• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğnenin etkisi kaç gün sürüyo benim 9. Günüm silik çıktı testim varmi biseyler sizce

Eklentiler

• 1568546489606-464433257.jpg
    1568546489606-464433257.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 28
Sonuc daha belli degil vala :KK70: bnm işlerim tuhaftr 29 agustosta vuruldum igneyi ben hala beklemedeyim iki gündür ara ara kahverengi akıntım geliyor sökülmzse sali kan vericrm yine perşembe kan vermistim 1.20 çıkmıştı
çok olmuş artık belli olması gerekmezmi bendede yorulunca sancim oldu 1 damla kan gelmişti 1. 20 inşallah yükselir hamile kalirsin

Baktim canim benimde ayni böyle ilac etkisi ne zaman geciyor ki sali gunu kan vercem bende
14 gun diyorlar ama ben bundan önce klomen kullandığımda 14. gun 9 saat sonra pozitifi gördüm sonra adet olmuştum . an bu sefer anında çıkınca ümitlendim bide sende de midende bulanıklık varmı yorulunca sancin oldumu benim oluyor pesinede 3 kere 1 rer damla kan geldi ve bat ne zaman benim perşembe

14 gun diyorlar ama ben bundan önce klomen kullandığımda 14. gun 9 saat sonra pozitifi gördüm sonra adet olmuştum . an bu sefer anında çıkınca ümitlendim bide sende de midende bulanıklık varmı yorulunca sancin oldumu benim oluyor pesinede 3 kere 1 rer damla kan geldi ve bat ne zaman benim perşembe
Benim 3 gun gecti bat midem huzursuz sabah 7 de karbonat ictim rahatladi biraz gece de fazla yedim heralde istifar ettim kasiklarim zaten hep agriyo

Merhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?

Klomen kullananlar 🧿🙏
Dream1988 Dream1988 26 eylul bat
@Mevayigit
@Neclaa34
@besiktasli 2 ekim bat
@Lovely118
@Ed Nr 27 eylul bat
@sehadetim 25 eylul bat
@Nursena5023
@elifgulavsar 25 eylul bat
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim🤗🤰🏻)
Bende bu ay klomen kullandım bende bekliyorum Pazartesi de doktora gidcem