• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kontes sana bi soru :26:

yakaladınyakaladından disk bide nail art seti aldım bi türlü istediğim gibi olmadı konad dışında hangi ojeler güzel desenin net çıkması için bitek she ojelerimden memnun kaldım oda satılmıyomuş galiba artık ojelerimin resimlerini yüklüyorun fikir fikir verirsen sevinirim

şu oje iyidir şu kötüdür demekten ziyade, kıvamı yoğun ojeler daha iyi desen veriyor demek daha doğru olacak sanırım:31:
uygun ojeyi ben de henüz bulamadım,benim de setim var ama pek kullanmıyorum.
golden rose nail art serisinin bu işe uygun olduğunu duymuştum ama denemedim, bi bak istersen onlara canım:34:

ojenin üzerinden 1 kat asetonlu pamuk sürdüğümde elde ettiğim görüntü şişedekine daha benzer oldu.
böylesini daha çok sevdim! :23:

dün buldum burayı sayfalarda kendimi kaybettim iş cıkısı gittim birsürü oje aldım :10::10::10::10: bu oje hastalığım ne olacak bilmiyorummm...kontess ojelerine bayıldım bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhabaa:10:

aa aslında eskidi bile o seri, her yerlere dağıldı ama neden bulamadın ki :18:

bende de yanılmıyorsam 4 rengi var, fiyatlarına göre gayet iyiler:31:

evet biliyorum ama İzmir'de heryere bakım yok :47:

birde birşey soracağım kontess yakaladından şu 6'lı tırnak baskısını düşünüyorum sence iyimi tüm tırnak diskleri aynı kalitedemi sence :26:

evet biliyorum ama İzmir'de heryere bakım yok :47:

birde birşey soracağım kontess yakaladından şu 6'lı tırnak baskısını düşünüyorum sence iyimi tüm tırnak diskleri aynı kalitedemi sence :26:

konad tarzı setleri mi diyorsun canım?
valla bende 2 tane var, attım bi kenara ki bi ara tümmm setini almayı düşünüyordum...

disk kalitesinde değil de ojede bitiyor olay.

Back