginin silindiğini görünce mi ilişki daha iyi çatladıktab sonra mı yani ben iğnesiz kullandım da ondan soruyorum

Kızlar size bişey Didem çift çizgi görünce ovülasyonda o gün mü ilişki yoksa çizginin silindiğini görünce mi ilişki daha iyi çatladıktab sonra mı yani ben iğnesiz kullandım da ondan soruyorum

O gun ve silindigi gun ust uste yapabiliyorsaniz iyi bence. Sperm iceride 3-5 gune kadar yasayabiliyor onden olmasi iyi olur bence

Kızlar dun adetım bıttı bugun 8.günüm uzayan akıntı geldı ıcınde hafıf kahvelık olan.bugun 3 4 defadır gelıyor klomen boyle bırsey yaparmı bilgisi olan basına gelen varmı

Kızlar dun adetım bıttı bugun 8.günüm uzayan akıntı geldı ıcınde hafıf kahvelık olan.bugun 3 4 defadır gelıyor klomen boyle bırsey yaparmı bilgisi olan basına gelen varmı

Sanki siyahimsi akinti gibi birsey okudum
Diye hatirliyorum

Merhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?

Klomen kullananlar 🧿🙏
Dream1988 Dream1988 26 eylul bat
@Mevayigit
B baby0101
M muhammetumut 19 eylul
@Neclaa34
@besiktasli 2 ekim bat
L Lovely118
E Ed Nr 27 eylul bat
sehadetim sehadetim 25 eylul bat
@Nursena5023
@elifgulavsar 25 eylul bat
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim🤗🤰🏻)
Merhabalar

Benim bat 27 eylül ekleyebilir misiniz.?

Valla ben beklemedeyim.. 7. günüm iğneden sonra çok ufak ince etkileri hissediyorum hayırlısı bakalım.. Ama denildiği kadar var gün yaklaştıkça sabretmesi cidden zorlaşıyor

Benim baya baya beyaz akintim var, halsizlik var bide regl agrisi ile bel agrisi ins regl
Olmam 2 gundur idrar testi pozitif cikiyor ins 14. Gunde de pozitifi goruruz 2 gun var aramizda sanirim 9 unda vurulmustm

Benim baya baya beyaz akintim var, halsizlik var bide regl agrisi ile bel agrisi ins regl
Olmam 2 gundur idrar testi pozitif cikiyor ins 14. Gunde de pozitifi goruruz 2 gun var aramizda sanirim 9 unda vurulmustm
Bende 10nunda vurulmuştum iğnemi 1gün var..ben sen bugün farkettim akıntı çoğalmış baya..Başka bi yerde gördüm testini inşallah daha da koyulaşır da müjdeli haberlerini duyarız

Back