- 28 Şubat 2019
- 292
- 152
- 33
- 30
INŞALLAH canım ya bu ay letü ve hayıt içtim eşimde bi sorun yoktu ama keçiboynuzu tozunu sütle içti 6 tane yumurtam oldu 3 tanesi olgunlasmusti illa bi tanesi tutar diye ümitlenmiyorum çok silik ama anında cıktıBence hamişsin☺
catlamama ihtimali fe var tabiki ama genelde çatlıyor snrm bana dr tahlil istemişti s rm progesteron seviyesinden de anliyorlar çatlayıp catlamadiginjkızlar yaa bişeyi merak ediyorum çatlatma iğnesi vurduktan sonra yumurta kesin çatlıyor mu yoksa çatlamama durumu var mı
hadi hyrlisiyla döllenmiştir insAllah cnmKizlar kontrolden ciktim catlamis yumuslar ztn hissetmistim tek iliski oldu bakalim artik hayirlisi hepimiz icin.
cnm internette ignenin üçüncü günü çatlar geneldr die takip et bence lh testiyle belki catlamadi dahaKızlar Dün değil evvelki gün öğlen çatlatma iğnesi olmuştum normalde dün gece 1 de çatlamış olması gerekiyor diye biliyorum 36 saat mantığıyla ama kimse ovulasın testi yaptım böyle çıktı acaba daha çatlamamış mıdır.. Hiç bir şey anlayamadım
ayni durumdayiz cnm bnmde bbi kizim var hem cevrem ayni seyleri soyluyor hem kizim yoruyor kardes isteğiyle surekli kac yasinda evladin25 yaşındayım çevrem 2. ne zaman diye soruyor hatta dün bi tanıdıkça konuştum onun 3 tane var beni hiç umursamadi olur inş yazmış sadece bizi bizden başka kimse anlamaz. çok şükür bi tane var ama oda büyüdü ve kardeş ıstiyor misafirlikte olur olmaz yerde benim ne zaman kardeşim olucak diyo utanıyorum artık
üzülme cnm her şer gördüğümzde bi hayır vardr elbet Allah tan geliyor dua en büyük anahtarimiz olacak insAllah guc olmasın die gec oluyordur belki dekizlar ben bugun dr gittim moral sifir sali 11.gunumdu 12mm di bugun 14.gun ve hala 12mm dr bu ay iptal adet ol tekrar difer ay kullan deneyelim olmazsa birakiriz dedi moral sifir yerlerde
Cnm 9. Gun cok erken bnmde cok silik çıktı 13. Gun etkisi gectigini gordum tamamenINŞALLAH canım ya bu ay letü ve hayıt içtim eşimde bi sorun yoktu ama keçiboynuzu tozunu sütle içti 6 tane yumurtam oldu 3 tanesi olgunlasmusti illa bi tanesi tutar diye ümitlenmiyorum çok silik ama anında cıktı
Cnm 36 saat sonra çatlar diolar ama ignenin kağıdında üçüncü gunu çatlar dio nette falan da hep catladiktan sonra da 24 saat canli kalabiliyor die bikiykrum ben daha bilgili arkadslar vardr mutlaka yanlış yonlendirmis olamayim yine deKızlar bişey soracağım iğneden sonra yumurta ne zaman çatlar birde ne kadar kalıyor çatladıktan sonra
Öyleyse bana 24 saat sonrasına neden ilişki dedi yaCnm 36 saat sonra çatlar diolar ama ignenin kağıdında üçüncü gunu çatlar dio nette falan da hep catladiktan sonra da 24 saat canli kalabiliyor die bikiykrum ben daha bilgili arkadslar vardr mutlaka yanlış yonlendirmis olamayim yine de
catlamama ihtimali fe var tabiki ama genelde çatlıyor snrm bana dr tahlil istemişti s rm progesteron seviyesinden de anliyorlar çatlayıp catlamadiginj
hadi hyrlisiyla döllenmiştir insAllah cnm
cnm internette ignenin üçüncü günü çatlar geneldr die takip et bence lh testiyle belki catlamadi daha
ayni durumdayiz cnm bnmde bbi kizim var hem cevrem ayni seyleri soyluyor hem kizim yoruyor kardes isteğiyle surekli kac yasinda evladin
üzülme cnm her şer gördüğümzde bi hayır vardr elbet Allah tan geliyor dua en büyük anahtarimiz olacak insAllah guc olmasın die gec oluyordur belki de
Cnm 9. Gun cok erken bnmde cok silik çıktı 13. Gun etkisi gectigini gordum tamamen
Her dr farkli söylüyor snrm cnm biz dr dedigi gunlere gore ilerlemedik ama igne gunu bostu ertesi günü değerlendirdik sonrasinda bi bos iki dolu sonra bos dolu olarak ilerledikÖyleyse bana 24 saat sonrasına neden ilişki dedi ya
SelamlaaarHaberdar et bizi catladimi diye bakiyor mu mutlaka?
bence benimde öyle olacak galiba çok silik çünkü hayırlısı olsun artikcatlamama ihtimali fe var tabiki ama genelde çatlıyor snrm bana dr tahlil istemişti s rm progesteron seviyesinden de anliyorlar çatlayıp catlamadiginj
hadi hyrlisiyla döllenmiştir insAllah cnm
cnm internette ignenin üçüncü günü çatlar geneldr die takip et bence lh testiyle belki catlamadi daha
ayni durumdayiz cnm bnmde bbi kizim var hem cevrem ayni seyleri soyluyor hem kizim yoruyor kardes isteğiyle surekli kac yasinda evladin
üzülme cnm her şer gördüğümzde bi hayır vardr elbet Allah tan geliyor dua en büyük anahtarimiz olacak insAllah guc olmasın die gec oluyordur belki de
Cnm 9. Gun cok erken bnmde cok silik çıktı 13. Gun etkisi gectigini gordum tamamen
Hayırlısı olsun canımbence benimde öyle olacak galiba çok silik çünkü hayırlısı olsun artik
Benim yumurta geç gelişti adetime beş gün var ken vurulduktan 20 saat felan sonra ilişki oldu şansım yok sanırım herkesin iğnesi vurulduktan sonra iki haftası varmış adetine
Selamlaaaraz konuşmadık senle de.
Klomen mi denedin?
Hadi hayırlısı olsun inşallah
canım testimi yukledim bakabilirmisiniz yaaa sizcecanım yükleyemiyorum ya bi ara yüklemiştim unutmusum galiba
Nereye yükledin cnm ben goremeidmcanım testimi yukledim bakabilirmisiniz yaaa sizce
bide midem bulaniyor iğneninse etkisinolabilri ama psikolojik değil eminim
Kaçıncı gündu canım bu testi yaptığın zaman
İğne yapıyor canım bence de psikolojik değil bütün belirtiler oluyorbide midem bulaniyor iğneninse etkisinolabilri ama psikolojik değil eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?