Kk'ya Teşekkürler :)

şehitlerimize duyarlılığınız için ben de çok teşekkür ederim
bu ailenin bir üyesi olduğum için çok daha mutluyum
sevgiler...

İçimden teşekkür edesim geldi hihoyyyt
Yazar yazmaz yayınlanıyor ya yazılarım pek bi hoşuma gidiyor, böylesi forumları acayip tutuyorum,yazdıkça yazasım geliyor dermişim. :sm_cool:
Kadınlar Kulübü'nün sadece birkaç konu başlığı ilgimi çekse de seviyorum burada olmayı kaydirigubbakcemile4
Kulübü'n yaratıcısına, yaratıcı beynine TEŞEKKÜRLER Şeniz

:1hug:sevgılı KK benı unutmayıp dogum gunumu kutladıgınız ıcın sonsuz tesekkurler bu sene hep yanımdaydınız sakın sızı unuttum sanmayın sızlerı cok sevıyorum

K.K ya çookkk teşekkür ediyorum.Bu siteden inanılmaz şeyler öğrendim..Harika bir site.Kendimi çok geliştirdim.Yaratıcılarına çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

KK ile yeni tanışmış olmama ragmen teşekküretmekten kendimi alamıyorm :52: burası harika biyer içinde kayboluyorum hiç sıkılmıyorum :16: herkonuda bilgi ,motivasyon ve sohbet bulabilecegim çok zengin bir yer :81: buraya bayıldım KK'yı yarattıgınız için teşekkürler :69:

İşyerindeyim hergün 10 saat ..
Ara ara kafama takılan kadınsal konuları (moda-sağlık-giyim-ilişkiler) google dan arıyordum.. ama sürekli karşıma kadınlar klubü diye bir site ve içinde birçok bayanın yorumlarıyla karşılaşıyordum...
Artık öyle bir duruma girdiki google aramalarım önce konu arkasından kadınlar klubü yazıp aramaya başladım...
En sonunda üye olmaya karar verdim.... aradığım herşey burdaydı..
Aklı başında , ayakları yere sağlam basan bir çok bayan gördüm yorumlarından....
öncelikle Forumu forum yapan iyi niyetli bütün bayanlara, bazen triplerine kızdığım ama empati yapınca allah sabır versin dediğim kuruculara, egolarından arınmış yöneticilere teşekkür etmek istedim...

iyiki varsın kk !!!
benim dertlerimi içtenlikle okuyan yorumlayan bayanları benimle bulusturduğun için
zayıflamamda emeğin olduğu için
sigarayı bırakırken senden güç alabildiğim için
heyecanlarımı mutluluklarımı sizinle paylasabildiğim için
kafama takılan sorunları sağlıkla ilgili modayla ilgili herşeyi buradan okuyup ayrıntılarıyla öğrendiğim için
en önemlisi KADINLAR KULUBU olduğun için

teşekkürler :)))

kadınlar kulübüne çooooooooooooook teşekkürler bu kadar kaliteli ve donanımlı bir site olduğu ve harika üyeleri olduğu için:kkk:

KK tam manasıyla bir "Kadın Cenneti":16: Kendi dilimizi konuştuğumuz, çoook samimi ve faydalı bir site. İyi ki varsın KK :16:

iyi ki varsın kadınlar kulübü. bizi bizden iyi kim anlayabilir. sorunlarımıza çözüm bulmaktan tutun da yemek tarifi paylaşmaya kadar kadınları ilgilendiren ne varsa burda.
kurucusundan üyesine kadar herkes sağolsun, varolsun.!!!!!!

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

KK aracılıgıyla bunu duyurabildigim icin ayrıca Kadınlar Klübüne tesekkürler =)) Kızlar uzun zamandır evde bos bos oturmaktan patlayan canımı kurtaran bi web sitesine tesekkür etmek istiyorummmm

yaklaşık 1 aylık üyeyim, daha önce ziyaretçi olarak takılıyordum ki pişman oldum daha önce aranıza katıladıgıma. sadece bişiler ögrenmek degil burda kendi yorumlarımı katıyor olmak da güzel ve aradıgım her şey var. teşekkürler KK :kkk:

En ufak şikayeti ikiletmeden değerlendirip, çözüme kavuşturan, aradığım her sorunun cevabını bulabildiğim, dert ortağım, sırdaşım, arkadaşım olan tek site... Herşey için teşekkür ederim:16::54:

Back
X