Klinefelter canim bu sayfada yazmistim ayrintili, subatta basarisiz tesemiz var, sadece 1 bucuk aylik (!) tedavi sonrasi... Kok bekleyin dediler, butun umutlrimizi yok etmislerdi. Aylar sonra arastirdim, iyi ki arastirmisim tabi, Tansel hocayla karsilastim, ardisik spermde round spermatid cikti, demek uretim varmis, bi de bize kok bekleyin demisleri!!ne ardisik ne bisey hicbir sey yapilmamisti oncekinde. Bakalim hayirlisi inşallah, Rabbim hepimizin yardimcisi olsunSizde sorun ne?
Amin canimmm hepimize insallah guzel sonuclar alirizKlinefelter canim bu sayfada yazmistim ayrintili, subatta basarisiz tesemiz var, sadece 1 bucuk aylik (!) tedavi sonrasi... Kok bekleyin dediler, butun umutlrimizi yok etmislerdi. Aylar sonra arastirdim, iyi ki arastirmisim tabi, Tansel hocayla karsilastim, ardisik spermde round spermatid cikti, demek uretim varmis, bi de bize kok bekleyin demisleri!!ne ardisik ne bisey hicbir sey yapilmamisti oncekinde. Bakalim hayirlisi inşallah, Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
47xxy klinefelter sendromu hormonlar yüksekSizde sorun ne?
Canım sana mesaj atamıyorum.profiline giremiyorum tansel beye başladık da bana bi mesaj atarmısin sormak istedikleirm varCanım alıntı yapmadıgın için bildirim gelmedi görmedim yazdığını.
Anladım canım, sizin hatanız değil ya insan doktorlara kayıtsız şartsız güveniyor bazılarıda bi detaylı test bile yaptırmıyor, direk teseye yönlendiriyor.
Doktorumuz Tansel Kaplancan.
Eşin çok gençmiş, Klinefelterde diğer Azolulara nazaran yaş önemli bi faktör. Sınır ortalama 35, sonrasında Çok çok zorlaşıyor.
Fsh, lh, testesteron e2 değerlerinizne çıkmıştı canım?
İlk? Tedaviden sonra ve ameliyattan önce?
merhabalar, azospermi ile ilgili bizim de sorunumuz var. ne gibi tedaviler uyguladınız?arkadaslar azospermide celalettin perunun üstüne tanımıyorum ben. sayfasını inceleyin. adamın ne basarılı sonucları var. lütfen marka olanlardan uzak durun. aret kamar ve celalettin hoca dısında. bende celalettin hocanın bir tedavisi sayesinde ıkızlerim var allah bagıslarsa 20 aylık. kendısıne gitmedim ben. benim durumumda olan bir arkadasıma onerdiği uygulamayı yaptım. sayfasındada paylastı kızlarımı. yazmıstım kendısıne sızle tanısmadık ama uyguladıgınız tedavıyı uyguladım dıye. kızlar hıc bı zamanda umutsuz olmayın. bana yıllarca cocugun olmaz. rahmın ince, fsh lh 0. cocugun olmaz olsada yumurta donasyonu dediler. evlenmeyı bıle dusunmuyordum ve hep cocuk dusunen bırı cıktıysa karsıma neden belırtmeden ayrıldım kı eşimle tanısana kadar. oda olursa olur olmazsa dunyayı gezerız dedi. ve ben cok arastırdım sonunda nasıp oldu. LÜTFEN PES ETMEYİN. KARALAR BAĞLAMAYIN
bizde sıkıntı bendeydi. hipo hipo hastasıyım yani bende hipofizden fsh ve lh salgılanmıyor ve dısardan alıyorum ben. azospermde celalettin peru ya gidin. adam cok basarılı ve kullanılan ilaçlara rapor da cıkarıyormerhabalar, azospermi ile ilgili bizim de sorunumuz var. ne gibi tedaviler uyguladınız?
bizde sıkıntı bendeydi. hipo hipo hastasıyım yani bende hipofizden fsh ve lh salgılanmıyor ve dısardan alıyorum ben. azospermde celalettin peru ya gidin. adam cok basarılı ve kullanılan ilaçlara
Merhaba bizimde ilk azosperm denildi daha sonra başka doktora gittik genetik test de klinefelter çıktı. Ayrıntılı sperm testlerinde az da olsa sperm bulunup donduruluyor. Ayrıntılı bakılmasaydı hep 0 sperm çıkışı diye bilirdik..Merhaba arkadaşlar 13 aylık evliyim evlendiğimden beri cocuk istedim 4 ay sonra yumurtlama testi yapmaya başladım her au düzenli yumurtladigim halde 4 ay da öyle boys geçti doktora gittim hicbir sorun yok eşin gitsin dediler ve olanlar o zaman oldu. Sperm testi yapıldı ve sonuç kocaman bir 0 teşhis azospermi. Dünyam başıma yıkıldı evet her sorun kendine göre zor ama o test de sıfırı gördüğüm an hiç bilmediğim halde içimi o kadar büyük bir sıkıntı sardı ki. Vesselam olduğumuz şehirde bi prof ile tedaviye başladık genetik test yapıldı sonuç 47xxy klinefelter denildi. 4,5 ay arimidex kullanıp tese önerdi buradaki doktor. Ama içimize sinmeyen şeyler vardı doktorda. Bizde istanbula bülent tıraş a gittik. Olduğumuz şehir %40 çıkar derken bülent hocanın beraber çalıştığı tansu gudelci %50/%60 sans dedi. Bu durumdakiler bilir %1 fazlalık bile insana umut verir. Benim hikaye böyle şuan yumurta uyarılıyor iğne tedavisinde 6 günüm. Toplama günü istanbula gideceğiz eşim micro tese olacak. Bizim durumumuzda olan varmı bülent hocaya tansu hocaya gidenler varmı. İlaç tedavisi olarak ne gördünüz biz arimidex ve andromax diye bi vitamin kullanıyoruz.
