kkontess' in Ojeleri (resimli)

yok kuzum ne kızması est
zaten ben bilmiyorum diye cevap vermiştim arkadaşa
iyi oldu konuya el attığın
teşekkür ediyorumm

ortadakini cok severek almıştım kuzenime hediye edince tekrardan aldım sol baştaannnnnnnn Cecile 57---Flormar429---Cecile49

bunlarıda dün aldım pembişin rengi çok canlı burda biraz donuk cıkmış sanırsam....bunlarda Flormar375---Cecile19

teşekkürler netten baktım güzel bi renk bulursam alıcam inş kaç kere yeşil oje değiştirdim hepsi çimen rengi gibi açık çıkıyordu

kırmızı flormar 321 beyaz natty 304

konadda çok yeniyim ama yapmaya çalışıyorum işte

Son düzenleme:
KIZLAR BENDE artık konad lıyım

ya bir şey sormak istiyorum 1 saat sonra oje alışverişine çıkıcamda konad için ne marka almalıyım :S

acil cevap veren olar mı acep

offf kimsede yok online

çıkın çıkın gelin yazıma kızlar hadiii:18:

golden rose un nail art serisi iyi diyorlar ama bilmiyorum ki canım
yoğun kıvamlı ojelere bak.
isim veremiyorum çünkü misal pastelin bazı ojeleir kıvamlıyken bazıları su gibi oluyor.rengine göre değişiyor yani.

bi bakıyım kontesim tmm

teşekkürler cnm

eski ojelerim

veeee yepis yeni bu aşkam aldıklarım

konad istiyor cnm

konad için gesmeler lazım

kızım da öyle diodu zaten

Son düzenleme:

o ortadaki dediğini ben de çok severek kullanıyorumburaya da eklemiştim hatta, harika bir renk!
cecile ojem 2 tane var ama hiç sürmüyorum, sevemedim pek

o ortadaki dediğini ben de çok severek kullanıyorumburaya da eklemiştim hatta, harika bir renk!
cecile ojem 2 tane var ama hiç sürmüyorum, sevemedim pek

benimde cecile sayılıdır o ilk resimdekileri bende hiç sevmedim bi garip renkleri sürülüşü falan ama diğer pembe beklentimin üzerinde çıktı..en azından buna seviniyorum

bu da benim bugünkü ojem

Flormar Süpershine 47 - üstüne de Pastel Matte top coat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…