- 28 Şubat 2019
- 292
- 152
- 33
- 30
bende varım letü kullandım beklemedeyimBende bu ay klomen kullandım bende bekliyorum Pazartesi de doktora gidcem
benide eklermisin bat 19 eylülevet haklsin benimkide merak işte
İnşallh bende ilk defa oldu yumurtalama kanaması olabilir dedilercanım bende bunun cevabını bulamadım bendede ilişki sonrasi sari akıntını içinde kan vardı inşallah tutmuştur
Kızlar size bişey Didem çift çizgi görünce ovülasyonda o gün mü ilişki yoksa çizginin silindiğini görünce mi ilişki daha iyi çatladıktab sonra mı yani ben iğnesiz kullandım da ondan soruyorum
Kızlar dun adetım bıttı bugun 8.günüm uzayan akıntı geldı ıcınde hafıf kahvelık olan.bugun 3 4 defadır gelıyor klomen boyle bırsey yaparmı bilgisi olan basına gelen varmı
Sıyah degılde hafıf akıntının ıcıcnde kahvelık var ılıskıyı bugun demı ertelemelıyım acaba 8.gunduSanki siyahimsi akinti gibi birsey okudum
Diye hatirliyorum
MerhabalarMerhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?
Klomen kullananlar
Dream1988 26 eylul bat
@Mevayigit
B baby0101
M muhammetumut 19 eylul
@Neclaa34
@besiktasli 2 ekim bat
L Lovely118
E Ed Nr 27 eylul bat
sehadetim 25 eylul bat
@Nursena5023
@elifgulavsar 25 eylul bat
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim)
Ekli ztn cnmMerhabalar
Benim bat 27 eylül ekleyebilir misiniz.?
Canım ben adetini yanlış hesaplamısım 16. Gün dü gelişmiş çatlatma iğnesi olduğumda 3 gün önceydi yanikacinci gun gelisti sizin yumurta
Valla ben beklemedeyim.. 7. günüm iğneden sonra çok ufak ince etkileri hissediyorum hayırlısı bakalım.. Ama denildiği kadar var gün yaklaştıkça sabretmesi cidden zorlaşıyorKizlar ne durumdasiniz:)
Valla ben beklemedeyim.. 7. günüm iğneden sonra çok ufak ince etkileri hissediyorum hayırlısı bakalım.. Ama denildiği kadar var gün yaklaştıkça sabretmesi cidden zorlaşıyor
15. Gub bugün testim olsa hemen yapicam yarın almam lazım çok merak ediyorumKizlar ne durumdasiniz:)
Bende 10nunda vurulmuştum iğnemi 1gün var..ben sen bugün farkettim akıntı çoğalmış baya..Başka bi yerde gördüm testini inşallah daha da koyulaşır da müjdeli haberlerini duyarızBenim baya baya beyaz akintim var, halsizlik var bide regl agrisi ile bel agrisi ins regl
Olmam 2 gundur idrar testi pozitif cikiyor ins 14. Gunde de pozitifi goruruz 2 gun var aramizda sanirim 9 unda vurulmustm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?