Çok zor bi durum gerçekten. Bize olumsuz asla diye bise demiyor doktorlar şu zamanda. Yaşım 23beni de hazırlamışlardı operasyona yumurta toplandı 14 tane toplamış 13 u dondurmuslar onu bende sizin gibi düşünüyorum eşimin tedavisi ne zaman sonuçlanır bilmediğim için benden yana garantiye aldımBu konuda ben de çok yıprandım, ilk görüşmeye gittiğim doktor çok ünlü bir hastanenin televizyonlara çıkan çok ünlü bir doktoruydu. Tahlillerimize baktı, bana ve eşime sperm donasyonuyla ilgili zırvalamaya başladı. Kıbrısla ilgili o kadar çok detay verdi ki anlatamam size. İyi de biz oraya kendi şansımızı denemeye gitmişiz, ne donasyonu ne kıbrısı. sinirimden ağlayarak çıktım doktorun yanından. Yanlış anlaşılmasın ben donasyona da karşı değilim, herkesin kendi seçimi.
Ama kendi imkanlarınızı iyice bir araştırın, tek doktorla tek tahlillerle kalmayın. Her doktorun fikri, tıbbi tecrübesi farklı. Kaldı ki Türkiye çok ileride tüp bebek olayında. Bana bu doktor dünya literatüründe Kleinfelter sendromlu bir bireyin canlı doğmuş bir tane bile bebeği yok dedi. Şimdi benim oğlum ve daha niceleri ne oluyor o halde soruyorum.
Alternatif tıptan faydalanın, testislerin çalışmasını sağlayıcı destek tedavileri var, bu arada da yaşınıza dikkat edin. 35 yaş üstü kadınsanız öncelikle kendi yumurtalarınızı toplatıp dondurun. Yoksa ileriki dönemlerde kaliteli yumurta bulmanız zorlaşır, kendinizi de sağlıklı beslenmeye adayın derim ben.
Bu değerlerle teseye alan doktorlara ne demeli ??Ilk öğrendiğimizde fsh 30 lh19 e2 18.90 testesteron 1.49 1 ay tedavi sonrası
Testosteron 3.05 lı 25 fsh 36 e2 5.91
Bunlar haziranda sonrasında acıbadem maslak istediğinde özel.yaptırmıştık
Fah 30 lh24 testesteron 2.20
Bu değerlerden 1 ay sonra operasyon oldu operasyon öncesi bakmadılar canim
Valla o kadar şey söylüyoruz ki arkasından tahmin edemezsinBu değerlerle teseye alan doktorlara ne demeli ??
Bizim 5 ay oldu tesenin üstünden ben hala saydırıyorumValla o kadar şey söylüyoruz ki arkasından tahmin edemezsin
Selam.Size bir şey sormak istiyorum:benim eşimde azosperm söylenmiş ama 3 ve ya 4 adet zayıf sperm çıkıyordu yani biz bir kez tüp yaptıra bildik oda olmadı yani normal olarak sperm aldılar eşimden .sizce böyle durumda azosperm denilirmi?bir çok insanlar doğal hamile kala bilmişler onun için soruyorum.Canım çok üzülerek söylüyorum ama bu genetik bir hastalık ve bu hastalığa sahip erkek bireyler çocuk sahibi olamaz çünkü sperm üretemezler. Bir genetikçi olarak söylüyorum. Azospermi başka, klinefelter başka. Çok üzgünüm
Azospermide tedavi mümkün ve çok yüksek ihtimallerle gebelikle sonuçlanıyor. Eşinizin sperm sayısını artırabilmek için tedavi olması gerekebilir. Genelde hormon tedavisi uygulanıyor. Doktora gitti mi eşiniz? Tedaviye olumlu yanıt verme ihtimali çok yüksek. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırızSelam.Size bir şey sormak istiyorum:benim eşimde azosperm söylenmiş ama 3 ve ya 4 adet zayıf sperm çıkıyordu yani biz bir kez tüp yaptıra bildik oda olmadı yani normal olarak sperm aldılar eşimden .sizce böyle durumda azosperm denilirmi?bir çok insanlar doğal hamile kala bilmişler onun için soruyorum.
