Klasik Elti Sorunu

Tuhaf haraketlere giren sizsiniz. Onun umrunda oldugunuzu sanmiyorum.

Nişanlımın kuzeninin eşi tam da tarif ettiğiniz gibi ilk karsılasmamızda bir kenarda beni yakalayıp,nişanlım ile tanıstırmayı planladıgı kızdan bahsetmiş,cümlenin sonuna da gül gibi çocuğu kaptıgımı yerleştirmişti :)
Bire bir size yapılan ile aynı olay, bende büyük bir gülümsemeyle sofraya oturana kadar beklemiş ve herkes bir aradayken nişanlıma onu kaçırmadıgım için ne kadar şanslı olduğumu söylemiştim.Sonrasında gelişen sohbet ve ortamın buz kesme ölçeğini düşününce bugün bile gülüyorum.
Laf çarpmalara,imalara,omuz atıp fark edilmiyormuş gibi aptala yatmalalara karsıyım,bu konudaki netlik seviyem o gün çok iyi anlaşıldı,sonrasında bir kaç deneme daha oldu tabii ama ben çizgimden zerre sapmadım.Üzerinden 15 yıl geçti,malum kişi ile çok iyi komşuluk ilişkileri kurdum,bugün aramızın iyi olmasının sebebinin o gün içime atmadan yapılan hareketin önünü kesmem oldugundan eminim.
İma edilen birşey varsa sorun,rahatsız olduğunuz bir konu varsa dile getirin,bunun için mutlaka kırıcı olmaya kabalaşmaya da gerek yok ,biriyle elektriğimin tutmaması aramıza mesafe koymam için yeterli bir neden.
Hayatınıza siz sahip çıkmazsanız her dönem farklı sıfatlarla birileri mutlaka karısma hakkını kendisinde görür.

Bahsi geçen kişi elti değil,kocamın kuzeninin eşi,kocam kuzeniyle görüşmek isterse gider görüşür ,ben görüşmek durumunda değilim,erkek erkeğe çay kahve mi içerler,maç mı izler ,yemek mi yer kendileri bilir. Çok gerekirse bayramda düğünde karsılasır merhaba dersiniz

Ayyyy ne kadar kalitesiz igrenc bir tip. Gözü nişanlında bence. Bu kadar patavazsızlık olmaz çünkü. Aranız bozulsun istiyor belliki. Görüntülü aramak nedir ben kendi kuzenimi görüntülü aramam nerde kalmış kocamın kuzeni. Açmayın kesinlikle aradığında gerizekalı değilse yavaş yavaş keser aramayı. En az seviyede görüşün

Eşiniz mi , nişanlınız mı ?

Neden sürekli , eşinizin kuzeniyle ve karısıyla sosyalleşiyorsunuz ?

Eşinizin/Nişanlınızın , eski kız arkadaşının size anlatılmasına izin vermeyin.

Herkesin bir geçmişi var. Geçmişi anlatmaya devam etmek , hem size hem de kıza saygısızlık.

Bir daha bu konuyu açmaya kalkan kişiyi, kesin bir dille uyarırsanız; bu sohbetlerin tekrarlanmayacağını düşunüyorum.

Hadi hepsini gectim de ben tam kayinvalidemle isinma turlari atarken cat kapi gelen kadini sacindan tutar soyle bir yolarim (hayalimde). Ne münasebet.

Ayrica bir sinir oldugum sey insanlarin görüntülü aramasi. Belki sacim daginik, belki evim daginik. Ben olsam once nisanlimla konusup hemen samimiyet kurmaktan hoslanmadigimi soylerim
- birlikte Plan yapip biryere gitmem, iki kuzen bulussunlar disarida bi zahmet
-görüntülü aramayi reddederim
-Cok canim isterse normal ararim

Bu kadin basinizi cok agritir ilerde soyliyim

Desenize çok benzer olayı siz de yaşadınız. Ben masada sizin gibi tepki vermedim keşke verseydim ama bozuntuya da hiç vermedim, kızgınlıgımı hiç belli etmedim. Şuanda da aslında çok oturaklı davranmaya çalışıyorum ama işte içten içe kızıyorum. Fakat size hak veriyorum bende inceden inceden cevap vererek durumların farkında olduğumu kesinlikle belli edeceğim.
Görüşme kısmına gelince nişanlımın kuzeninin eşi elti diye bahsettiğim maalesef erkekleri asla başbaşa bırakmıyor. Nereye gidilecekse beraber gidilecek tavrında. Bana göre maça gitsinler bişeyler içmeye gitsinler hiç sorun yok. Ancak madem bu kız her yere geliyor ee bende gideyim madem diyorum. En son erkek erkeğe playstation oynamaya gitmek istediler kız müsade etmedi. Aman nişanlımda giderse gitsin ya ben azaltacağım görüşmeyi.

