• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Kontese sormuşsunuz ama ben bu renge yakın patel 74 kullanıyorum bir bakın isterseniz
kontesciğim senin yerine cevap verdiğim için kızmamışsındır umarım
bu arada seni hep takip ediyorum ojelere bayılıyorum bende

yok kuzum ne kızması est
zaten ben bilmiyorum diye cevap vermiştim arkadaşa
iyi oldu konuya el attığın:21:
teşekkür ediyorumm:38:

$iii.jpg

ortadakini cok severek almıştım kuzenime hediye edince tekrardan aldım :9::9::9: sol baştaannnnnnnn Cecile 57---Flormar429---Cecile49

$jjjj.jpg
bunlarıda dün aldım pembişin rengi çok canlı burda biraz donuk cıkmış sanırsam....bunlarda Flormar375---Cecile19 :16::16::16:

Kontese sormuşsunuz ama ben bu renge yakın patel 74 kullanıyorum bir bakın isterseniz
kontesciğim senin yerine cevap verdiğim için kızmamışsındır umarım
bu arada seni hep takip ediyorum ojelere bayılıyorum bende

teşekkürler netten baktım güzel bi renk bulursam alıcam inş :8: kaç kere yeşil oje değiştirdim hepsi çimen rengi gibi açık çıkıyordu :37:

$DSC02864.JPG

kırmızı flormar 321 beyaz natty 304

konadda çok yeniyim ama yapmaya çalışıyorum işte :17:

Son düzenleme:
KIZLAR BENDE artık konad lıyım :1:

ya bir şey sormak istiyorum 1 saat sonra oje alışverişine çıkıcamda konad için ne marka almalıyım :S

acil cevap veren olar mı acep

offf kimsede yok online:47:

çıkın çıkın gelin yazıma kızlar hadiii:18:

KIZLAR BENDE artık konad lıyım :1:

ya bir şey sormak istiyorum 1 saat sonra oje alışverişine çıkıcamda konad için ne marka almalıyım :S

acil cevap veren olar mı acep

offf kimsede yok online:47:

çıkın çıkın gelin yazıma kızlar hadiii:18:

golden rose un nail art serisi iyi diyorlar ama bilmiyorum ki canım
yoğun kıvamlı ojelere bak.
isim veremiyorum çünkü misal pastelin bazı ojeleir kıvamlıyken bazıları su gibi oluyor.rengine göre değişiyor yani.

golden rose un nail art serisi iyi diyorlar ama bilmiyorum ki canım
yoğun kıvamlı ojelere bak.
isim veremiyorum çünkü misal pastelin bazı ojeleir kıvamlıyken bazıları su gibi oluyor.rengine göre değişiyor yani.

bi bakıyım kontesim tmm:31:

teşekkürler cnm:16:

eski ojelerim

$DSCI3964.jpg

veeee yepis yeni bu aşkam aldıklarım:31:

$DSCI0007.jpg

konad istiyor cnm

konad için gesmeler lazım

kızım da öyle diodu zaten:31:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 333038

ortadakini cok severek almıştım kuzenime hediye edince tekrardan aldım :9::9::9: sol baştaannnnnnnn Cecile 57---Flormar429---Cecile49

Eki Görüntüle 333040
bunlarıda dün aldım pembişin rengi çok canlı burda biraz donuk cıkmış sanırsam....bunlarda Flormar375---Cecile19 :16::16::16:

o ortadaki dediğini ben de çok severek kullanıyorum:32:buraya da eklemiştim hatta, harika bir renk!:34:
cecile ojem 2 tane var ama hiç sürmüyorum, sevemedim pek:50:

o ortadaki dediğini ben de çok severek kullanıyorum:32:buraya da eklemiştim hatta, harika bir renk!:34:
cecile ojem 2 tane var ama hiç sürmüyorum, sevemedim pek:50:

benimde cecile sayılıdır o ilk resimdekileri bende hiç sevmedim bi garip renkleri sürülüşü falan ama diğer pembe beklentimin üzerinde çıktı..en azından buna seviniyorum :16::16:

bu da benim bugünkü ojem

Flormar Süpershine 47 - üstüne de Pastel Matte top coat var

$DSCF4568.jpg
$DSCF4565.jpg
$DSCF4566.jpg

Back