gönlüne göre olur inş canım ama benim yaş 32,5 ve daha ilk hamileliğim olacak..bence sen çevreni takma ayrıca herkesin 2 çocuğu olacak diye bir kaide yok. önemli olan iyi ve güzel bakabileceğin kadar çocuk sahibi olmak. iyi yetiştirmek.25 yaşındayım çevrem 2. ne zaman diye soruyor hatta dün bi tanıdıkça konuştum onun 3 tane var beni hiç umursamadi olur inş yazmış sadece bizi bizden başka kimse anlamaz. çok şükür bi tane var ama oda büyüdü ve kardeş ıstiyor misafirlikte olur olmaz yerde benim ne zaman kardeşim olucak diyo utanıyorum artık
Evet boyutu küçük olduğundan tekrar gel dedi şimdi doktordayım beklıyorumEvet canım pazartesi günü gittim ben de iki yumurtam oluştu biri sağda diğeri solda 26 mm sanırım, çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum bakalım, sen tekrar neden gideceksin doktor mu çağırdı
Yaa..umarım bir an önce hayallerimiz gerçek olur. Bu bekleme, hayaller ve belirsizlik kısmı gerçekten yıpratıcı. Ne annem anlıyor (pek detaylı bahsetmiyorum) ne diğer çocuğu olanlar.. Herkes nasılsa olur, ne var sanki, illaki olur gibisinden davranıyor ama belirsizlik ve beklemek çok zor, anlamıyorlar..
Ben kışın hemen bir kere korunmasam hamile olacağım sanıyordumAncak mayıs gibi cesaretim geldi, haziranda kesin hamileydim Doğumu da baharda yapıyordum bebek ilk bayramda büyümüş oluyordu ve bebeğimle tatile gidiyordum Şimdi düşünüyorum hazirana, temmuza denk geliyor 9 ay ekleyince.. Artık hangi ay nasip olursa yeterki olsun ve sağlıklı olsun hiç bir şey önemli değil modundayım Sizin yaş kaç?
Anladım bende de pko var şimdi farklı doktora geldim ilaçları soracagımhayır ayni anda kullanilmaz bana letü verdi bide gynositol pco lar kullanıyormuş. femara ve letü içeriği aynı sadece isimleri farklı.
Aynen canım. şu bir hafta nasıl geçecek yine..inşallah ikimizde güzel haberler alırız aynı anda. ben de 23 ünde test yaparım gibime geliyor.
Evet boyutu küçük olduğundan tekrar gel dedi şimdi doktordayım beklıyorum
Ben de kullandım bat 2 ekimMerhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?
Klomen kullananlar
Dream1988 26 eylul bat
@Mevayigit
@Neclaa34
@Lovely118
@Ed Nr 27 eylul bat
@sehadetim 25 eylul bat
@Nursena5023
@elifgulavsar 25 eylul bat
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim)
Çatlatma iğnesi aldım vurdurucam gelişmiş bir yumurtam var yarın da ilişki dediGuzel haberlerini bekliyoruz
Çatlatma iğnesi aldım vurdurucam gelişmiş bir yumurtam var yarın da ilişki dedi
Ben de son klomeni dun aksam ictim. Gunde 1 adet verdi bana ilk defa kullaniyorum. Catlatma ignesi sart mi arkadaslar, benim de yarin kontrolum var ama sehir disindayim baska bir hastaneye gidecegim dr um yumurtalarina baktir gerek yoksa vurulmazsn dedi. Kafam karisik. Bir de bugun ovulasyon testi yaptm onu da ekliyorum. Bakar misiniz?
Sık sık dr a gidemiyorum. Çalışıyorum şehir dısında ve calıstıgım yer sehır merkezıne uzak. Ancak cumartesi bi yer buldum oraya gideceğim. Pazar tatil ve haftaiçi de ulaşamayacağım bir yerde. Ne yapabilirim başka bilemiyorumOvulsyon testin henuz negatif istersen gun gun takipte kal. Catlatma ignesi vermeyen doktorlarda var ama buyuyen yumurta bazen catlamayip kiste donusebiliyormus (zararli birsey degil atiyorsun bir sonraki adetle genelde) ama o ayki emegin zamanin bosa gidebilir. Yani catlatma ignesi olmasanda (bence) en azindan yumurtalarin nasil gelistigini takip etmeni doktora gitmeni oneririm. Ben ilk kontrolume ilac bittikten 3 gun sonra gittim doktorun istedigi kadar buyumemisti. 3 gun sonra tkrr cagirdi yani ilac bittigi gunun haftasiydi o gun catlatma
Ignemi vuruldum
Şimdi vurdurucam yarın öğlen dedi 24 saat sonra olması gerek sanırım ama yarın eşim işte sabah yada akşam olsa dedim akşam olsun ozaman dedi bu başka doktor du kaç cm oldugunu felanda demedi benimde sormak aklıma gelmediSuperbende catlatma ignesinden sonra ki gun iliski yasadm
Sık sık dr a gidemiyorum. Çalışıyorum şehir dısında ve calıstıgım yer sehır merkezıne uzak. Ancak cumartesi bi yer buldum oraya gideceğim. Pazar tatil ve haftaiçi de ulaşamayacağım bir yerde. Ne yapabilirim başka bilemiyorum
Şimdi vurdurucam yarın öğlen dedi 24 saat sonra olması gerek sanırım ama yarın eşim işte sabah yada akşam olsa dedim akşam olsun ozaman dedi bu başka doktor du kaç cm oldugunu felanda demedi benimde sormak aklıma gelmedi
İnş dilediğin gibi olurO kadar saatine takilma benimde 20 li saatlerde olmustu olmasa aksam olcakti
pco lara inofolic combi yada gynositol veriyorlar bende ilk kez bu ay başladım faydasını gören cokAnladım bende de pko var şimdi farklı doktora geldim ilaçları soracagım
Oyle yapıcam mecburen ek olarak burda sanırım mesajlar silinemiyor biraz önce aslında nursenaya yazmak istemiştim iğnesini de vurduruyor dilediği gibi olsun diye :)O zaman ovu testtiyle takip et canim duzenli olarak stres yapma
İnofolic aldım üç kutu bir sürü para verdim işe yaramadı bende umarım sende işe yararpco lara inofolic combi yada gynositol veriyorlar bende ilk kez bu ay başladım faydasını gören cok
Çok teşekkür ederim canım hiç birimizin kucağı boş kalmasın en hayırlı zamanda hepımıze versin rabbimOyle yapıcam mecburen ek olarak burda sanırım mesajlar silinemiyor biraz önce aslında nursenaya yazmak istemiştim iğnesini de vurduruyor dilediği gibi olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?