Nişanlım, çok kısa süre kaldı evlenmemize bazen hitapları karıştırıyorum :)
Nişanlım kuzenini çok seviyor, çocuklukları beraber geçmiş. Gerçekten de muhabbeti falan çok iyi birisi hem de yaşıtlarımız. Nişanlım kırılmasın diye kabul edip gidiyorum. Elti dediğim kişi bu arada instagramına sürekli eski sevgiliyle fotoğraflarını koymaya başladı ben karışamam tabi en yakın arkadaşının kardeşiymiş. Ama bir daha bahsi geçecek olursa uyaracağım.

Yok ben inceden inceden mesaj vermekten yada oturaklı davranmaktan bahsetmiyorum,aksine alenen ''Nişanlımın eski sevgilisini bana anlatmanın sebebini anlayamadım ?' Bilmediğim birşey olduğunu mu söylemek istiyorsun '' Bunu sormanız gerektiğini düşünüyorum,ince mesajlardan alınacak biri zaten bu saygısızlıgı yapmaz.Erkek erkeğe gitme kısmını da nişanlınız organize edecek,karsı taraf gelemiyorsa gitmezler,zaten sizin istediğinizde araya mesafe koymak değil mi?

Beni arasa neyse nişanlımı arıyor böyle sürekli
İki kuzen başbaşa çıkmalarına izin vermiyor.
Valla en sonunda nişanlıma da görüntülü aramayı açma diyeceğim.
Evet kadın biraz uğraşacak benimle belli.

Evet evet kesinlikle net cevap vermem gerektiğini anladım. Nişanlım organize etti de gidemediler artık çocuk o kadar sıkılıyor ki evlerine davet ediyorlar sürekli ama kendi gitsin valla sıkıldım zaten sürekli bir eve gitmekten.

Kesinlikle uyarın. Diğer kızın, bu saygısızlıktan haberi olduğunu sanmıyorum.

Actirmayin bakin daha nisanlisiniz . Nasil baslarsa oyle gider simdiden bir durusunuz olsun, Cok zorda kalirsaniz da seni seviyorum ve herkesten kiskaniyorum dersiniz. En fazla adiniz kiskanc geline cikar bir sey olmaz yani :)

Size soyle anlatayim , kocamla sevgiliyiz ve ilk defa kayinvalidemle kizkardesi bulundugumuz sehire Geldiler Ilk defa tanisacagiz. Kocamin da bir kankasi vardi o donemde kiz her bulusmamiza geliyor, hemen sevgilimle konustum ve istemiyorum dedim, Cok tartistik ama sonunda kiz defoldu gitti sevgilimin hayatindan. Simdi ailesi de biliyorlarki elim masali

Son düzenleme:
Esin yok ki eltin olsun, ayrica eltide değil bu.
Anlattıklarınız, adini bile duymak istemiyorum seviyesinde bir nefreti hak edecek seyler değil, he der gecersiniz ama siz kiskaniyorsunuz bu elti görünümlü kuzen eşini
Valla ben de bunu anlamıyorum onu kafaya takmıyoruz buna he diyip geçiyoruz şunu da umursamıyoruz ne kalıyor hayatta duyguları yaşayacak? Garip geliyor bana bu kadar da umursamamak

Goruntulu aradiginda acmayin. Gorusmeyi azaltin. Kuzen sebebi sorunca anlatirsiniz.

Sende mi geldin dediginde sen bile buradaysan ben tabiiki gelecegim diyebilirsiniz. Bu saygısızlıktan kurtulmanin tek yolu mesafe koymak

Valla ben de bunu anlamıyorum onu kafaya takmıyoruz buna he diyip geçiyoruz şunu da umursamıyoruz ne kalıyor hayatta duyguları yaşayacak? Garip geliyor bana bu kadar da umursamamak
Devam edin o halde herkesin her soyledigini dert etmeye Bana gore değil, her havlayana baksaydik ohhhoo

başta sevmediniz itici gelsiyse hep öyle gidecektir eminim şimdiden tavrınızı belli edip kesin ve net bi şekilde bağlantıyı koparın kuzeni çok iyi vs vs kusura bakmayın ama kuzeni iyi diye sevmediğin biriyle aynı ortama girmek ne mana eşinle de çıkmasına izin vermiyormuş eltimsi kişi sende ben de eltimsiyle görüşmek istemiyorum diyeceksin emin ol dert edilecek şeyler değil bunlar

Aynen öyle düşünüyorum bende. Benim saf nişanlım da hep ayıp olacak modunda ama oda kızıyor ne alaka yani diyor. Görüntülüyü açmıyoruz sesli aramaya başlıyor açana kadar. Ben böyle bişey görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…