Klasik Elti Sorunu

Gözü olabilir çünkü sürekli eşini yererken benimkini övüyor. Nişalım aslında seviyeli de ben tam mesafe koyamadım.
Durum devam ederse falaka iyi fikir

Nişanlın ile aran iyise bu konuda eltimsiyi takmaman daha iyi olacak :)

Bende tam söylemek istediğimi söyleyemiyorum inceden laf sokuyorum ama onda da kızarıyorum çünkü kızmış oluyorum.
Ya o kadar doğru yorumlar ki... Nişanlımın kuzeni gezmeyi hiç sevmeyen birisi eltimsi bundan çok şikayetçi. ne bir tatile gittikleri var ne bir pikniğe ne bir etkinliğe. Bizde tam tersi sürekli gezeriz yemeğe gideriz tatile gideriz inşallah hepte böyle devam eder. Ama ikimizde okumuşuz etmişiz iyi yerlerde çalışıyoruz gezdiğimizi falan da kimsenin gözüne sokmuyoruz ama ben instagramdan paylaşıyorum. Nişanlım hiç paylaşmaz ona da ayrı uyuz oluyorum benimle de bişey paylaşmaz.
Bu arada eltimsi her fotoğrafa kalp falan atıyor ama cevap vermiyorum artık.

Siz evlenince aksam oturmalari falanda başlar. Çat kapi gelmeler... haftasonu sizinle plan yapmak istediğinde "basbasa gitmek istiyoruz, musait degiliz" falan diyerek uzaklastirabilirsiniz. Erkekler sosyal medyayo bizim kadar aktif kullanmiyor bence uyuz olmayin :)

Ben olsam o eltimsiden gizlerim storyleri tabii esinden de

Aslında sosyal medya konusunu da bir ara açmam lazım. Arkadaşlarımın eşleri ne güzel paylaşıyorlar benim ki ıhhh magazinsel işleri sevmiyorum diyor evet evlenin de size de gelelim deyip duruyor ama gelince önlerine gofret koyucam çünkü bilmem kaç keredir gidiyoruz önümüze bim gofreti ve çekirdek çay koydu insan hiç mi bir kek yapamaz. konuştuk.a aklıma geliyor

Saçma.
Açmasın.G*t cevaplar versin.Sallamasın.
Üff ne saçma sapan işler bunlar ya

Aaa ben de tam tersi gezdiğimizi görmesi hoşuma gidiyor aslında öyle olması daha iyi değil mi?
E sizde gayet yarış haline girmişsiniz.
Onlar gezemiyor, biz geziyoruz görsün de kıskansın.
Nişanlınızın fotoğraf paylaşmamasina da kızıyorsunuz. Paylaşsa daha çok kıskandırdınız herhalde.
Okumuş etmiş olmak nişanlının kuzeninin eşiyle ilgili böyle hesaplar yapmaya engel olamıyor işte.

Kadın sizin eltiniz değil ama karşılıklı elticilik oynamaya pek heveslisiniz. İşin sonunda yanan iyi anlaşan kuzenler olacak muhtemelen.

Yoo ben normalde de paylaşım yapıyorum, bir arkadaş kapatın paylaşımları dediği için yazdım bence görsün neden kapatayım ki yıllarca paylaşmışım o ekli diye mi gizlicem paylaşımlarımı ne münasebet.
Okumuş etmiş derken onlar da okumuş canım kız öğretmen ama mesleğini yapmak istemiyor çalışmak istemiyor.
Fotoğraf paylaşma muhabbet ederken açılan bir konu dert ettiğim bir konu değil paylaşsa güzel olur birsürü güzel anımız var tek ben paylaşıyorum yine bunun eltimsi ile hiç alakası yok.
Elti olmadığını ama ben öyle tabir ettiğimi belirttim zaten ayrıca ben elticilik görümcecilik vs gibi şeylerden anlamam. Ben buraya ilk defa biriyle aile olma yoluna girdiğim için yaşadıklarımı karşılaştığım durumları yazdım. Hiç mi görmedin böyle şeyler derseniz evet kendi ailemde hiç şahit olmadım görmedim. Nasıl yol almam gerektiği konusunda fikir alıyorum hepsi bu. Yoo nişanlım kuzeniyle her zaman görüşsün hatta erkek erkeğe çıksınlar bir kahve içsinler ne bileyim ben hep teşvik ediyorum ama eltimsi müsade etmiyor ki tuhaf olan ben değilim bence.

Gezdiğimi görmesi hoşuma gidiyor demişsiniz ya içten içe mutlu ediyor işte onların gezemeyip sizin gezmeniz. Cümlenizden anlaşılan o en azından.

İstediğiniz kişiye hikayelerinizi kapatabiliyorsunuz, böyle bir özellik var,ondan bahsetmiş yorum yapan kişi. Ama tabi siz eltimsinin görmesinden keyif aldığınız icin öyle bir şey yapmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…