Ay çok güzelmiş rengi ışıl ışıl
ojelerin yakıyo kontes
cnm birşey sorucam china glaze ojelerin renklerine bayıldım
diğer ojelerde farkı nedir?
malum ev hanımı vede bir bebek annesi olduğum için çok erken çıkıyor ojelerim
iş yapmaya gelmiyor bana önerebiliceğin
yada önerebiliceğiniz
bir kaç marka varmı
Ne güzel bembeyaz ellerin.. Her renk oje yakışıyor. Ben buğday tenli olduğum için böyle değişik maviler,yeşiller yapamıyorum.. Hele hele neonlar. Tam bir facia oluyor bende.. Yine çok güzel bir renk. Bej tonlarıyla ne güzel olur
Bordolar,kırmızılar,pembeler(çok açık olmamak şartıyla), french, bazı toprak tonları güzel oluyor canım.. Böyle marjinal renk kullanacaksam koyu renklerin dışına çıkamıyorum. Bir de matlaştırıcıyı çok seviyorum, bayılıyorumBu da benden olsun canım izninle
Eki Görüntüle 331723
golden rose 124
sağolasın kuşş
diğer ojelerden farkı: içinde zararlı maddeler yok canım.
ve çoookk kısa sürede kuruyor, 5 dakikayı geçmiyor
bi flormara , golden rose'a göre kesinlikle daha kalıcı; bunu söyleyebilirim.
ben ev işiyle alakasız olduğum halde, flormar - golden rose 2. gün çıkmaya başlıyor tırnaklarımdan.
china glaze ne kadar gün kalıyor diye deneme yapmadım, çünkü ben bi ojeyle maksimum 4 gün kalabiliyorum. sıkılıyorum.
ama şunu diyebilirim ki ;china glaze bu 4 günün hakkını veriyor, çıkmıyor.
hayatımda ilk defa bi ojeyle 5 gün kaldım. o da essie markaydı. o china glaze'den daha kalıcı
Bordolar,kırmızılar,pembeler(çok açık olmamak şartıyla), french, bazı toprak tonları güzel oluyor canım.. Böyle marjinal renk kullanacaksam koyu renklerin dışına çıkamıyorum. Bir de matlaştırıcıyı çok seviyorum, bayılıyorumBu da benden olsun canım izninle
Eki Görüntüle 331723
golden rose 124
şansıma maşallah diyerektentanaçan'dan kazandığım son ojemi paylaşıyorum
güzel blog etkinlikleri ve şansımın yardımıyla kazandığım 3. ojem bu.
renk seçimi bana aitti. beğendiniz mi
ben, 'başımıza musallat oldu hediyeleri hep o kapıyor' diyip kovacaklar diye endişelenirkenyanında extradan hediye de yolladı firma maşallah çok bonkörler.
(diğerlerinde de yollamışlardı, paylaşmıştım burda, hatırlarsınız)
fazla ayrıntıya giremiyorum çünkü reklam içeriği yasak forumda
harikasın :):):):)
teşekkür ederim kızlarrrsağol cnm bilgiler için
zaten 5 günden fazla aynı renk ojeyle gezmekte sıkar sankii birazz
hep aynı aynı
tam istediğim yeşill süper görünüyor
çok beğendim bu mat rengi
bu rengi arıyorum hatta daha koyusu fakat bu markayı bulamam internetten de alamam malesef.. başka bi marka önerebilirmisin daha bilindir pastel golden rose gibi :26:
bu rengi arıyorum hatta daha koyusu fakat bu markayı bulamam internetten de alamam malesef.. başka bi marka önerebilirmisin daha bilindir pastel golden rose gibi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?