Herkese merhaba. İçiniz rahat olsun, benim eski paylaşımlarıma sayfamdan bakabilirsiniz. Benim eşim de Kleinfelter sendromlu ve oğlum şuan 13 yaşında Allahım bağışlarsa :)
Aynen böyle giriş yapmak istedim. Forumları gezerken ilgili olduğum konuyu görünce ben de dahil olmak istedim. 13 yıl önceki tüp bebek yöntemleri ve sorunumuz önümüze koyulduğunda o "dünyanın başına yıkılma" olayını bizler çok iyi biliriz. Şuan bütün tüylerim diken diken oldu hepinizi anlıyorum aynı süreçlerden bizler de geçtik. Allahım hepinize yardımcı olsun inşallah. Benden size bir büyük tavsiyesi : pes etmeyinnnnnn.
Kısaca anlatayım kendi olayımı: Biz evlendikten hemen sonra hemen bebeğimiz olmasın, biraz evliliğin tadını çıkaralım istedik, beş sene geçti ve tmm artık tam zamanı dediğimizde de gebe kalamama sorunu yaşadık. Yapılan incelemede ne yazık ki eşimin 47XXY yani Kleinfelter sendromlu olduğu tespit edildi.
Bu kısmı çabuk geçeceğim, herşey bir ay içinde oldu ve elime hamileliğimi gösterir belgeyi tutuşturdular. Çok zorluk çektiğimi söylersem Allahın zoruna gider. Gerçekten her şey kolaylıkla halloldu. Benden yumurta toplandı, aynı dakikada eşimden microtese yöntemiyle sperm gördükleri doku parçaları topladılar. Hemen ertesi gün transfere hazırdım bile.
Lütfen umudunuzu yitirmeden, herşeyin üstünde titizlikle durun.
İnşallah hepinizin kucağı cennet kokularıyla dolar.