• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klasik bi soru ama PARAMİ AŞKMI

la meta brown

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
6
1
1
34
Şu an iki kişiden birini tercih edip yoluma devam etmem gerekiyor daha önce evlilik yaptım ayrıldım ve iki çocuğum var bir tarafta beni çok seven biri var daha önce evlenMemiş aileside istiyor beni bir tarafta benden 10 yaş büyük benim durumuMDA çok zengin biri var ve benim kafam çok karışık..

Seni seven kişi kendisi ailesi sorun yapmiyorsa evlenip bosanmani sende onu seviyorsan o derim ama senin duygularin ikisinede aynı yani evleneyim diye dusunuyorsan diğeri maddiyat iyi hem senin gibi evlenip boşanmış cocuklarinin geleceği içinde o derdim senin kararın yani iyi dusun

Seni seven kişi kendisi ailesi sorun yapmiyorsa evlenip bosanmani sende onu seviyorsan o derim ama senin duygularin ikisinede aynı yani evleneyim diye dusunuyorsan diğeri maddiyat iyi hem senin gibi evlenip boşanmış cocuklarinin geleceği içinde o derdim senin kararın yani iyi dusun
Bekar olan çok seviyor benimle evlenmezse bu şehri terkediceğini sen olmazsan bi daha kimseyle evlenmeyi düşünmem filan diyor.. yoksa hiç düşünmeden diğerini tercih edicem ama onun bu halleri beni çok etkiliyor kararsız kalıyorum

İkinci evliliğiniz sonuçta. Siz hangiyle daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız,hangisine duygularınız yoğunsa,hangisi karakterinize uygunsa onu seçin.

Bekar olan çok seviyor benimle evlenmezse bu şehri terkediceğini sen olmazsan bi daha kimseyle evlenmeyi düşünmem filan diyor.. yoksa hiç düşünmeden diğerini tercih edicem ama onun bu halleri beni çok etkiliyor kararsız kalıyorum
Bir defa aşk dedim ve şimdi bunun bedelini hem çocuklarım hem ben ödüyorz
İkinci evliliğiniz sonuçta. Siz hangiyle daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız,hangisine duygularınız yoğunsa,hangisi karakterinize uygunsa onu seçin.
İkinci kez evlenmeye karar vermek ilkinden kat kat zor.. aynı şeyleri yaşama korkusu inşallah hakkımda hayırlı olan olur

İkinci kez evlenmeye karar vermek ilkinden kat kat zor.. aynı şeyleri yaşama korkusu inşallah hakkımda hayırlı olan olur

Ben de bu yüzden belirttim. Asıl soru aşk mı para mı değil bence. Hangisini seçeceğinize karar verirken biri çok seviyo birinin parası var gibi karşınızdakine ait özellikleri düşünerek karar vermek çok sağlıklı değil. Sizin duygularınız nedir. Soru bu. Hangisiyle daha iyi anlaşırsınız. Gün bir gün değil,,bazen karşınızdaki çok sevse de ,çok parası olsa da mutlu olamayabilirsiniz. Sizin içinizi kıpırdatan,güzel vakit geçirdiğiniz,düşünce yapınıza yakın olan hangisi.

Ben de bu yüzden belirttim. Asıl soru aşk mı para mı değil bence. Hangisini seçeceğinize karar verirken biri çok seviyo birinin parası var gibi karşınızdakine ait özellikleri düşünerek karar vermek çok sağlıklı değil. Sizin duygularınız nedir. Soru bu. Hangisiyle daha iyi anlaşırsınız. Gün bir gün değil,,bazen karşınızdaki çok sevse de ,çok parası olsa da mutlu olamayabilirsiniz. Sizin içinizi kıpırdatan,güzel vakit geçirdiğiniz,düşünce yapınıza yakın olan hangisi.
Benim duygularım alınmış gibi.. ben bişey hissetmiyorum güvenemiyorum ben daha önce severek evlendim ve hayatımın pismanligini yaşadım ikinci kez kimseye ne güvenirim nede severim.. sadece birine aciyorum aşk acısı çekiyor diye diğerinin de parası var bana ve çocuklarıma iyi bi gelecek sağlar diye..

Bence acidigin adamla evlenme.
Parasi olan acincak durumda degildir. Yaşi geregi ergenlik yapip müslüme baglamamasi bence normal.

Bence size siki bir zemin sunacak bir adam lazim. Yanliz degilsiniz iki cocugunuz var.

Aşk meşk gecici... sizi baglayan sevgi saygi olsun.

Almancada bir atasözü vardir söyle tercüme edim:

Mercedesin icinde aglamak yinede otobüsden iyidir. :)

Back
X