Klitorisin içinden sert bir parça çıktı..Doktora gitmeli miyim ?

zeynep295

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
62
2
36
İstanbul
ya kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum geçen gün duş alırken çok tuhaf birşey oldu: klitorisin içinden sert bir parça çıktı ve içeride hala daha varmış gibi görünüyor. bunların ne olduğunu anlayamadım. çok korkuyorum, doktora gitmeye de çekiniyorum. bununla ilgili bir bilgisi olan varmı? normal birşey olduğunu hiç sanmıyorum. başka herhangi bir şikayetimde yok kötü koku, akıntı gibi. yardım ederseniz çok sevinirim :2:

Ordan katı birşey çıkması çok normal gibi gelmedi bana ki hala da var diyorsun...
Bence çekinme görün mutlaka doktora...

Doktora gitmekten çekinmeyin. Ama klitorisin içinden derken tam ne kastediyorsunuz? Klitoris idrar deliğinin üstünde kalan ters v şeklinde bir bölüm, orta kısmı zaten biraz sert bir tümsek. İçinden bir şey çıkacak bir açıklığı yok benim bildiğim kadarıyla. Çıkan parça neye benziyor?

işte o ters v nin altından çıktı diyebilirim. neye benzediğini bilemiyorum ama sert ve düzgündü. mantar gibi bişi değildir sanırım. çünü hiçbir belirti ve şikayetim yok. çok korkuyorum umarım ciddi bişi değildir

Canım, korkmayın. Bu işin utanması falan yok, doktora sormak en doğrusu, onların işi bu. Ailedeki büyük kadınların falan gittiği bir doktor yok mu, ona bir danışın. Benim hiç duyduğum bir şey değil. Saçma olacak belki ama, hani iç çamaşırın bir parçası, etiketi falan girmiş olamaz o dudakların arasına değil mi?

Ne kadar sert mesela,kurumuş uhu gibi birşey mi ? Salgıların kuruyup kalmış olabilir.
Veya tuvalet kağıdı yapışıp topaklanmış olabilir.

Ne kadar sert mesela,kurumuş uhu gibi birşey mi ? Salgıların kuruyup kalmış olabilir.
Veya tuvalet kağıdı yapışıp topaklanmış olabilir.

Benim de aklıma bunlar geldi yoksa ordan bir şey gelmesi pek mümkün değil gibi ama yine de mutlaka doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…