Erkek İnfertilitesi Klinefelter sendromu 47XXY

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Klinefelter canim bu sayfada yazmistim ayrintili, subatta basarisiz tesemiz var, sadece 1 bucuk aylik (!) tedavi sonrasi... Kok bekleyin dediler, butun umutlrimizi yok etmislerdi. Aylar sonra arastirdim, iyi ki arastirmisim tabi, Tansel hocayla karsilastim, ardisik spermde round spermatid cikti, demek uretim varmis, bi de bize kok bekleyin demisleri!!ne ardisik ne bisey hicbir sey yapilmamisti oncekinde. Bakalim hayirlisi inşallah, Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Amin canimmm hepimize insallah guzel sonuclar aliriz

Canım sana mesaj atamıyorum.profiline giremiyorum tansel beye başladık da bana bi mesaj atarmısin sormak istedikleirm var

merhabalar, azospermi ile ilgili bizim de sorunumuz var. ne gibi tedaviler uyguladınız?

merhabalar, azospermi ile ilgili bizim de sorunumuz var. ne gibi tedaviler uyguladınız?
bizde sıkıntı bendeydi. hipo hipo hastasıyım yani bende hipofizden fsh ve lh salgılanmıyor ve dısardan alıyorum ben. azospermde celalettin peru ya gidin. adam cok basarılı ve kullanılan ilaçlara rapor da cıkarıyor

Merhaba lar benim eşimde 47xxy klinefelter hastası İstanbulda Abdullah armağan ozdemire gittik bize 1 buçuk tedaviyle tese yaptı ve o zaman parasi 12500 TL aldı sonuç sıfır şuan ahmet hakan haliloglunda tedavi görüyoruz armağan doktor Türk parasyla 5 para etmez haram olsun bizden aldığı para

Merhaba bizimde ilk azosperm denildi daha sonra başka doktora gittik genetik test de klinefelter çıktı. Ayrıntılı sperm testlerinde az da olsa sperm bulunup donduruluyor. Ayrıntılı bakılmasaydı hep 0 sperm çıkışı diye bilirdik..

Merhaba ben Amerikada yasiyorum 5 yillik evliyim ve esime klinefelter sendromu teshisi kondu 1 yil kadar oldu. Umarim hala buralardasinizdir ve mesajimi gorursunuz.
Acaba bu konuda biraz bilgi vermeniz mumkun mu? Ne gibi tedaviler yapildi? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Su ana kadar hic tese denemesi yapmadik ama dusunuyoruz, doktor arastiriyoruz. O yuzden bu yollardan gecmis birilerinden tavsiye almamiz gerekiyor. Aranizda bu konuda bilgilendirebilecek kimse var mi acaba?
tesekkurler simdiden..

Yakın arkadaşımın eşine aynı teşhis konuldu
Onlar daha başlamadılar tedaviye, testleri yeni yapıldı.
Kadın doğum doktoru Aret Kamar'ın merkezine yönlendirmiş randevu almaya çalışıyorlardı.

Bülent Tıraş'ta kendim tedavi oldum ve 6 aylık ikizlerim var.
Bizim sorun yumurta rezerv azlığından kaynaklanıyordu.
Ilk denemede çok şükür gebelik elde ettik
Inşallah sizin de ilk denemede tutar
Tesede tek bir sağlıklı sperm bulunması bile yeterli
Bence şansınız söylenenden daha yüksek.

Hic ayrintili test yaptirdiniz mi? Bizim ilk iki testimizde hic gorunmuyordu daha sonra baska doktora gittigimizde ayrintili sperm testi isteyip varsa dondurulmasini istedi her testde 2-3 adet bulunup donduruluyor tup bebek icin. Onun disinda bir ilac tedavisi gormedik biz.

hayir yapilmadi. ilk roloji doktoruna gittigimizde istemislerdi. sonuc azospermia cikti doktor sen cocuk sahibi olamazsin dedi direk kaba bir sekilde. bizde doktor degistirdik basimizdan gecenleri anlatip hormon degerlerine bakinca kromozom testi yaptilar.
sizin sonucunuz ne oldu peki? esinizde klinefelter sendromu mu var?

sonuc ne oldu acaba? olumlu bir gelisme var mi? tedavi gorduyseniz ne gibi yollardan gectiniz?

Eşim klinefelter sendromlu ve şuan 3 buçuk yaşında kızımız var micro tese ile sperm bulundu ve tüp bebek yapıldı böyle hassas bir konuda böyle bilmeden konuşmanız çok yanlış bayan genetikçi emin ol senden daha çok şey biliyoruz.

Eşim klinefelter sendromlu ve şuan 3 buçuk yaşında kızımız var micro tese ile sperm bulundu ve tüp bebek yapıldı böyle hassas bir konuda böyle bilmeden konuşmanız çok yanlış bayan genetikçi emin ol bu konuda senden daha çok şey biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…