- 28 Şubat 2019
- 292
- 152
- 33
- 30
9. gun erken davrandım ama midemde hep bulanıklık vardi uyku veKaçıncı gündu canım bu testi yaptığın zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9. gun erken davrandım ama midemde hep bulanıklık vardi uyku veKaçıncı gündu canım bu testi yaptığın zaman
Evet canım erken yapmışsın insan dayanamıyor bende 9. Gün yapmıştım daha silikti ama benim9. gun erken davrandım ama midemde hep bulanıklık vardi uyku ve
eee sonra ne olduEvet canım erken yapmışsın insan dayanamıyor bende 9. Gün yapmıştım daha silikti ama benim
Sonuc daha belli degil vala bnm işlerim tuhaftr 29 agustosta vuruldum igneyi ben hala beklemedeyim iki gündür ara ara kahverengi akıntım geliyor sökülmzse sali kan vericrm yine perşembe kan vermistim 1.20 çıkmıştıeee sonra ne oldu
çok olmuş artık belli olması gerekmezmi bendede yorulunca sancim oldu 1 damla kan gelmişti 1. 20 inşallah yükselir hamile kalirsinSonuc daha belli degil vala bnm işlerim tuhaftr 29 agustosta vuruldum igneyi ben hala beklemedeyim iki gündür ara ara kahverengi akıntım geliyor sökülmzse sali kan vericrm yine perşembe kan vermistim 1.20 çıkmıştı
aynisi benimde böyle canım ya acaba hamilemiyizzzKızlar iğnenin etkisi kaç gün sürüyo benim 9. Günüm silik çıktı testim varmi biseyler sizce
bide hemen mi çıktı benimki anında cıktı ama silik bende foti yukledim üst taraflarda bak istersenKızlar iğnenin etkisi kaç gün sürüyo benim 9. Günüm silik çıktı testim varmi biseyler sizce
Bakiyim canim bi benimde hemen çıktıbide hemen mi çıktı benimki anında cıktı ama silik bende foti yukledim üst taraflarda bak istersen
Baktim canim benimde ayni böyle ilac etkisi ne zaman geciyor ki sali gunu kan vercem bendebide hemen mi çıktı benimki anında cıktı ama silik bende foti yukledim üst taraflarda bak istersen
14 gun diyorlar ama ben bundan önce klomen kullandığımda 14. gun 9 saat sonra pozitifi gördüm sonra adet olmuştum . an bu sefer anında çıkınca ümitlendim bide sende de midende bulanıklık varmı yorulunca sancin oldumu benim oluyor pesinede 3 kere 1 rer damla kan geldi ve bat ne zaman benim perşembeBaktim canim benimde ayni böyle ilac etkisi ne zaman geciyor ki sali gunu kan vercem bende
Benim 3 gun gecti bat midem huzursuz sabah 7 de karbonat ictim rahatladi biraz gece de fazla yedim heralde istifar ettim kasiklarim zaten hep agriyo14 gun diyorlar ama ben bundan önce klomen kullandığımda 14. gun 9 saat sonra pozitifi gördüm sonra adet olmuştum . an bu sefer anında çıkınca ümitlendim bide sende de midende bulanıklık varmı yorulunca sancin oldumu benim oluyor pesinede 3 kere 1 rer damla kan geldi ve bat ne zaman benim perşembe
maşallah ozaman sen hamilesin günün geçmiş kan ver inşallah pozitif cikarBenim 3 gun gecti bat midem huzursuz sabah 7 de karbonat ictim rahatladi biraz gece de fazla yedim heralde istifar ettim kasiklarim zaten hep agriyo
maşallah ozaman sen hamilesin günün geçmiş kan ver inşallah pozitif cikar
kacinci gun gelisti sizin yumurtaBenim yumurta geç gelişti adetime beş gün var ken vurulduktan 20 saat felan sonra ilişki oldu şansım yok sanırım herkesin iğnesi vurulduktan sonra iki haftası varmış adetine
9. gun erken davrandım ama midemde hep bulanıklık vardi uyku ve
evet haklsin benimkide merak işte9. Gun erken canim benimde 6, gun inanilmaz uyku hali var erkenden yatiyorm
Bende bu ay klomen kullandım bende bekliyorum Pazartesi de doktora gidcemMerhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?
Klomen kullananlar
Dream1988 26 eylul bat
@Mevayigit
@Neclaa34
@besiktasli 2 ekim bat
@Lovely118
@Ed Nr 27 eylul bat
@sehadetim 25 eylul bat
@Nursena5023
@elifgulavsar 25 eylul bat
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim)
canım bende bunun cevabını bulamadım bendede ilişki sonrasi sari akıntını içinde kan vardı inşallah tutmuşturBirde dün ilişki sırasında ilk defa kan geldi adetin eylül 8 ine bitmişti