Kk'ya Teşekkürler :)

Kk.deki tüm arkadaşlarıma,ve bu arkadaşları bulmama vesile olan kk kurucularına teşekkürü borç biliyorum.

Bilgisayarı alalı henüz1 ay olmuştuki sevgili ablam kk,ya üye ol demişti olduğumda bana çok değişik geldi ve biraz kafam karıştı ilk bilgisayar kullanımlarımı denedim yeni paylaşımlar edindim sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaştım kk,yı oluşturanlara çok teşekkür ederim anlayışlı ve sabırlı oluşunuza hayranım

Süper ya Harikasiniz..
Gercekten sabirli olmayip siteyi protesto edenlerin umarim
yüzlleri kizarmistir..
Sitemiz cok guzel olmus
Özellikle fotoalbum yeri...
Hemen kizimin resimlerini koydum..
Bütün Mod. Yönetici. Admin arkadaslara tesekkur ederiz..

yazik ya kimse tesekkur etmiyormu
sitemiz ne guzel olmus yoksa baska yerde tesekkur konusu acildi mi ?
kafam karsiti hehe

cnm sana katılıyorum
bende bayıldım bu foto albüm olayına
çok güzel olmuş hakikaten, bende ekledim hemen birkaç resim

Az önce, yanlış bir siteye girdiğimi düşünecek kadar büyük bir şaşkınlık yaşadım. O çok alıştığım pembe, kalplerle dolu sayfa yerine, çok daha asil olduğunu düşündüğüm mavi sayfa karşıladı beni...
Yaklaşık bir yıldır buradayım, çok değişimlere şahit oldum; ama ilk kez bu kadar şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Her şey mükemmel. Siteyi yeni baştan keşfeder gibiyim.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim....

Son düzenleme:
Allah aşkına yahudileri dost olarak görmek saflık. Adamlar her fırsatta kuyumuzu kazıyor. Yunanlara dostum demek gibi,biz bunu hep yapıyoruz.Tamam düşmanlık da yapmayalım,ama temkinli olalaım hep

bende böyle güzel bi siteyi arkadasım vasıtasıyla buldum önce ona teşekkür eder sonra burda emeği geçen her keze teşekkürlerimi sunarım çok güzel paylaşım sitesi sadece bayanlara özel olmasıda çok güzel...

Daha önce ,her ay ,sürekli bebek var mı diye düşünmektan kurtardığı için teşekkür etmiştim kk ya.
Şimdi de, sıkıntılı anlarımda bana destek olan tüm arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum.Ne kadar teşekkür etsem, az gelir gerçi a.s.

Şeniz Şeniz Şeniz

soyle bir itiraf buldum ve ne hosuma gitti anlatamam. Amerika'da tek dostumuz Yahudiler. Bu vesile ile onlara bir kez daha tesekkur ediyorum.

valla güzel olmuş.ama benim esas takıldığım nokta nasıl olurda tek dostumuz yahudiler olur bu gün türkiyeyi bu hale getiren onlar ya o yüzden onları asla dost edinmem ve onların bukalemun gibi özelliklerini de taktir etmem

Arile reklamını görünce of yinemi diye söylendim ama bir baktımki olduğu yerde duruyor.Böylesi çok daha güzel olmuş.Çok eleştirmiştik şimdi de teşekkürü haketmişler dimi.Teşekkürler KK yöneticileri

evet arkadaşım sana katılıyorum böylesi çok daha iyi oldu .önerimizi ve ricamızı dikkate alan kk yöneticilerine bende teşekkür ediyorum.a.s.

ormanlarımız sabote ediliyor yeter konusunu protesto bölümünde yapışkan yapan :enbuyukkk:çok çok teşekkür ederim a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…