Kk'ya Teşekkürler :)

dun benim dogum gunumdu dogum gunumu hatirlayanlar ve kutlayanlar arasinda sende vardin KK iyiki varsin.daima bizimle ol hersey icin tesekkurler.

merhabalar,

doğumgünümde harika bi msj aldm sizden :) (kazen sen süpersinnnn ) çok teşekkür ederim :)
çook sewindim ve sizi ne kadar boşladığımı da bi kez daha anladm çok özür diliorm bu yüzden amaaa geri dönüormmm

bugün benim doğumgünüm ve kk dan çok güzel bir msj aldım bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum :enbuyukkk:

kk ailesi ve kazen,
cok şeker toz pembe üzerine morlu önlüğümü cok sevdim zemuszemus
cok teşekkürlerr :lepi:
ama benm niye doğumgünümü kutlamadınız ki mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

valla önlükmü dağıtılmış..haberimiz olmadı..bendede olsa memnun olurdum...

güzel dostluklar kurmama
ve güzel paylaşımlarda bulunmama vesile olan
KADINLAR KULÜBÜNE yürekten teşekkürler....

doğum günümü kutlayan ve güzel bir mesaj gönderen kadınlar kulubüne çok teşekkürler ederim

SAYGILAR...:enbuyukkk:

Eklentiler

• $ex18000000000000.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 77

güzel insan....

valla tek kelımeyle helal alsun hepinize ,emeklerınıze şu siteyı tesadufen bulmem uye olmamla beraber ne kadar deiştim bi bilsenız öyle çok işime yarayan bilgiler edindim ki ayrıca bi suru problemlerımıde bu site sayesınde çözdum siteyi kuranlara, yönetenlere ,yorum yazanlara,konu açanlara,herkese yaw herkese sooonssuuuuzzz teşekkurler allah emeklerınızı yağlı etsın gıttığım heryerde bu siteden bahsedip arkadaşlarımada öneriorum onlar da çokk faydalandilar tekrar teşekkurler

sizleri cok seviyorum kadinlar kulubu siteyi kesfettigimden beri nerdeyse internette aksama kadr acik bu site her konu hakkinda biseyler bulabiliyorum keske cok onceden tanisaydim sizleri iyki varsiniz :enbuyukkk:

KK yönetimine teşekkür etmek istiyorum.
Bugün bir topicde biri ahlaksız bir yorum yapmış, ben bunu görünce dayanamayıp kendisine hakaret ettim. O kişi bu hakaretleri fazlasıyla hak etti, fakat yine de bunu topicde yapmasaydım daha iyi olurdu. Neyse, bu kişi benim hakeret içeren mesajımı kötü mesaj olarak bildirmiş, yani beni şikayet etmiş. (hangi yüzle şikayet ettiyse artık! ) Fakat ben şikayet edilmeme rağmen, ben ceza almadım, kendisi ceza aldı :) Gerçekten adaletli bir ortam.. Bu nedenle yönetime çook teşekkür ederim.

konuyu yöneticiye ben bildirmek zorunda kaldım cnm çok kırıcı olcaktınız birbirinize konunu kapanmasını istiyom dedim kızlar birbirine giricek dedi,m

Çok isabetli bir karar olmuş. ıyi yapmışsınız. Keşke o an düşünüp ben bildirseydim. Ama o zaten sizden önce beni şikayet etmişti, fakat kendisi ceza almış buna rağmen..

Aynı zamanda musyas'a da o tartışmayı sonlandırmasına vesile olduğuu için de çook çook tşk ederim :) a.s.

hassasiyetinizden dolayı kadınlar kulübü yönetimini bir kez daha canı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyorum
sayfayı açar açmaz zaten coşkuna uğramış duygularımın tercümanı olan görüntüyle karşılaşmam bu mesajın sebebi
tekrar tekrar teşekkür ediyorum
böyle düşünüyor olmak hassasiyetlerimizin farkında ve düşüncelerimizin ortak olması bir kez daha sevindirdi beni
herkese sonsuz başarılar hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…