Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yaa bişeyi merak ediyorum çatlatma iğnesi vurduktan sonra yumurta kesin çatlıyor mu yoksa çatlamama durumu var mı
catlamama ihtimali fe var tabiki ama genelde çatlıyor snrm bana dr tahlil istemişti s rm progesteron seviyesinden de anliyorlar çatlayıp catlamadiginj
Kizlar kontrolden ciktim catlamis yumuslar ztn hissetmistim tek iliski oldu bakalim artik hayirlisi hepimiz icin.
hadi hyrlisiyla döllenmiştir insAllah cnm
cnm internette ignenin üçüncü günü çatlar geneldr die takip et bence lh testiyle belki catlamadi daha
ayni durumdayiz cnm bnmde bbi kizim var hem cevrem ayni seyleri soyluyor hem kizim yoruyor kardes isteğiyle surekli kac yasinda evladin
kizlar ben bugun dr gittim moral sifir sali 11.gunumdu 12mm di bugun 14.gun ve hala 12mm dr bu ay iptal adet ol tekrar difer ay kullan deneyelim olmazsa birakiriz dedi moral sifir yerlerde
üzülme cnm her şer gördüğümzde bi hayır vardr elbet Allah tan geliyor dua en büyük anahtarimiz olacak insAllah guc olmasın die gec oluyordur belki de
Cnm 9. Gun cok erken bnmde cok silik çıktı 13. Gun etkisi gectigini gordum tamamen

Benim yumurta geç gelişti adetime beş gün var ken vurulduktan 20 saat felan sonra ilişki oldu şansım yok sanırım herkesin iğnesi vurulduktan sonra iki haftası varmış adetine

Kızlar bişey soracağım iğneden sonra yumurta ne zaman çatlar birde ne kadar kalıyor çatladıktan sonra
Cnm 36 saat sonra çatlar diolar ama ignenin kağıdında üçüncü gunu çatlar dio nette falan da hep catladiktan sonra da 24 saat canli kalabiliyor die bikiykrum ben daha bilgili arkadslar vardr mutlaka yanlış yonlendirmis olamayim yine de

Öyleyse bana 24 saat sonrasına neden ilişki dedi ya

İğneden dolayı çift çıkıyormuş 14.gün yapılması gerek testin

bence benimde öyle olacak galiba çok silik çünkü hayırlısı olsun artik

Ben bu sabah kontrole gidebildim dr tam bi rezaletti. Sehir dısındayım kendi dr uma gidemedim o nedenle. Neyse bugun adetin 11. Günü ve 17mm 13mm 13mm 3 yumurta var. Dr hiç bir yorum yapmadı. Sadece epikrz raporu verdi ordan anladım. Ben girerken benim dr um istanbul da dediğim için sanırım. Yorumunuz ne dedim dr unuza sorarsınız diyor. Allah bildiği gibi yapsın seni emi
Ben dr uma ulaştım. O yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi. Sizin yorumunuz ne? Çatlatma iğnesini yapmayacağız demişti ist daki dr um. 3 yumurta da buyur mu sizce? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…