Yakın arkadaşımın eşine aynı teşhis konulduMerhaba arkadaşlar 13 aylık evliyim evlendiğimden beri cocuk istedim 4 ay sonra yumurtlama testi yapmaya başladım her au düzenli yumurtladigim halde 4 ay da öyle boys geçti doktora gittim hicbir sorun yok eşin gitsin dediler ve olanlar o zaman oldu. Sperm testi yapıldı ve sonuç kocaman bir 0 teşhis azospermi. Dünyam başıma yıkıldı evet her sorun kendine göre zor ama o test de sıfırı gördüğüm an hiç bilmediğim halde içimi o kadar büyük bir sıkıntı sardı ki. Vesselam olduğumuz şehirde bi prof ile tedaviye başladık genetik test yapıldı sonuç 47xxy klinefelter denildi. 4,5 ay arimidex kullanıp tese önerdi buradaki doktor. Ama içimize sinmeyen şeyler vardı doktorda. Bizde istanbula bülent tıraş a gittik. Olduğumuz şehir %40 çıkar derken bülent hocanın beraber çalıştığı tansu gudelci %50/%60 sans dedi. Bu durumdakiler bilir %1 fazlalık bile insana umut verir. Benim hikaye böyle şuan yumurta uyarılıyor iğne tedavisinde 6 günüm. Toplama günü istanbula gideceğiz eşim micro tese olacak. Bizim durumumuzda olan varmı bülent hocaya tansu hocaya gidenler varmı. İlaç tedavisi olarak ne gördünüz biz arimidex ve andromax diye bi vitamin kullanıyoruz.
Hic ayrintili test yaptirdiniz mi? Bizim ilk iki testimizde hic gorunmuyordu daha sonra baska doktora gittigimizde ayrintili sperm testi isteyip varsa dondurulmasini istedi her testde 2-3 adet bulunup donduruluyor tup bebek icin. Onun disinda bir ilac tedavisi gormedik biz.Merhaba ben Amerikada yasiyorum 5 yillik evliyim ve esime klinefelter sendromu teshisi kondu 1 yil kadar oldu. Umarim hala buralardasinizdir ve mesajimi gorursunuz.
Acaba bu konuda biraz bilgi vermeniz mumkun mu? Ne gibi tedaviler yapildi? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Su ana kadar hic tese denemesi yapmadik ama dusunuyoruz, doktor arastiriyoruz. O yuzden bu yollardan gecmis birilerinden tavsiye almamiz gerekiyor. Aranizda bu konuda bilgilendirebilecek kimse var mi acaba?
tesekkurler simdiden..
hayir yapilmadi. ilk roloji doktoruna gittigimizde istemislerdi. sonuc azospermia cikti doktor sen cocuk sahibi olamazsin dedi direk kaba bir sekilde. bizde doktor degistirdik basimizdan gecenleri anlatip hormon degerlerine bakinca kromozom testi yaptilar.Hic ayrintili test yaptirdiniz mi? Bizim ilk iki testimizde hic gorunmuyordu daha sonra baska doktora gittigimizde ayrintili sperm testi isteyip varsa dondurulmasini istedi her testde 2-3 adet bulunup donduruluyor tup bebek icin. Onun disinda bir ilac tedavisi gormedik biz.
sonuc ne oldu acaba? olumlu bir gelisme var mi? tedavi gorduyseniz ne gibi yollardan gectiniz?Merhaba arkadaşlar 13 aylık evliyim evlendiğimden beri cocuk istedim 4 ay sonra yumurtlama testi yapmaya başladım her au düzenli yumurtladigim halde 4 ay da öyle boys geçti doktora gittim hicbir sorun yok eşin gitsin dediler ve olanlar o zaman oldu. Sperm testi yapıldı ve sonuç kocaman bir 0 teşhis azospermi. Dünyam başıma yıkıldı evet her sorun kendine göre zor ama o test de sıfırı gördüğüm an hiç bilmediğim halde içimi o kadar büyük bir sıkıntı sardı ki. Vesselam olduğumuz şehirde bi prof ile tedaviye başladık genetik test yapıldı sonuç 47xxy klinefelter denildi. 4,5 ay arimidex kullanıp tese önerdi buradaki doktor. Ama içimize sinmeyen şeyler vardı doktorda. Bizde istanbula bülent tıraş a gittik. Olduğumuz şehir %40 çıkar derken bülent hocanın beraber çalıştığı tansu gudelci %50/%60 sans dedi. Bu durumdakiler bilir %1 fazlalık bile insana umut verir. Benim hikaye böyle şuan yumurta uyarılıyor iğne tedavisinde 6 günüm. Toplama günü istanbula gideceğiz eşim micro tese olacak. Bizim durumumuzda olan varmı bülent hocaya tansu hocaya gidenler varmı. İlaç tedavisi olarak ne gördünüz biz arimidex ve andromax diye bi vitamin kullanıyoruz.
Canım çok üzülerek söylüyorum ama bu genetik bir hastalık ve bu hastalığa sahip erkek bireyler çocuk sahibi olamaz çünkü sperm üretemezler. Bir genetikçi olarak söylüyorum. Azospermi başka, klinefelter başka. Çok üzgünüm
Ben emin oldum.bilmeden konuşmanız çok yanlış bayan genetikçi emin ol senden daha çok şey biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?