• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

Her şeyin başı sağlık değilmi güzelim? Önemli olan senin, çocuklarının, eşinin sağlığı gerisi halloluyor bunu unutma kendine iyi bak..

Canim uzuntunu anlayabiliyorum ama neyseki sen iyisin buda cok onemli, en onemli sey saglik, gerci meslegini cok sevdigin belli ama genede umidini kaybetme belki birgun meslegine geri donebilirsin, uzulme ne olur, zaman herseyin ilaci bakarsin durumun degisir, bunu icin duaciyim hersey gonlunce olsun sevgilerimle:1hug:a.s.

ana sayfada yapılan değişiklik çok hoş olmuş,teşekkürlera.s.

acaba sayfa yenilemek için sayfanın en üstünde ve altında olan"kk ana sayfa"yazısından aralarda da olabilir mi:utangac:taaaa aşağı in,hadiiii yukarı çık parmaklarıma kara sular iniyor daa:1rolleyes:acaba var da ben mi görmedim:uhm::mymeka:

CANALRIM DÜN DAYIM BİR AMELİYAT GEÇİRDİ VE SAGSAGLİM ÇIKTI ŞÜKÜR ALLAH DUALARINIZI DUALARIMIZ KABUL ETTİ SAOLUN CANLARIM HEPİNİZE DESTEGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM a.s.a.s.a.s.:1hug:

canım dayına acil şifalar dileri. her zaman sağlık ve sıhhatle kalalım herbirimiz. sevgiyle kala.s.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

a.s.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
a.gif
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
l.gif
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
l.gif
a.gif
r.gif

yiğenimin girdiği üniversite sınavı çokiyi geçti,inşallah iyi bir yere yerleştirilir.dualarını esirgemeyen kk üyelerine çok teşekkür ederim.

allah dualarımızı kabul etsin.inşallah yiğenin için en hayırlısı nereyse ora olr.umarım tüm hayat boyunca çizdiği yolda yürümye devam eder.allah herkesin gönlüne göre versin.........

uzun zamandır siteye girmemiş olduğumu hatırladım gerçekten harika yenilikler yapılmış tşk ederim:enbuyukkk:

sevgili arkadasım senı hayranlıkla takip ediyorum siteye koydugun hersey gülerek bakıyorum allah hepimize gülecek hayatlar varsın yolun acık olsun

200707071629htmhy70680.jpg

Back
X