• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'ya Teşekkürler :)

senin hiç deyilse yazına arama motorlarından giriş yapılmış ve bayağı kişi kk girmiş,bana sap gibi bir ödül verilmiş şu kadar mesajdan dolayı sebebi.
sen yaptın bu işi :mymeka: benim adımı yazan sendin:mymeka:
hiç dişe dokunur bir katkım olmadığı halde bana verilen ödül içinde teşekkür ederim

senin hiç deyilse yazına arama motorlarından giriş yapılmış ve bayağı kişi kk girmiş,bana sap gibi bir ödül verilmiş şu kadar mesajdan dolayı sebebi.
hiç dişe dokunur bir katkım olmadığı halde bana verilen ödül içinde teşekkür ederim

napmışki bu kız anlamadım yarencim bari sen anlat ooo napmış alla sen:çok üzgünüm:

Bana ödül vermediğin için Ceyar seni kınıyorum.14 Şubatta siteyi bilmem kaç kişi ziyaret etmişti heee söyle bakim:mymeka: Benim sayemde Habertürk'e bile haber olmadık mı heeee:mymeka: . Kınıyorum ulen sizi kınıyorum. Muhahahahha:Roflol::Roflol:

orda 3000 mesaj diyo ama o ödülü sen açtığın konular için bize verdiğin bilgiler doğrulutusunda ve dobracılığınl aldın.. ben açıklamaya böle yazdıydım.

orda 3000 mesaj diyo ama o ödülü sen açtığın konular için bize verdiğin bilgiler doğrulutusunda ve dobracılığınl aldın.. ben açıklamaya böle yazdıydım.

valla sonuna kadar haketmişsin ooo cum...öle boş beleş filan değil yaniii...:1closedeyes: tebrikler :içelim:

oooo görmemişin ödülü olmuş, gitmiş başlık açmış bir de herkes görsün diye. :Roflol: :Roflol: :Roflol:

şaka bir yana bence tüm eski üyeler hakediyor bu ödülü.bizleri buraya bağlayan sizin tatlı sohbetleriniz, güzel yorumlarınız değil mi?

güle güle kullan ödülünü

iskelet kafa sayfa 1 de bi sorum vardı :mymeka:

tüü ya konuyu kaynatamadım gıcık şey ne olcak

ödülü alışımın sebebi daha önce açtığım konu yanii kabir azabı diye alacakaranlık kuşağına açtım konuya 2500 kişi bakmıi ondan vermişlerr:çok üzgünüm:
yani pekte iç açıcı bir konu diil ama gene gelen gelmiş yanee:1shok:

Tebrikler canım :) oooo şarkısı da çok güzelmiş :)))

Bu arada ben de teşekkür ediyorum yönetime ... fırsatını bulamamıştım daha önce...

Back
X