Evet çok gittik doktora ama nedense hiç artması için tedavi etmediler hep tüp bebeye yönlendirildik maddi açıdan gidemedik daha sonra ama söylediyim gibi doğal yollarla hamile kalanlar çok var.teşekkür ederim cevap verdiyiniz içinAzospermide tedavi mümkün ve çok yüksek ihtimallerle gebelikle sonuçlanıyor. Eşinizin sperm sayısını artırabilmek için tedavi olması gerekebilir. Genelde hormon tedavisi uygulanıyor. Doktora gitti mi eşiniz? Tedaviye olumlu yanıt verme ihtimali çok yüksek. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Bi kaç tane varsa umut vardir arkadaşım ama bi kaç çikan kalitesiz olabiliyor onu farklı yöntemlerle alıp kaliteli spermle tüp bebek yapılsa şans daha yüksek olurEvet çok gittik doktora ama nedense hiç artması için tedavi etmediler hep tüp bebeye yönlendirildik maddi açıdan gidemedik daha sonra ama söylediyim gibi doğal yollarla hamile kalanlar çok var.teşekkür ederim cevap verdiyiniz için
Teşekkür ederim cevap verdiyiniz içinBi kaç tane varsa umut vardir arkadaşım ama bi kaç çikan kalitesiz olabiliyor onu farklı yöntemlerle alıp kaliteli spermle tüp bebek yapılsa şans daha yüksek olur
Bi kaç tane varsa umut vardir arkadaşım ama bi kaç çikan kalitesiz olabiliyor onu farklı yöntemlerle alıp kaliteli spermle tüp bebek yapılsaEvet çok gittik doktora ama nedense hiç artması için tedavi etmediler hep tüp bebeye yönlendirildik maddi açıdan gidemedik daha sonra ama söylediyim gibi doğal yollarla hamile kalanlar çok var.teşekkür ederim cevap verdiyiniz için
RRica ederim rabbim gönlünüzu yormasın inşallah hayırlısı olsunTeşekkür ederim cevap verdiyiniz için
Ah canım ne güzel dua bu çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gözünü aydınlatacak evlatlar nasib etsin aminBi kaç tane varsa umut vardir arkadaşım ama bi kaç çikan kalitesiz olabiliyor onu farklı yöntemlerle alıp kaliteli spermle tüp bebek yapılsa
RRica ederim rabbim gönlünüzu yormasın inşallah hayırlısı olsun
AmannnAh canım ne güzel dua bu çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin gözünü aydınlatacak evlatlar nasib etsin amin
Evet ben o doktora inst.dan mesaj attm orada bile cevap yazdi ilgilendi sagolsnTansel Kaplancan, cok ilgili bir doktor
Sizin yazdığınızın üzerine bende yazdım tek tek cevap verdi ses kayıtları attı şok oldumEvet ben o doktora inst.dan mesaj attm orada bile cevap yazdi ilgilendi sagolsn
Evet bizede ses kaydi atti bende sasirdm baya bilgilide bir doktor size ne dediSizin yazdığınızın üzerine bende yazdım tek tek cevap verdi ses kayıtları attı şok oldum
Evet ben mail atmistim, hemen donus yapmisti hoca, ayrintili her sorumu tek tek yanitlamisti sagolsun, 5.ayimizdayizEvet ben o doktora inst.dan mesaj attm orada bile cevap yazdi ilgilendi sagolsn
Sperm bulunamadi degilmi ameliyatta nedense ben bu hocaya cok guveniyorm ameliyat gerekirse eger ona gitmeyi dusunuyorzAmeliyatüzerinden 1 ay geçince hormon testlerini yapıp yollamamizi istedi
Sizde sorun ne?Evet ben mail atmistim, hemen donus yapmisti hoca, ayrintili her sorumu tek tek yanitlamisti sagolsun, 5.ayimizdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?