Kk'ya Teşekkürler :)

bugüne kadar burada acı tatlı geçirdiğim tüm zamanlar için en başta arkadaşlarıma sonra kk ya ve patrona çok tşk ederim sizleri çok seviyorum çok özliycem senağlama

Öyle deme gülüm. Eminim ki en kısa zamanda aramızda olacaksın. Seni bütün gün aşağıdaki şekilde düşünmek istemiyorum...

kayit olduum ve butun gunu pc bsında gecirmemi saglayan ilk ve tek forum KK'ya cok tesekkurler :)

böyle güzel bir site oluşturulduğu için teşekkürlerimi borç bilirim.

evet gerçekten çok kapsamlı ve çok hoş bir site seviyeyi elden bırakmaması ve samimiyeti de cabası.. teşekkürlerr.... Şeniz

üye olduğumdan beri bi gün bile sektirmeden girdiğim,girmediğim zaman içimde bi burukluk olduğu ve kesin yok yazılacağımı bildiğim :Roflol: içindeki herkesin yalandan uzak,yardımsever ve çook sıcakkanlı olduğunu bildiğim başka yer yok bildiğim kazen'e ve sitede emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim a.s.

:enbuyukkk:

KIZLAR ÇOĞU ARKADAŞIM SÜREKLİ REP VEREREK REP DÜŞÜRDÜLER AMA

ARTI REP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUM

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANLARIM HERŞEYLERİM DOKTORUNUZ SİZE ÇOK TEŞŞEKÜR EDİYORa.s.

Canım biçoğumuz dedik sana önce forumda bi zaman geçir daha iyi tanınacaksındır,önyargılı olma diye.Bak meyvelerini alıyomuşsun.a.s.

kadınlar kulübü kurucusuna,kadınlar kulubünde emeği geçen ve kadınlar kulübüne üye olan bütün herkeze teşekkür ediyorum:)) allah a emanet olun dostlarım

:1hug:a.s."""bende Ruyadaymis Gibi Mutluyum Cok Ama Cok Tesekkurler Sizleri Tebrik Ediyor Ve Saygilarimi Sunuyorum""(elif Hanimin Sayesinde Buradayim, Ozellikke Bildireyim Istedim)kolay Gelsin.:içelim:

kazen abi sana çok teşekkürler böyle güzel bir site kurduğun için...gerçekten müptelası oldum eskiden pc.yi açtığım gibi msni açardım şimdi kk yı açıyorum resmen kk bağımlısı oldum a.s hem de baba gibisin çok iyi birisin iyiki varsın kazen abi :1hug:

evet coooooook tesekkur ediyorum bende,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Sayın kk kurucuları ve sorumluları ve üyeleri.......

Hepinize sonsuz teşekkürler, Daha dün gibiydi çaylaklığım, ne sorunlar yaşadım. Bilgisayarı kullanmayı ve kk girmeyi aynı anda kendi kendime öğrendim. Çok zorluk yaşadım, ama bana yardımcı olan arkadaşları (acemilikten linkleri aklımda değil) minnetle anıyorum. Hiç unutmam 50 msj yeni geçmişim ve tesadüf öğrenmişim, onlayn görüşme yapacağım ama ne oraya yazmayı bile çok zor becerdim. Onlayndaki arkadaşlar tartışıyorlar hemde öyle ateşli bir kavga birine sordum linki aklımda değil, niye kavga ediyorsunuz? diye.Aldığım yanıt hala aklımda (ne kadar safsın keçi okusana) Okuda nereyi okuyacağım nasıl bileceğim sonra üst tarafta paylaşım geçmişi varmış ordan okunuyormuş. Sağolsun sabırlı bir üye bana yazdı. Evet arkadaşlar o günden bu güne çok zaman geçti halen yapamadığım şeyler var ama olsun, sizlerin sayesinde onlarında üstesinden geleceğime eminim. O yüzden buradan kk nın sabırlı üyelerine linklerini hatırlayamadığım arkadaşlara sonsuz teşekkürler, çaylaklar adına minnetlerimi bildirmek istedim.Şeniz

Arkadaşlar sitemizdeki uzun imzaları,büğük resimleri ve video görüntülerini kaldırıp sayfaları daha sade ve okunabilir duruma getirdiklerinden dolayı mod lara çok teşekkür ederima.s.a.s.2 satır yazıyaa kocaman resimler, imzalar sayfayı dolduruyordu böle harika olmuş...hep böle kalmalı diyorum..

çok haklısın sana katılıyorum böle daha güzel oldu sitemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…