Nişanlımın kuzeninin eşi tam da tarif ettiğiniz gibi ilk karsılasmamızda bir kenarda beni yakalayıp,nişanlım ile tanıstırmayı planladıgı kızdan bahsetmiş,cümlenin sonuna da gül gibi çocuğu kaptıgımı yerleştirmişti :)
Bire bir size yapılan ile aynı olay, bende büyük bir gülümsemeyle sofraya oturana kadar beklemiş ve herkes bir aradayken nişanlıma onu kaçırmadıgım için ne kadar şanslı olduğumu söylemiştim.Sonrasında gelişen sohbet ve ortamın buz kesme ölçeğini düşününce bugün bile gülüyorum.
Laf çarpmalara,imalara,omuz atıp fark edilmiyormuş gibi aptala yatmalalara karsıyım,bu konudaki netlik seviyem o gün çok iyi anlaşıldı,sonrasında bir kaç deneme daha oldu tabii ama ben çizgimden zerre sapmadım.Üzerinden 15 yıl geçti,malum kişi ile çok iyi komşuluk ilişkileri kurdum,bugün aramızın iyi olmasının sebebinin o gün içime atmadan yapılan hareketin önünü kesmem oldugundan eminim.
İma edilen birşey varsa sorun,rahatsız olduğunuz bir konu varsa dile getirin,bunun için mutlaka kırıcı olmaya kabalaşmaya da gerek yok ,biriyle elektriğimin tutmaması aramıza mesafe koymam için yeterli bir neden.
Hayatınıza siz sahip çıkmazsanız her dönem farklı sıfatlarla birileri mutlaka karısma hakkını kendisinde görür.
Bahsi geçen kişi elti değil,kocamın kuzeninin eşi,kocam kuzeniyle görüşmek isterse gider görüşür ,ben görüşmek durumunda değilim,erkek erkeğe çay kahve mi içerler,maç mı izler ,yemek mi yer kendileri bilir. Çok gerekirse bayramda düğünde karsılasır merhaba dersiniz