- 11 Haziran 2010
- 3.415
- 207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısını yaşadım yaz ayları bu şekilde oluyor bekleyeceksiniz mecbur13 Haziran'da klima sipariş ettim . Haziran sonu geldi. Hemen kurulum için telefon ettim. Fakat temmuz bitecek ne arayan ne soran. 4 defa aradım. Randevu için aranacaksiniz diyorlar başka da ilerleme yok. Bu durumu yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
Samsunghangi marka 20 gündür kurulmaz mı saçmalık
Biz gree marka almıştık çok öneri vardı bayram öncesi aldık bayram sonrasi kurulum bi hafta sonra oldu ama salaklar bağlarken hata etmiş 10 gün olmadan klima gazı bitmiş aradık gelip düzeltme yaptılar sonra13 Haziran'da klima sipariş ettim . Haziran sonu geldi. Hemen kurulum için telefon ettim. Fakat temmuz bitecek ne arayan ne soran. 4 defa aradım. Randevu için aranacaksiniz diyorlar başka da ilerleme yok. Bu durumu yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
Servis yoğunluğu ile alakalı sanırım ben de arefe günü samsung aldım. Bayram sonu ilk gün montajı yapıldı.Samsung
Ben de bıktım valla. Yazın sıcağını çektik yaz bitecek hala bekliyoruzKlima alacakken ve hemen kurulsun istiyorum hülyalarındayken korkunç bi konu. Ayyy